Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 540
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • тук и там
maliкaS, и аз съм така. А ботокс слагала ли си  около очите (за пачи крак и т.н)? Аз имам чувството , че  от това се получи при мен. може и съвпадение да е, разбира се-но някак  имам опъване и в същото време  изглежда като хлътване под очите , щото просто кожата е опъната  и по-тънка там,  пък бузите изглеждат надути.(и аз не съм правила нищо на скули, бузи и т.н).

# 556
Слагам ботокс на 5 мес, да,през ум не ми е минавало, че може да е това.
Според дерматоложката ми това са мастни натрупвания от възрастта..
С Хайфу опитах да ги стопя ефект 0.

# 557
Аз не виждам топки?
 А много странно е излязла снимката, едната страна все едно има филтър, а другата не?

Може би просто лицето ти е такова, моето също е кръгло с бузи, без скули.
Не искам никакви процедури обаче за стопяване на мазнините, че ме е страх да не си докарам друга беля.

Просто се посъветвай и с други дерматолози, не се осланяй на мнението на един.

Как така от ботокс, не разбирам какво има предвид Кайсия.

# 558
при мен се получава този ефект с бузите, когато спя само на едната страна, продължително време т.е. няколко нощи подред

# 559
Да, предимно от едната страна се забелязва. Според две дерматоложки е от възрастта, мастно натрупване, но пък особено от едната страна?

# 560
Аз имам много гаден навик на спя само на едната страна и на сутринта винаги ми е по-надута.

Явно някаква по-специална възглавница трябва да си взема, да се откажа от спането така.

# 561
И аз имам “бузесто”
лице, но си го харесвам.Проблемът на едрите лица е телосложението- ако има наднормено тегло и лицето не е ок.Но ако в тялото сме ок, пухкавото лице дава младежки вид,стига да няма увисвания:

# 562
и аз си харесвам бузките. Мисля като ДЗХ, бузките дават младежки вид. Ако телосложението е нормално, а не наднормено.
Не е необходимо и не на всеки отива - изпито лице.

# 563
Даа, бузките са хубаво нещо, затова съм доволна от венуса. След много боледувания миналата година, плюс промени в долната половина на лицето заради ортодонтско лечение на захапка, лицето ми се беше изпило и изглеждах много измъчено. Сега живнах. Бузките са приятно зачервени няколко часа след процедурата.

# 564
Като човек, който няма бузи и с нормално тегло, бих казала, че бузките след 40г са много ценно нещо.Придават свежест.

# 565
  • тук и там
Зависи от формата на лицето. Понякога направо топчесто си изглежда лицето. (като при мен).Аз мисля че при мен има връзка с ботокса. Просто преди -при усмивка , бузите ми отиваха повече настрани и нагоре.Сега няма как да отидат толкова  нагоре, накои мускули не участват (заради ботокс около очи и чело), и от там и чисто визуално -при усмивка,някак по-бузесто и топчесто изглежда лицето. Но това са си мои наблюдения,и става въпрос за специфични мимики(усмивка) и структура на лицето. Може и да си въобразявам, рабира се..

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 16:10 от Кайсия

# 566
Не си въобразяваш Кайсия, аз съм със много слабо лице, но без изразени скули. Бода ботокс в челото, гневната и пачия крак.
Един ден при неволна усмивка пред огледалото виждам неестествено топчести бузи, точно в средата и никакво разтегляне настрани и нагоре (като топчета за тенис). А в същото време нещо като хлътване към носа. Комично беше. Не загрях, че е от ботокса, реших, че се променя структурата на лицето с възрастта. Но когато ботокса отпусна и нещата се нормализираха. Лично за себе си няма да слагам ботокс повече на очите. Май оттам е проблема.

# 567
На мен ми стояха бузите на топки при усмивка заради ботокс в пачи крак. И дерматоложката даже потвърди, че е заради ботокса. Сега е много по-добре, но и не съм слагала ботокс ототгава.

# 568
  • тук и там
Значи не е само при мен. И аз няма да слагам повече на пачи крак поне.За челото -ще видим по-нататък, може да говоря с дерматоложката и чак тогава да решавам.Благодаря за коментарите.

# 569
Даа, бузките са хубаво нещо, затова съм доволна от венуса. След много боледувания миналата година, плюс промени в долната половина на лицето заради ортодонтско лечение на захапка, лицето ми се беше изпило и изглеждах много измъчено. Сега живнах. Бузките са приятно зачервени няколко часа след процедурата.
Дано сте с тези добри впечатления от Легаси и след няколко месеца.
Аз в дългосрочен план не съм доволна от никоя апаратна процедура,а все това ме агитират,ами не,мерси.След всяко третиране дали с апарат,лазер,дали мезо, дермапен,нийдлинг и прочие "тормози" кожата реагира с лек оток,който е нормален и прекрасен,но за жалост краткотраен.

Общи условия

Активация на акаунт