Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен, изчетох няколко теми назад. От година-две се каня да си сложа ботукс в челото. Имам една бръчка, която ме дразни, на 34 съм. Качвам снимка и на челото ми да питам да изчаквам ли още във времето или вече е станала доста дълбока и ще стане ли работата с ботукс. Да си призная доста ме е страх от това, че дами споделят пропадане на веждата, както и от болката. Може ли и да ми кажете след ботукса нужно ли е да си взимам отпуска, че няма да ми е приятно да отида посинена на работа. След поставянето колко време изчезва оток и тн.

# 211
Моето мнение е, че по-добре сега да се сложи ботокс, вместо да се изчаква бръчката да се изрази повече.
При мен никога не е имало синини след поставяне на ботокс - даже се е случвало веднага след процедурата да отида на работа.
Слагала съм при д-р Ванеска и при д-р Антоанета Йорданова.

# 212
След поставяне ботокс нищо не си личи при мен. Първият път имах малко главоболие, втория път и това липсваше. За съжаление първия път ме отпусна след 2 месеца,  сега ми сложиха повече като количество и ще видя колко ще издържи.

# 213
Blue, ботокс на цяло чело ли си слагала при д-р Ванеска? Имало ли е смъкване на вежди?

# 214
Аз имах синина след ботокс, слаган отстрани очите. Но и хиалурона в устните бях в синини. Заедно с приятелка си слагахме, тя нямаше никъде. Казаха ми, че капилярите ми били много повърхностни.

# 215
На цяло лице, да.
Всичко беше наред. 👍

Blue, ботокс на цяло чело ли си слагала при д-р Ванеска? Имало ли е смъкване на вежди?

# 216
Здравейте. Интересувам се от поставяне на хиалуронов филър в устните. Имам малки устни, особено горната, и ми се ще червилото да ми седи по-изразено. Притеснявам се от неестествено големи устни, а и не мога да си представя как ще изглеждам. Затова бих опитала първо с по-малко количество. Но съм тотално объркана, защото чета за най-различни марки, цени и лекари, и не знам накъде да се насоча. Може ли да ми препоръчате марка филър или лекар за София? Също не ми е ясно дали трябва да се слага цялата доза от 1мл или може да се раздели? Също видях, че на места се предлага по-малка от 1мл доза. Например, видях, че в Дерма акт има Juvederm 0,55мл. Предполагам, че тук става дума за фабрична разфасовка. Гледам, че там са пуснали и промоция за 2 мл филър, но предполагам, че 2мл е много. Също видях, че в Грабо има ваучер за филър Remedium. Някой има ли опит с този филър?

# 217
Харесвам устни на Мирчаевска , и от Дерма акт-Клакова , Хаджийска и Чилингирова. Не съм слагала , но това са ми наблюденията, според мен 0,5’е много малко , доколкото знам след първо поставяне се разгражда бързо.

# 218
  • в 1001-та нощ
Здравейте. Интересувам се от поставяне на хиалуронов филър в устните. Имам малки устни, особено горната, и ми се ще червилото да ми седи по-изразено. Притеснявам се от неестествено големи устни, а и не мога да си представя как ще изглеждам. Затова бих опитала първо с по-малко количество. Но съм тотално объркана, защото чета за най-различни марки, цени и лекари, и не знам накъде да се насоча. Може ли да ми препоръчате марка филър или лекар за София? Също не ми е ясно дали трябва да се слага цялата доза от 1мл или може да се раздели? Също видях, че на места се предлага по-малка от 1мл доза. Например, видях, че в Дерма акт има Juvederm 0,55мл. Предполагам, че тук става дума за фабрична разфасовка. Гледам, че там са пуснали и промоция за 2 мл филър, но предполагам, че 2мл е много. Също видях, че в Грабо има ваучер за филър Remedium. Някой има ли опит с този филър?

Във всяка клиника малки разфасовки. Започни с 0,55 мл пластичен филър, за да има по-малък или нищожно малък оток, както и за да се възприемеш по-лесно, както и да няма прекален ефект. Виж как ти понася, колко време се задържа, харесва ли ти и т.н. Напред във времето ко решиш - можеш да подновиш.

Избери си клиника и действай. Не се води по ваучери в Грабо и не го прави в студио.

# 219
Момичета, някой има ли мнение за д-р Нора Буеши и специално за уголемяване на устните? Резултатите в страницата ѝ много ми допаднаха, стремя се към точно такъв естествен резултат. Няма много отзиви за работата ѝ, така че ще съм ви благодарна, ако споделите.

# 220
Моя близка ходи там и много хвали д-р Буеши.Самата ми
позната изглежда много естествено.

# 221
]Здравейте
 Някой оформял ли е контур с филър да сподели мнение?
 На 6.12 имам час за поставяне на филър HYACORP Face 2 ml с цел оформяне на контура. Имам увисване, тип булдог, което адски ме дразни и доктора ми  го препоръча  като най- добро за мен. Бях се насочила към конци, но решихме да е този метод за оформяне на контура,като по- безболезнен и не толкова травмиращ

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 09:38 от daria73

# 222
Ботокс се поставя доколкото знам и превантивно, преди да са се образували и изразили бръчките.

Филър в устните слагам при д-р Росица Денчева. Доволна съм, седи естествено. Не ме е направила като патица. Изключително ненавиждам неестествено големи устни, увиснали или с контур над естествената устна - сякаш си получил алергична реакция.
При мен целта беше изравняване на симетрията на едната устна и съвсем леко, почти незабележимо дори подпухване. Под 1ml поставихме. Плащаш за цялата ампула ако не бъркам.

# 223
Под 1 мл, а плащаш цяла? А къде отива остатъка? Подарък за някой друг ли?

# 224
Под 1 мл, а плащаш цяла? А къде отива остатъка? Подарък за някой друг ли?
Изхвърля се. Смятате ли за хигиенично да е преизползва отворена ампула?! Или понеже съм си я платила, да си я сложа цялата, да не ходи зян, дори и да не е съвсем естетично….

Общи условия

Активация на акаунт