Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 719
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Лекарят алопат, при когото ходех много години, си правеше такива вливания още преди доста години.Даже за майка ми коментирахме да правим, когато беше
болна нелечимо.
Та…селебритата правят доста реклама,нно знам, че доста хора ходят да вливания като прекалят с купони, а и като не се чувстват ок.Но не вместо добавките.Поне на мен никога не ми е предписвал такива вливания.

# 331
Здравейте, знам, че по време на кърмене пачти всичко от темата е забранено, но се сетих нещо друго...след нова година имам час при Михайлов и може и да се престраша на момента да направим нещо. Съвсем скоро отбих, има ли някакъв период, в който е хубаво да се изчака? Все пак се наместват хормони и тн, някой има ли опит?

Ще се обадя и в клиниката да попитам също.

# 332
greenbabybee
При Михайлов съветват, че трябва 2-3 месеца да отминат от отбиването. Между другото, същият срок важи и при стоматолог за избелване на зъби

# 333
Здравейте, красавици! Помощ, моля, за невежата Simple Smile 64 единици ботокс в чело как ви звучат като за първи път? Гледам си листа от консултацията при д-р Михайлов и чак сега го виждам, не мисля, че го спомена на място. Препоръчва да го комбинираме с филър в темпорална зона, но толкова много се наплаших от рисковете точно там и ще се откажа. Но ботокса мисля да сложа, барем да оправдая някак си цената за консултацията... че и втори път ходя ей така на приказка, малко ме досрамя, защото си ме спомняше от преди година.

# 334
Ако ботоксът е Вистабел 64 единици в чело ми звучат адски много.  Аз обикновено се побирам до 40 с ретуша за три зони.

# 335
Ако ботоксът е Вистабел 64 единици в чело ми звучат адски много.  Аз обикновено се побирам до 40 с ретуша за три зони.
Здравей какво е ретуш и защо се прави?Къде работи Михайлов? На мен ми сложиха 14 единици, все едно нищо за известно време не можех да се бръчкам, но самата гневна бръчла си седи все едно нищо не съм правила.
За устни мек филър май по малко от 1 мл. сложиха, същата работа все едно нищо не съм сложила. Много кофти се чувствам искам да видя ефект като давам толкова пари. Ми то не ставало от първия път, можело и втория един милиграм да не го усетят устните..Изграждали се постепенно цяла година..ей такова обяснение. Имам час след месец от слагането на устни и се чудя какво да правя. Не съм ок за две ходения, ако отида и след месец близо хиляда лева и ефект нула. А мислих назобиалните да са следващите, ако и при тях е така..

# 336
Елена 22 относно устните е така.Искания поне ефект изобщо не видях от първите 3 слагания.Вече като почнах да слагам през 6 месеца тогава, като че ли видях ефекта.

# 337
Здравейте, красавици! Помощ, моля, за невежата Simple Smile 64 единици ботокс в чело как ви звучат като за първи път? Гледам си листа от консултацията при д-р Михайлов и чак сега го виждам, не мисля, че го спомена на място. Препоръчва да го комбинираме с филър в темпорална зона, но толкова много се наплаших от рисковете точно там и ще се откажа. Но ботокса мисля да сложа, барем да оправдая някак си цената за консултацията... че и втори път ходя ей така на приказка, малко ме досрамя, защото си ме спомняше от преди година.

Когато сложих ботокс за първи път, беше при д-р Михайлов и ми сложи точно 64 единици за гневна, пачи крак и чело. Също и филър в темпоралната зона. От ботокса бях бетонирана доста време.. Тогава не ми направи впечатление, че единиците са доста, после при разговор с приятелки се замислих за това. Ама аз доста си бръчках челото, явно за това докторът ми сложи толкова единици ботокс. Някакви странични ефекти не съм имала. Наскоро правих неоперативна блефаропластика при него и ми предложи пак и филър в темпоралната, но този път го отказах.

# 338
Ако ботоксът е Вистабел 64 единици в чело ми звучат адски много.  Аз обикновено се побирам до 40 с ретуша за три зони.
Здравей какво е ретуш и защо се прави?Къде работи Михайлов? На мен ми сложиха 14 единици, все едно нищо за известно време не можех да се бръчкам, но самата гневна бръчла си седи все едно нищо не съм правила.
За устни мек филър май по малко от 1 мл. сложиха, същата работа все едно нищо не съм сложила. Много кофти се чувствам искам да видя ефект като давам толкова пари. Ми то не ставало от първия път, можело и втория един милиграм да не го усетят устните..Изграждали се постепенно цяла година..ей такова обяснение. Имам час след месец от слагането на устни и се чудя какво да правя. Не съм ок за две ходения, ако отида и след месец близо хиляда лева и ефект нула. А мислих назобиалните да са следващите, ако и при тях е така..
Първо- всичко е така, както са Ви казали к второ-да, нещата стават бавно и с натрупване доста често.Трето-скъпо е и ефект може да не постигнете, какъвто очаквате.Четвърто-ако ставаше с малко пари и няколко филъра, всички щяхме да сме прекрасни и да не пишем в тази тема.
Това е положението.

За протокола- моите устни не поемат филър , така че с малко материал се постига добър обем, защото самите ми устни си имат основа.Филърът държи, така че слагам през 1,5-2г.Явно и тялото ми не разгражда бързо филърите и не мигрират от тази зона много видимо.

Ретуш се прави за корекция на ми иката след ботокс ако има нужда.18-20 след след поставянето.
Ако сте имали голяма кожна бръчка на гневната(глабела), то може и да не се махне.

# 339

Здравейте,
Преди пет дни и аз бях при Михайлов. Сложи ми ботокс 70 ед. Горна част на челото ,гневна бръчка и пачи крак, комбинирано с два филъра в тепморална област.
Бях толкова ошашавена,че на място не запомних къде и колко ми е поставил .😳 За да има цялостен ефект в моят случай ми каза,че трябва да направя Радиес (х2) в средна и долна част на лицето.

# 340
Какво е по-различното на филъра Радиес отличаващ го от другите филъри?

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 14:28 от monii

# 341
  • София
А доволни ли сте от хиалурон в устни при Михайлов? Често се споменава в темата, намерих му инстаграма, но почти не ква снимки и не видях резултати.

# 342
  • в 1001-та нощ
Аз съм доволна. Относно ботокса - има протоколи колко единици да се поставят на зона за всеки продукт. Да се говори само за единици без да се коментира и коя марка токсин е малко безсмислено. Но д-р Михайлов се придържа към протокола - както е указано, така го прилага, освен, ако не коментирате нещо различно.

Радиес се различава от по-популярните дермални пълнители по това, че не съдържа хиалуронова киселина и няма за цел да създаде обем или да скулптурира, а да се създаде плътност и еластичност на кожата чрез формиране на колаген.

# 343
Здравейте,
Преди пет дни и аз бях при Михайлов. Сложи ми ботокс 70 ед. Горна част на челото ,гневна бръчка и пачи крак, комбинирано с два филъра в тепморална област.
Бях толкова ошашавена,че на място не запомних къде и колко ми е поставил .😳 За да има цялостен ефект в моят случай ми каза,че трябва да направя Радиес (х2) в средна и долна част на лицето.
Tedi@75, колко ти излезе като цена и какъв е ефекгъг най-вече от филърите, видимо ли е?

# 344
Здравейте,
Tedi@75, колко ти излезе като цена и какъв е ефекгъг най-вече от филърите, видимо ли е?
При мен проблема е,че имам голямо отпускане в средната част на лицето(назо и брадичка).Михайлов ми обясни,че в моят случай се работи от горе надолу. Имам също отпускане на клепача,което според него все още не е за оперативна блефаропластика .Резултатът е ,че кожата при брадичката не е чак толкова отпусната,както преди. Клепача също се повдигна. Разликата е минимална,но я има. От ботокса челото ми е опънато. Единствено имам спукан капиляр до едното око в следствие на което се получи посиняване☹
Общата цена ,която платих е 1428лв.

Общи условия

Активация на акаунт