Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Tedi@75, благодаря, и за имам отпускане, бръчки нямам (дори и на челото), освен малко пачи крак и гневна, но отпускането, направо свличането, си е налице. Направо си мисля дали не е по-добре фейслифтинг, на 49 съм.
А, и баркод имам малко.
Бях ходила на консултация при Ванеска преди време и ми беше казала, че имам страхотна кожа, но си мисля, че времето все пак не прощава.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 18:25 от Rosita

# 346
Благодаря на отзовалите се на питането ми за ботокса, макар да изглежда явно глупав въпросът ми. Тези, които са слагали филър в темпоралната зона - имаше ли видим ефект, заслужава ли си, според вас? Някоя дама беше писала, че е отказала повторно слагане - защо? Аз разбирам целта и сигурно би се получило много добре при мен, но не мога да приема рисковете, макар докторът да ми обясни как ги управлява, с уточнението, че в медицината 2+2 не винаги е 4. Ако имаха ултразвук, както в Дерма Акт, сигурно щях да се престраша. Чак се чудя защо не използват навсякъде, за да се виждат съдовете ясно, а не да се инжектира на сляпо. Като се поразчетох, ами то съд може да се запуши и от рекламираните за напълно безопасни автоложни процедури. Май ще си ходя свлечена и сбръчкана  Sad

# 347
  • в 1001-та нощ
Затова в голяма степен се работи с канюла или с аспириране, ако е с игла. Зс този проблем отдавна има решение.

# 348
Момичета , микониделинга много ли е болезнен ? Имам леки белези от акне и се надявам да помогне . Освен за белези какви други плюсове има?

# 349
  • в 1001-та нощ
Уплътняване, изглаждане и стягане на кожата.

# 350
Някой правил ли е jett plasma на клепачи в център пулсар?

# 351
От филърите в темпорала не получих нищо друго освен главоболие три дни.

# 352
  • София
Здравейте ! Някой ползвал ли е филъри за устни Remedium ? Имате ли отзиви за тях?
За първо поставяне кои филъри са най-подходящи ? Търся лек обем + контур, но да изглеждат естествено. Четох, че за тези резултати е най-добре мек и пластичен филър, но не мога да открия информация кои точно са такива.

Благодаря предварително!

# 353
Това трябва да прецени лекарят, който сте си избрали.

# 354
Здравейте ! Някой ползвал ли е филъри за устни Remedium ? Имате ли отзиви за тях?
За първо поставяне кои филъри са най-подходящи ? Търся лек обем + контур, но да изглеждат естествено. Четох, че за тези резултати е най-добре мек и пластичен филър, но не мога да открия информация кои точно са такива.

Благодаря предварително!
Този филър не съм ползвала, но за първо поставяне мога да посоча Stylage M, Apriline и Juvederm.

# 355
  • в 1001-та нощ

Благодаря предварително!

Малко противоречиво е искането. Лек и естествен обем се постига с по-меките и пластични филъри. За контур е добре да е по-твърд.

Малко количество Белотеро би свършило отлична работа. С малко количество се постига видим обем; и контурът ще стане.

# 356
  • София
Много благодаря за всички отговори! За момента се колебая между 3 доктори, които поставят филъри. Видях, че всеки от тях работи с различни марки и за това реших да проверя за мнения тук. Благодаря Ви за отзивите! Flowers Hibiscus

# 357
Искам да запълня силно изразени назобиални, обаче без да се повдигат скули. Възможно ли е с филър ? Четох, че всъщност се поставя до тях, а не в самата бръчка. Това вярно ли е? В интернет информацията е само от дерматологични центрове, естествено описанията и снимките са уао, но как е в действителност. След процедура нещо специално прави ли се? Ако има синини, как ще отида на работа? И пак ли е с натрупване, тоест да не става от първия път?

# 358
Здравейте!
Могат ли да се комбинират филъри от различни марки в една и съща обласг в рамките на една седмица?
Става въпрос за скули.
Поставен мк е Elasty,  но сега искам да добавя Sтилейдж XXL.

# 359
Това е абсурдно.
В рамките на една! (1) седмица.

Не си го причинявайте.
След всяка процедура има момент на подуване, отток, които се разминават след седмица-10-14 дни.....

Никога не бих си поставила няколко пъти филъри в лицето в рамките на 7 дни...
Историята познава много случаи в които ефекта става дефект с наструпването......
И после 1001 теми и въпроси - след колко време се вижда резултат от разграждането.....

Все пак затова се нарича - естетика ......

Общи условия

Активация на акаунт