За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 243
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Някой чел ли е това https://www.goodreads.com/series/301593-the-plated-prisoner
Егмонт ще го издават, ама ме уплаши книгата, след прочитането на предупреждението, че в книгата има
сексоално насилие, изнасилване и куп други подобни.

# 166
  • Разпиляна във въображението
Егмонт ще го издават, ама ме уплаши книгата, след прочитането на предупреждението, че в книгата има

Не съм. Странно е, че ще се издаде подобна книга с такова предупреждение. Още повече, че не е самостоятелен роман, а поредица.

# 167
  • Варна

Не съм. Странно е, че ще се издаде подобна книга с такова предупреждение. Още повече, че не е самостоятелен роман, а поредица.
В плана на Егмонт са дадени първите три книги.

# 168
Скрит текст:

В плана на Егмонт са дадени първите три книги.
[/quote]

Те май така обичат да правят Егмонт. Да издадат само 3 книги от поредица и после - оправяй се.....

# 169
  • Бургас
Тя тази серия е от 5 книги, но 4 книга е излязла прекалено скоро, а 5 -книга ще излезе през юни 2023. Може да разтеглят във времето,за да имат възможност да преведат посдлените две.

# 170
  • Варна
А ето плана, ако някой не го видял.

Като видя Тижан и припадам Laughing

# 171

Аз четох лятото първите 3 книги, поредицата е мнооого добра и съм много щастлива, че Егмонт я издават. Сексуално насилие имаше, дотолкова доколкото главната стана свидетел на него по-скоро.
Скрит текст:
Едно от момичетата от харема на Мидас, на което професията си му беше да задоволява "нуждите му" беше принудена да прави секс с капитана на снежните пирати, след като бяха отвлечени от хората му.
И това е в първа книга, за втора и трета, не помня да има сексуално насилие. За четвърта обаче не мога да кажа, защото нея не съм я чела още, понеже още тогава имаше слухове, че ще се появи на бг пазара и си я оставих.

Вижте за Flock на Кейт Стюарт, съм изненадана да я видя в плана. Много е популярна в мрежите, но предвид че първата книга е с таг Reverse Harem, все я отбягвам и наистина ме изненадва да я видя в плана на Егмонт.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 19:57 от mi666i

# 172
  • Бургас
Прегледах серията на Кейт Стюърт в гудрийдс и по -скоро коментарите. Накратко : мисля да си я спестя

# 173
  • Варна
Сега и аз видях книгата на Кейт Стюърт. Като четох един коментар, че я сравняват с След на Анна Тод и я отписвам навеки. Още имам психически травми от След.

# 174
  • Бургас
Пропуснали сме да анонсираме, а вече е по книжарниците:

Тя е млада жена с брилянтен ум и незавидно обществено положение. Той – могъщ херцог, протеже на самата кралица.
Любовта им заплашва да преобърне социалния ред на Монархията.
Скрит текст:
Англия 1879 г. Анабел Арчър получава шанс да е сред първата група студентки в прочутия Оксфорд. В замяна на осигурената стипендия е нужно единствено да подкрепи набиращото сила движение за избирателни права на жените – разумна сделка, предвид досегашния й живот, напълно лишен не само от финанси, а и от обещаващо бъдеще. Когато пристига в Лондон, Анабел се озовава в центъра на плана на суфражетките да привлекат влиятелни политици на своя страна. Нейната цел е Себастиан Девъро – студеният херцог Монтгомъри, който ръководи политиката на консерваторите по заповед на самата кралица. На пръв поглед магнетичният благородник е част от онова, срещу което Анабел негодува – неотменимата мъжка власт; привилегиите, добити не по заслуги, а по рождение; старите закони… Но когато се оказва принудена да прекара няколко седмици във великолепното му имение, мис Арчър все по-ясно си дава сметка, че зад мълчаливата фасада се крие много повече. Херцог Монтгомъри може и да е цел на суфражетките, но мъжът Себастиан, изглежда, е превърнал Анабел в своя цел. Уви, двамата са разделени не само от политическите си възгледи. Вековните традиции никога не биха допуснали един херцог да се обвърже официално с момиче без потекло, при това с не съвсем чисто минало. За самия Себастиан към очакванията на обществото се прибавя личният дълг към рода и семейното наследство. Историята е отредила на всеки от тях роля, която трябва да спазва. Освен ако не решат да захвърлят ролите и заедно да променят историята…
https://www.goodreads.com/book/show/43521785-bringing-down-the-duke
Чала съм я, не харесвам особено много книги за твърде еманципирани и напредничави за времето си дами, но тази ми хареса, дала съм и  5* в ГР. Не съм чела обаче следващите киги от поредицата, дано я издадат цялата.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 13:59 от . Яна .

# 175

Аз четох лятото първите 3 книги, поредицата е мнооого добра и съм много щастлива, че Егмонт я издават. Сексуално насилие имаше, дотолкова доколкото главната стана свидетел на него по-скоро.
Скрит текст:
Едно от момичетата от харема на Мидас, на което професията си му беше да задоволява "нуждите му" беше принудена да прави секс с капитана на снежните пирати, след като бяха отвлечени от хората му.
И това е в първа книга, за втора и трета, не помня да има сексуално насилие. За четвърта обаче не мога да кажа, защото нея не съм я чела още, понеже още тогава имаше слухове, че ще се появи на бг пазара и си я оставих.

Вижте за Flock на Кейт Стюарт, съм изненадана да я видя в плана. Много е популярна в мрежите, но предвид че първата книга е с таг Reverse Harem, все я отбягвам и наистина ме изненадва да я видя в плана на Егмонт.
.  Бих искала да ви попитам какво е Reverse Harem,една жена с няколко мъже?Ако е така,тази категория не отива ли към друг жанр книги,а не любовен роман?

# 176
  • София
Точно това е, да.
Любовни са.

# 177
  • Бургас
Сега и аз видях книгата на Кейт Стюърт. Като четох един коментар, че я сравняват с След на Анна Тод и я отписвам навеки. Още имам психически травми от След.
Не срещнах в коментарите това за Ана Тод, но пък срещнах
Скрит текст:
В първата книги героинята е с два едновременно във връзка. Във втората единия вече е умрял, а другия се жени. Появява се трети ,който е по-големия брат на умрелия.....

Иначе са с високи оценки и трите книги

# 178
  • Разпиляна във въображението
Може ли мнение за книгита на Ана Хуанг? Дъщеря ми иска да й ги взема за Коледа.

# 179
  • Бургас
Може ли мнение за книгита на Ана Хуанг? Дъщеря ми иска да й ги взема за Коледа.
Не ми хареса първата книга от серията. Втората не съм я чела.

Общи условия

Активация на акаунт