Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Момичета избрах си място, разпитах момичета оттук за отзиви, събрах мнения, разгледах снимки.
И сега чуденките са 0,5 или 1 мл да си сложа?
По снимките 0,5 изглежда мн естествено и красиво и вероятно предвид, че устните ми както казах са си добре може би най-разумно е да започна с това к-во.
От друга страна пък не знам дали изобщо ще има някаква промяна така.
И си мисля направо 1 мл. То пак не е много.
Както казах целя оформяне, обем и пухкавост, максимално естесвена визия, да са по-подчертани и да стои добре червилото.
Бих ви качила снимка на устните ми сега.
Ще потърся.
И друг въпрос имам-нали не е необратимо, това си се рязгражда след около 3, 4 месеца?
При всеки различно се разгражда доколкото четох.
Притеснява се много да не би да не се харесам и да стана като патица.

# 586
Ако искаш качи снимка на устните ти да ги видим.

# 587
Ето ви няколко снимки. Мисля, че е важно и лицето затова подбрах тези снимки.
Тук съм само с леко червило или гланц на всички снимки.
Тази първата е само гланц.
Втората е с леко розовеещо матово червило.

Тук само гланц
Както казах аз си ги харесвам.
Мисля даже, че са много хубави😆евентуално долна е по-обемна и голяма от горната ама идеално няма.
Вероятно ще кажете изобщо да не ги пипам.
Аз обаче искам да опитам. Искам да видя как ще ми стои.

Моля да не ме цитирате за да изтрия снимките по-късно☺️

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 17:22 от Caroline_Bingley

# 588
Винаги си на време да сложищ още и е много трудно да махнеш ефекта патица, ако не се харесаш...

Едит, имаш прекрасни устни.. аз не бих ги пипала изобщо..

# 589
Не си причинявайте това нещо, наистина имате красиви устни .....

# 590
И за мен устните са хубави, но ако токова държите сложете 0,5 мл.

# 591
Аз бих сложила 0.5мл

# 592
Aз не бих сложила нищо. Устните са хубаво оформени и пухкави. Не виждам причина да стават още по-обемни. Но това е лично мнение.Ако все пак Caroline_Bingley държи да сложи филър, според мен 0.5 ще е достатъчен.

# 593
И аз съм да не се пипат.Отделно долната устна при повечето хора е по-голяма от горната.

# 594
Не пипай нищо, Каролин, наистина...

# 595
Здравейте момичета. Вчера правих PDL лазер за лечение на розацея на цяло лице и имам ужасен оток под очите.. По принцип ми казаха какво да очаквам след процедурата, но въпреки това ми се струва странно отока да е където не е правен лазера.. Някой който има опит с лазери може ли да сподели дали е нормална такава реакция и може ли да се направи нещо, за да спадне този оток?

# 596
Здравейте момичета. Вчера правих PDL лазер за лечение на розацея на цяло лице и имам ужасен оток под очите.. По принцип ми казаха какво да очаквам след процедурата, но въпреки това ми се струва странно отока да е където не е правен лазера.. Някой който има опит с лазери може ли да сподели дали е нормална такава реакция и може ли да се направи нещо, за да спадне този оток?

Отокът може да е в съседни тъкани,пийте фиброзим 3х2  -1 час преди или 2 часа след храна.

Каролин,много хубави устни,може 0,5 разпределен най-вече в горната.

# 597
Относно количеството в устните - ходихме заедно с моя приятелка, и двете си имаме устни, целяхме само оформяне и сочност. Козметоложката държи на естетиката и наистина само ги контутира. И на двете станаха много красиви, и за двете трябваше да е по 0.5, но в моите си се събра 1 мл. А даже като гледам сега приятелката ми, сякаш на нея дори повече и личи. Така че като ви разберат правилно какво искате, то ще си покаже колко трябва между тези двете количества. Според мен пък си сложете. Но търсете в снимките на този, който ще ви ги слага, масово да виждате естетика и красота, както виждахме при нашата, не напомпаност.

# 598
Колко ще
поемат устните зависи от тъканите им.Моите не поемат много и с малко количество има видим резултат.

# 599
  • Sofia
Според мен, при Caroline ще се получи идеално, ако леко се увеличат. Иначе, самите устни са с хубава форма.

Общи условия

Активация на акаунт