За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 348
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
И сега да ги питаш защо така хаотично превеждат няма да могат да ти отговорят

# 91
  • Бургас

много напрежение и интересни диалози

Дано превода е добър, че иначе няма смисъл

Явно Сойър Бенет излиза на мода Wink Освен серията в Рулит (даже две серии виждамче са качили ) взеха да пускат из групите и превод на романите и за хокеисти.

# 92
  • Враца
Понеже започнах книга 9 от поредицата Cloverleigh Farms, не помня дали съм ви я препоръчвала. Много приятни книги, с доста интересни герои и много добре написани.
Тази, която чета ми е много увлекателна, двамата герои имат разлика в годините, но героинята е на 32, да не би това да ви попречи, с малко забранена любов.

# 93

Явно Сойър Бенет излиза на мода Wink Освен серията в Рулит (даже две серии виждамче са качили ) взеха да пускат из групите и превод на романите и за хокеисти.

Аз сега почнах "Алекс" на Бенет. А може ли да ми кажеш в кои групи ги пускат тези преводи?
Даже мисля да си купя Империя на желанието от чисто любопитство.

# 94
  • Разпиляна във въображението
Тази Рина Кент има ли я в превод?

Не успях с "Мениджърът". Греда. Почнаха да си пишат някакви смс-си и това беше краят за мен. Не ги издържах Simple Smile

# 95
Тази Рина Кент има ли я в превод?

Сега ще издават Империя на желанието

# 96
  • Разпиляна във въображението
Да, видях това. Понеже се споменава и реших, че някъде има нещо преведено.

# 97
Соиър бенет чета в момента захарната серия леко постна ми е ...

# 98
  • Пловдив
Е аз за Мениджърът си казах, че е тъпня.  Прочетох го де за около 2,5 дни, ама...

# 99
  • София
Аз май ще започна книга 2 от Смайт-Смит на Дж. Куин. Дано е хубава, че първата нещо не ме впечатли.

# 100
  • Бургас
Аз май ще започна книга 2 от Смайт-Смит на Дж. Куин. Дано е хубава, че първата нещо не ме впечатли.
Тази серия е по-слаба сравнена с останалите, но все пак е Джулката и аз си я харесах.

# 101
  • Варна
И сега да ги питаш защо така хаотично превеждат няма да могат да ти отговорят
Пак агентите ще са виновни Laughing

# 102
Третата книга Empire of Hate много ще загуби от факта, че читателя не е запознат с Даниел и Никол от поредицата Роял Елит. Просто, няма как да минеш от бясна омраза, към разбиране, приемане и накрая симпатия към Никол. Няма и как да разбереш отношението на Даниел към нея.

Ох и мен за това най-много ме е яд. Историята им просто няма как да е пълна, ако първо не е прочетена Cruel King. Но съм щастлива, че все пак превеждат Рина Кент, която вече си е една от любимите ми авторки.

# 103
Ох и мен за това най-много ме е яд. Историята им просто няма как да е пълна, ако първо не е прочетена Cruel King. Но съм щастлива, че все пак превеждат Рина Кент, която вече си е една от любимите ми авторки.

Въпрос е дали ще преведат повече книги на Кент или ще си остане само с тази серия. А както знаем може и да я преведат част от серията, както се получи и с други серии от други автори.

# 104
  • Бургас

Историята им просто няма как да е пълна, ако първо не е прочетена Cruel King.
Да, хората направо ще започнат да симпатизират на Никол и да мразят Даниел, а не са чели преисторията и защо отношението му към нея е такова. Ама, както казва Даниела Мирчева, дано поне издадат поредицата до край, а не както направиха с Шен, от тук малко, от там малко и спряха.

Общи условия

Активация на акаунт