За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 251
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • в края на града
... Аз имам чувството, че някой я беше споделил в архив с коледни книги, но не мога да я открия...
В една от групите преди време беше споделен такъв коледен архив, но помня, че жената беше определила някакъв период от време за теглене, после го свали. Ако е същото, затова не може да се намери...

# 151
  • Бургас
Не харесвам Шен, но пък ми стана интересно за българските автори от wattpad.
Лошият Круз не е съвсем Шен. Книгата е ромком, не дарк, нито за гневни младежи. Много сладка. Главната имаше няколко нелогично постъпки, но това не ми развали удоволствието.
Двете авторки не съм чела, но с чиста съвест мога да препоръчам Никол Калева. Издала е три книги, аз имам само първата.

# 152
Здравейте, поредицата "Безмилостен Лондон"от колко книги е?

# 153
Харесвам историите на Ванеса Гаркова и съм изчела всичко нейно в wattpad. Отдавна не е качвала нещо ново и  се надявам да не е спряла да пише. На Никол Калева имам само първата й книга. Хубаво пише авторката. На Люси Елеазар книгите също са интересни, макар че ,,Буря"и ,,Онзи май" не съм ги чела. Надявам се някой да ги сподели ел. вариант след време, тъй като спрях да купувам книги, откакто купувам всевъзможни помагала и сборници за щерката Simple Smile

# 154
  • Бургас
Здравейте, поредицата "Безмилостен Лондон"от колко книги е?
2

# 155
  • Варна
Аз прочетох Под повърхността на Никол Калева и повече ми хареса от първата. Много се смях с объркването на главната за коктейла Секс на плажа Laughing Толкова беше възмутена, че ще я учат на секс на плажа Laughing Почти цялото действие се развива на Хаваите. Определено останах доволна Simple Smile

# 156
  • Euskal Herria
Имам и трите книги на Никол Калева, третата сега я поръчах от Озон. Още не им е дошъл реда за четене. Но всички отзиви досега са все добри.

# 157
  • в сърцето на един мъж...
... Аз имам чувството, че някой я беше споделил в архив с коледни книги, но не мога да я открия...
В една от групите преди време беше споделен такъв коледен архив, но помня, че жената беше определила някакъв период от време за теглене, после го свали. Ако е същото, затова не може да се намери...

Възможно е. На мен ми се струва, че беше в темата за електронните книги, но явно не мога да я намеря. Както и да е, благодаря!

# 158
Прочетох Мръсна сделка на Лорън Ашър, много се чудих дали да я купя, но сега не съжалявам, много ми хареса и я препоръчвам, мисля че би трябвало да е поредица ако не се лъжа за тримата братя. Авторката много добре пише и ще следя вече за нови нейни книги.

# 159
Не знаех, че Никол Калева има трета книга. Ще я поръчам. И на мен Под повърхността ми хареса повече от Всичките ми ангели. Относно книгите на Люси Елеазар, всички съм чела и всички си заслужават. Според мен всяка следваща е по-добра от предходната.
Прочетох Идол и Мениджърът на Кристен Калихан, но нещо не ме грабнаха. Сега започнах Споменът за него на Колийн Хувър. Още съм доста в началото и не мога да дам отзив, но съм сигурна, че ще ми хареса. Всичко на Колийн ми харесва, просто имам нужда от почивка между книгите й, понякога ми идва too much.

# 160
  • Бургас
Обадиха ми се от библиотеката,че ми е дошъл реда за Лошият Круз на Шен. Реших да я прегледам доката съм в обедна. На 14 страница я затворих,че колежките ме гледат странно как се хиля като куку. Шен ,може и да не пише за гневни младежи, ама веднага я познаваш - много се смях на описането на размера на града и на облеклото на доктора Simple Smile

# 161
В коя библиотека има толкова нови книги?

# 162
# 163
  • Euskal Herria
Аз си я купих електронна от Сиела, до 18.12. им е онлайн панаира. Взех и "Съквартиранти по любов", още не им е дошъл реда за четене. Сега съм подкарала сериите на Елоиза Джеймс, не са лоши, идеални за разтоварване. С финал "И заживели щастливо" Simple Smile.

# 164
И аз снощи спонтанно реших да я прелистя в сайта на сиела и това което е достъпно много ми хареса ...

Общи условия

Активация на акаунт