За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 337
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
"Повече от музика" ли? Не ми хареса
Не знам дали е от самата книга ,превода или съм отвикнала да чета на български, но на моменти вървеше монотонно. Все едно преди около 1500 години,когато започнаха да излизат касетите, видео имаше само един в блока и гледахме филма озвучен от един, който чете мъжките и женските роли Simple Smile И не можеш много да хванеш историята, ама седиш до края.

# 76
  • в края на града
И аз я свалих, но мислех, че е самостоятелна. Може би има някаква връзка с първата и затова да е объркано... Тази май ще бъде филмирана, може би затова са решили само нея да преведат.
Серията за Ларк Коув и аз я харесвам повече от Тенекиените номади, те май повечето герои ги кръстосаха, интересно за кого ще е следващата.
CandyY, "Споменът за него" е доста тежка, то във всичките ѝ книги си има много драма, ама на тази се скъсах да рева, но е хубава.

# 77
Петя, аз много харесах "Най- доброто в теб" и "Никога повече". Определено са едни от любимите ми книги за тази година, но след това се разочаровах със следващите, които захванах и честно казано сега съм резервирана. От поредицата за "Тенекиените номади" започнах само първата книга, но не беше моето. Сега с " Неуверена" е различно. Определено ще подхвана поредицата, но чета бавно. Нямам много време, а и редувам с трилъри и криминални.

# 78
  • Euskal Herria

Цитат
👄* „Целунах най-добрия приятел на баща ми.“*
Гуинет израства под грижите на баща си Кингсли – те двамата срещу целия свят. Майка ѝ никога не е била част от картинката, за разлика от Нейт – най-добрия приятел на баща ѝ. Двамата млади мъже са безскрупулни в бизнеса и изграждат от нулата правна империя, докато в същото време се грижат нищо да не липсва на малкото чувствително момиче. 👄 Поне до осемнайсетия рожден ден на Гуинет, когато младата жена се предава пред чувствата си и целува Нейт… само за да бъде отблъсната.
👰‍* Сега, две години по-късно, е принудена да се омъжи за него.*
Когато обаче автомобилна катастрофа изпраща бащата на Гуинет в кома, Нейт трябва да се погрижи за емоционално разбитата Гуен, а и да защити общата им адвокатска кантора от лешоядите, готови да я разкъсат парче по парче. 🖤 Две години по-рано Нейт е отблъснал целувката на Гуинет, ужасен от желанието, което го завладява. Та тя е дъщеря на най-добрия му приятел, по-млада е от него с почти две десетилетия… и е абсолютно, напълно, тотално обсебила мислите му. 🪶
🤵‍* Сега, за да защити и нея, и богатството си, той трябва да се ожени за нея.*
Всичко е заради бизнеса, разбира се. А не заради пламенното желание, което тлее помежду им, готово да се възпламени и да изгори и двама им.
🪶🪶🪶🪶🪶🪶

# 79
Всичко хубаво но не ми е по вкуса по възрастен мъж и момиче ...

# 80
Не е толкова възрастен, а само 8год. по-голям от нея.

# 81
В описанието пише почти две десетилетия. За мен също не е Ок такава разлика, ама при толкова често споменаване на Рина Кент в тази тема, няма как да пропусна книгата. Първа среща ще ми е.

# 82
  • Бургас
Не е толкова възрастен, а само 8год. по-голям от нея.
Всъщност 18 години.
Тя е на 20, той на 38

# 83
То и за мен ще е първа поне да видя дали ще ми допадне стилът

# 84
  • Бургас
Рина Кент няма да напише нищо нормално -разлика във възрастта;жена,която се представя за мъж, ученици в гимназия,но не някак обикновени и скучни (може би); мъж който се жени за сестрата на жена си, близначки които се разменят и живеят живота на другата и тн. Трудно се чете. Или ще я харесаш завинаги или няма да отвориш повече нейна книга.
Рина обяви,че следващата книга от серията Legacy of Gods ще е за Лан и ще излезе чак през август 2023 и ще напише историята и на Реми и Ариела Simple Smile Кога -не се знае

# 85
  • Бургас
Третата книга Empire of Hate много ще загуби от факта, че читателя не е запознат с Даниел и Никол от поредицата Роял Елит. Просто, няма как да минеш от бясна омраза, към разбиране, приемане и накрая симпатия към Никол. Няма и как да разбереш отношението на Даниел към нея.

# 86
  • В къщурката на хълма на феите
мъж който се жени за сестрата на жена си
коя е книгата?

# 87
# 88
  • София
Явно сега така е модерно (за разликата в годините говоря). В "Сладко изкушение" беше същата работа.

# 89

Като се сетя за Джонатан Кинг и Аурора се ухилвам като идиот. Както и да . Ако прочетете някоя книга на Рина Кент няма да съжалявате. Във всяка една от книгите си има по нещичко за всеки(сила омраза към силна и вълнуваща любов, много напрежение и интересни диалози). Само че нашите хора пак почват да превеждат от по средата на поредиците и се губи скъсала на някои от книгите.

Общи условия

Активация на акаунт