За тези, които четат любовни романи № 43

• 60 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
До всички заинтересовани, радост във vk Blue Heart

God of Wrath  Rina Kent

# 61
  • София
Не. Директно през Гугъл търси.

# 62
  • София
Скрит текст:
Благодаря за темата.

Цитат
Цитат
. Яна .
Мишенце, книгата трябва да е от тия "Как да възпитаваш дете", "Как да възпитаваш куче" до половината само това се случва. Не обичам и нечета книги за самопомощ. Дано и да не ми се налага де ..
Ох, наистина много бавно ми върви това "Сладко изкушение"! Втора поредна книга едвам дочаквам края. Ще внимавам повече при следващ избор на книга.
Ох, най -после дочетох "Сладко изкушение"! Голяма мъка. Сега май ще мина на Сабрина Джефрис.

# 63
Момичета, " Британецът" самостоятелен роман ли е, защото виждам, че има още две книги, но не загрявам дали има преплитане на сюжет и герои.

# 64
  • Бургас
Прочетох Рина.Чакам ви да я коментираме Rolling Eyes
Британецът на коя авторка беше?

# 65
Прочетох Рина.Чакам ви да я коментираме Rolling Eyes
Британецът на коя авторка беше?

Британецът е на Джоди Малпас. А Рина малко ще почака. Не мога да смогна с тая работа. Сега съм на Дълг и не е лоша.

Момичета, " Британецът" самостоятелен роман ли е, защото виждам, че има още две книги, но не загрявам дали има преплитане на сюжет и герои.

До колкото ми е известно в края на втората и цялата трета част се преплитат сюжетите.

# 66
  • София
Освен пак да пробвам Британецът. Чаках я с нетърпение, защото резюмето ми хареса много, и после греда - никак не ми вървеше.

# 67

Те ще жертват всичко в името на любовта.

Момичетата винаги му се лепяха, без да си мръдне пръста. Но това момиче се взираше в луната, огряла моравата, и сякаш красотата му не я вълнуваше. За него Джека беше само приятелката на Ким от колежа, обаче тази вечер я видя по друг начин. Зелените ѝ очи му напомниха листенцата на зеленоцветна орхидея. Устните ѝ бяха съвършени, ала издаваха тъга. Прииска му се да направи всичко по силите си, за да заличи тази тъга.

Джека Лейтън е художничка и мечтае творбите ѝ да станат световноизвестни. Работата в художествената галерия не я удовлетворява, тя чувства, че пропилява артистичната си дарба. По настояване на най-близката си приятелка Ким, дизайнерка на бижута, Джека временно загърбва безмилостния нюйоркски свят на изкуството и се завръща в Едилин. Ще рисува, а и ще види отново чаровния Рийд… Но съдбата понякога има други планове.

Доктор Тристан Олдридж не може да забрави Джека. Макар срещата им да е била мимолетна, той още пази снимката ѝ. И щом научава за завръщането ѝ в Едилин, започва да мисли как да привлече вниманието ѝ, без да не подозира какво ще се случи в една безлунна нощ. През тази нощ той се влюбва още повече в нея, макар само да чуват гласовете си и да се докосват. Ала нас­тъпва момент, в който двамата са изправени пред съдбоносен избор: кариерата или възможността да са заедно. Защото денят заличава романтиката на лунните нощи и връща към реалността…

История за откриването на любовта на най-неочаквано място, за компромисите в името на онзи, когото обичаш с цялото си сърце.

# 68
  • Бургас
Из групите качиха  Повече от музика на Аби Хименез и ще започна нея.
След малко ще пусна линк в другата група

# 69
Освен пак да пробвам Британецът. Чаках я с нетърпение, защото резюмето ми хареса много, и после греда - никак не ми вървеше.
Да, аз също не съм впечатлена от "Британецът". Предсказуем сюжет, доста банален според мен. Преводът също не е много добър ( не се заяждам с никого!).

# 70
  • София
Аз на английския я четох, проблемът при мен не беше в превода. Някак вяла ми беше.
Т.е. не я дочетох де, не помня докъде стигнах.

# 71
Започнах "Неуверена" на Пери Девни и за сега ми харесва.  Много се чудих за "Споменът за него" на Хувър, но последните две книги от нея ме отказват. Ще изчакам подходящ момент.

# 72
  • Бургас
"Повече от музика" на Аби Хименес е втора книга от серия с три  истории . Има ли превод на другите две? Сякаш не съм срещала , но да попитам
Девни Пери и Ларк Коув я харесвам. Може би повече от серията за рокерите. През декември ще излиза нова книга от серията Ларк Коув.

# 73
lina_bs, за съжаление ги няма преведени и не знам защо от издателството решиха да започнат от втората книга от поредицата при издаването й. Тази година на Алеята на книгата във Варна ги попитах имат ли намерение да издадат и останалите книги от поредицата и отговора им беше, че продажбите на тази са слаби и не могат да кажат дали ще продължат с издаването на авторката.

# 74
Лина как е книгата ?

Общи условия

Активация на акаунт