Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря момичета за отговорите. Пия вече трети ден магнезии, по-добре е.
Баща ми е невролог и каза, че вероятно е комбинация от ботокса и пост травматичен стрес, от неприятни събития от последните месеци. Няма нещо сериозно, неврологично, също и възможност да ми се парализира лецевият нерв (от това ме беше страх)
На 21 имам час в и ще обсъдя и с Хаджийска. Въпреки че реално, освен да чакам да намалее ефекта от ботокса, друго няма какво да се направи.
Подозирам, че ако е от ботоксът е от едно от обожданията точно в началото на дясната вежда, под самата вежда. Така го усещам, че сякаш от там идва и отива към бузата. Ще мине.

# 481
Здравейте, нова съм в темата 🌞 Тази седмица подновявах ботокс и попълвах устни с половинка Рестилайн. Миналия месец правих микронийдълинг. През ноември поставих силиконови импланти в бюста.
Планувам  бустер за другата седмица. Знам ,че се поставя по схема и исках да ви попитам през колко време бихте ме посъветвали да сложа( на почти 39 съм). Питах моята инжекторка,  но тя е прекалено скромно момиче и каза ,че нямам нужда от повече от 1 бустер 😁

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 09:08 от geo_antonina

# 482
Здравейте, дами! Кой лекар ще ми препоръчате за силикон в бюста? Колебая се между Калоян Денков (при Ильо Стоянов се чака по една година) или Николай Георгиев. Клоня към Георгиев.

# 483
Здравейте, дами! Кой лекар ще ми препоръчате за силикон в бюста? Колебая се между Калоян Денков (при Ильо Стоянов се чака по една година) или Николай Георгиев. Клоня към Георгиев.

Бих ти препоръчала да чакаш колкото е нужно, но да не правиш компромиси. Иначе има тема само за тази операция, и има много информация.

# 484
Здравейте, нова съм в темата 🌞 Тази седмица подновявах ботокс и попълвах устни с половинка Рестилайн. Миналия месец правих микронийдълинг. През ноември поставих силиконови импланти в бюста.
Планувам  бустер за другата седмица. Знам ,че се поставя по схема и исках да ви попитам през колко време бихте ме посъветвали да сложа( на почти 39 съм). Питах моята инжекторка,  но тя е прекалено скромно момиче и каза ,че нямам нужда от повече от 1 бустер 😁

Според мен два мл през две седмици или месец.
може ли малко инфо за микронйдълинга ,че го обмислям?

# 485
Каква е разликата между микронийдлинг и фраксел пилинг? Извинете за невежеството, но ит описанията в интернет, не разбирам разликата... Разбирам, че има различни степени при фраксела, мен ме интересуват стягане (стимулиране на колагена), слънчеви петънца (слаби), и фини линийки.

# 486
Моята операция е на 2 години, тогава много писахме в групата за мамопластика и информацията е пллна и със снимки и линкове. Ако не бъркам около 63-64 тема.
Аз в България бих се оперирала само при Илья Стоянов.

# 487
Каква е разликата между микронийдлинг и фраксел пилинг? Извинете за невежеството, но ит описанията в интернет, не разбирам разликата... Разбирам, че има различни степени при фраксела, мен ме интересуват стягане (стимулиране на колагена), слънчеви петънца (слаби), и фини линийки.
Ето за фраксел:
https://www.infinity-clinic.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D … 0%B5%D0%B2%D0%B8/

А микронийдлингът е пробождания с множество игли, не се изгаря повърхностно кожата.

# 488
Благодаря, а за ефекта кое е по-добро? Това имах предвид, че пише едни и същи неща - стимулация на колаген, заличаване на фини бръчици, пори...

# 489
На лазера, според моята кожа, но там има поне седмица възстановителен период( Алена скоро показа в профила си).С микронидлингът има 1-2 дни възстановяване и то повече червенина и леко белене на кожата( поне моята).Даже твзи дни ще си правя минронийдлинг( сама у дома) и ще пусна снимки.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 17:31 от ДХ3

# 490
Как правите микронийдлинга у дома?

# 491
Имам дермапен и накрайници.В тази тема си споделяме как:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1445138.msg45827400#new

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 13:42 от ДХ3

# 492
Благодаря, а за ефекта кое е по-добро? Това имах предвид, че пише едни и същи неща - стимулация на колаген, заличаване на фини бръчици, пори...

Понеже зададох същия въпрос на козметичката преди няколко седмици, тя каза, че според нея микронийдлинга бил по-подходящ за по-зряла кожа. Иначе бил еднакъв ефекта. Аз също бях решила да си купя уред за домашна употреба и се разколебах като каза тя така. Не я знам колко разбира или не, защото аз самата нищо не разбирам, но жената има перфектна кожа, все едно няма пори. Така че поне донякъде ѝ се доверявам.

# 493
Има просто кожи без пори.На колко години си?За мен е важен видът на кожата, не възрастта толкова за такъв вид процедури.Защото всеки уред бори различни проблеми.

# 494
Аз съм на 32.

Общи условия

Активация на акаунт