За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 259
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Скрит текст:
Завърших поредицата "Чарли Дейвидсън" на Даринда Джоунс.  Като цяло страшно много ми хареса, но финалната тринадесета книга не покри очакванията ми за финал на историята. Беше някак прибързана, нямаше много логика в някои конкретни случки, и не разбрах финалното решение на Чарли и Рейес и всичко остана сякаш незавършено. Предполагам, че Джоунс планира на някакъв етап да напише поредица за дъщеря им, защото голямата битка със Сатаната, около която се въртеше историята в продължение на 13 книги, така и не се случи тук.

След нея за да разнообразя малко от фентъзи жанра прочетох "Покварени" на Пенелъпи Дъглас. Не знам с какви очаквания я започнах, защото бях прочела доста полюсни мнения за нея, но много ми хареса. Въпреки, че една конкретна сцена можеше да се случи за да има по-голяма логика в нея на по-ранен етап, не че се оплаквам от нея де, беше си готина. Нямам търпение за останалите книги от поредицата, особено за книгата на Деймън, та сега се чудя да чакам Сиела да ги издадат или да ги дочитам на английски.

След "Покварени" продължих с "Лев" на Бел Аурора, също с ниски очаквания, защото преди време  бях чела от авторката книга, която изобщо не ми хареса. Но "Лев" беше интересна, имаше някой неща в нея, които дразнеха, но като цяло беше ок.

Сега чета Closer than you think - Karen Rose и засега е страхотна. Има съспенс, държи ме на нокти почти през цялото време и може да се каже, че не мога да я оставя. Вече имам едно предположение кой е лошия, но при Карън Роуз, понякога стават неочаквани обрати.
Резюмето ми хареса, отбелязах я.

Сега препрочитам тази, защото се оказа, че нищо не помня, а исках да чета втората – https://www.goodreads.com/book/show/48662527-beautifully-cruel
Но се сетих колко бях харесала Лиам Блек.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 19:53 от milenaka

# 121
Прочетох "Музиката на сърцето". Хареса ми, макар да е съвсем по-различна от повечето романи в жанра.
   Главната се приближава много към мен и ми напомня за самата мен. Имаме много сходни черти, поради които харесах книгата. И двете сме музикантки, книжни плъхове, обичаме Бога и сме романтички.
   Има само някои несъвършенства в книгата, които ме подразниха - например излишни описания, които изместват центъра от историята. Аз лично бих я написала с по-малко излишни подробности и повече драма, която да съсредоточава центъра към самата история.
  Но като цяло, ако ви се чете нещо различно - значи това е вашата книга.

# 122
  • Euskal Herria
Христо Блажев - Сиела:
Цитат
Мислех да почивам, след като финалният щурм за панаира и празниците приключи, но не ме свърта. Започнах последната коректура на "Преследването", първата книга от поредицата "Briar U" на Ел Кенеди, в която от самото начало се появяват и всички герои от поредицата "Off-Campus". Ако всичко е наред, ще излезе в началото на януари.

# 123
  • Бургас
О, супер. Тази серия е добра. За разлика от последните книги на Ел Кенеди. Хич ги няма.

# 124
Това звучи интересно. Като цяло не съм запозната с това как пише авторката, знам че другата й поредица "Стефани Плъм" е много популярна и много дълга, но така и не съм я чела.

Джанет Еванович се завръща с лудо приключение, забавни герои и заплаха от древно зло!

Липсва ви нещо? Габриела Роуз знае как да го открие. Тя е човекът, който може да издири изгубени съкровища, откраднати скъпоценности или липсващи притежания. Роуз е хладнокръвен професионалист и може да си служи с всяко оръжие, което ви хрумне.

Но този път не е наета от поредния откачен милионер, а трябва да помогне на собственото си семейство. По указания на семейния призрак Габриела поема към джунглите на Перу да търси пръстена на цар Соломон и загубено съкровище. Ала тук се намесва и бившият ѝ съпруг Рейфър, който държи да участва в приключението.Освен това разполага с така нужната карта към пръстена, както и с умения да изкарва някогашната си любима от кожата ѝ.

Когато не се карат, те са страхотен екип. Ще е нужна обаче цялата им изобретателност, за да оцелеят в сблъсъка си с мистичната секта на магьосника Ел Драгон, която се кланя на бога на смъртта на инките Супай.

# 125
Сиела направо избухват тази година. Много добри книги издадоха, сега и Лорън Ашър е доста добра изненада. Май доста попреглеждат BookTok-a, дано и догодина продължат в същия дух.
А от Ибис нямам търпение за "Това което никога не приехме" на Луси Скор.
Какъв е този Book Tok?

# 126
  • Бургас
Коя беше последната излязла книга на Катрин Байби за булките? Тази за вторник ли?

# 127
Сиела направо избухват тази година. Много добри книги издадоха, сега и Лорън Ашър е доста добра изненада. Май доста попреглеждат BookTok-a, дано и догодина продължат в същия дух.
Какъв е този Book Tok?

BookTok е така да се каже общност от читатели в TikTok, които споделят чрез клипчета в платформата какво четат, дават книжни препоръки, ревюта и т. н. Всъщност книгите споменати там, доста бързо набират популярност.

# 128
Здравейте! Ако някоя от вас дами е чела на английски език Мръсна сделка и Империя на желанията дали може да сподели мнение, че коментарите в goodreads ме поразколебаха😃😃

# 129
Какъв е този Book Tok?

BookTok е така да се каже общност от читатели в TikTok, които споделят чрез клипчета в платформата какво четат, дават книжни препоръки, ревюта и т. н. Всъщност книгите споменати там, доста бързо набират популярност.
Хал таг ли е? Или нещо като група? В смисъл как да го намеря? 😀

# 130
  • Бургас
Маршмелоу, "Мръсна сделка" не съм я чела и не мога да дам мнение
"Империя на желанието" е най-слабата книга от тази серия, факт. Не че е лоша, просто останалите са по-добри. Особено последната от Империите. Ако, очаквате любов, държане за ръце, цветя, птички и пчелички,то Рина Кент не е вашият автор. Героите и са с девиантно поведение,а секса е груб.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 12:00 от lina_bs

# 131
  • Велико Търново
Снощи прочетох най-накрая "Порочна любов". Не е най-интересното книга на света, не ми допадна много как е и пресъздаден историята. Повече от три звезди не мога да й дам

# 132
Мъча се все още със "захарницата" главната ме дразни уж настървена за отмъщение уж има преживяване в миналото пък толкова лесно се подава и на главния и така лесно им се получиха нещата ..

# 133
  • В къщурката на хълма на феите
Христо Блажев - Сиела:
Цитат
Мислех да почивам, след като финалният щурм за панаира и празниците приключи, но не ме свърта. Започнах последната коректура на "Преследването", първата книга от поредицата "Briar U" на Ел Кенеди, в която от самото начало се появяват и всички герои от поредицата "Off-Campus". Ако всичко е наред, ще излезе в началото на януари.

Туй докато не го видя, не го вярвам .. Иначе я чакам с нетърпение!

# 134
В момента чета"Без Хоуп" след това ме чака продължението "Да изгубиш Хоуп". Много ми допада как пише Колийн Хувър,прочитам ги за норматив! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт