За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София
От Сиела:
Цитат
Милена Ташева:

Final Offer, последната книга от поредицата* **Dreamland Billionaires ***излиза на английски днес. През пролетта може да очаквате превода на втората книга, а може би в края на годината и тази.
Лично аз нямам търпение...
Благодаря на Боряна Бонева за снимката ❤

А коя е първата книга?

# 421
  • Бургас
"Мръсна сделка" 

# 422
Не обичам да оставям книги, но тази не успях да в приключа. Дали и другите ще са така скучни?!!
Аз се чудя за поредицата Розмари Бийч. От прочетеното мнение ми се струва  "Дързост и красота". Какво ще кажете?

# 423
  • Бургас
"Розмари бийч" на Аби Глайнс , с фен превода ли? Недей си го причинява. Ако е на англиски -да.

# 424
За Шен знам, даже две нейни книги са обявили. Но тази на Даниел Лори не съм я чела. Даже не съм я чувала Simple Smile

Яна, благодаря! Включих се
Това коментирахме ли го?
Скрит текст:
[\spoiler]
Най-вероятно си я чувала. https://www.goodreads.com/series/229732-made
Аз харесвам първата книга от поредицата, мъчих се с останалите две, но ... Не ми вървят и това е. Особено третата е трагедия. Чакам да излезе четвъртата книга, но авторката не дава никаква информация, поне от година, две, проектите й са в застой.
Чакам и една друга нейна книга, но и там същата работа - https://www.goodreads.com/book/show/58404602-my-dear-husband

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 12:35 от petya.vp

# 425
  • Бургас
Това не е ли книгата , в която
Скрит текст:
главният трябваше да се ожени за една от дъщерите във фамилията, но я отвлече един (и за тяхната история има книга и имат близнаци) и главния се ожени за сестрата ,която е и главната в случая

# 426
Дами,а някоя прочете ли книгата на Рина Кент ,понеже не съм много добра с английския и се чудя дали да я купя или да купя Преследването ?

# 427
Дами,а някоя прочете ли книгата на Рина Кент ,понеже не съм много добра с английския и се чудя дали да я купя или да купя Преследването ?

На мен ми харесват книгите на Рина Кент. Тази е най-слабата и книга. Просто ме дразни главната героиня.
Прочетох Порочна омраза и не знам как да коментирам. Доскучаваше ми на моменти. Джош беше интересен образ, а диалозите с Джулс бяха забавни, остроумни. Определено Порочни игри е най-добрата за сега. Ще видим как е Порочни лъжи - Крисчън го изкарват доста потаен, а и съм любопитна каква е Стела.
Какво мислите за "Картър Рийд"на Тиджан?

# 428
  • Бургас
Преследването не е ли на Ел Кенеди? Аз я купих, но още не съм я почнала. Не съм много фен на Ел, но пък съм чела и много по-тъпи от нейните книги, пък и ми е интересно как се съчетават социалната пеперуда Съмър и отшелника Фици.

# 429
  • Бургас
Много добре и се е получила серията за Briar U на Ел Кенеди.

Иначе в отговор на въпроса коя книга на Рина Кент или Преследването ? И двете Simple Smile

# 430
"Розмари Бийч" не е моето.
Подхванах "Има ли места в Рая". Много съм в началото, но ми е интересна.

# 431
Това не е ли книгата , в която
Скрит текст:
главният трябваше да се ожени за една от дъщерите във фамилията, но я отвлече един (и за тяхната история има книга и имат близнаци) и главния се ожени за сестрата ,която е и главната в случая
Не, тази, която описваш е Twisted pride на Cora Reilly или за сестрата книгата, не помня точно.
The Sweetest oblivion - от телефона не мога да скрия - главния трябваше да се жени за една от дъщерите, която се оказва бременна от градинаря и така се жени за голямата дъщеря Елена. Това, което Нико знае за Елена е, че е неподходяща и не беше я е виждал до обявяването на годежа със сестра й.
Няма да пиша повече, но помня, че ми беше харесала.

# 432
От Сиела обявиха, че новата на Пенелъпи Дъглас излиза до 10 дни.

💋 Банкс

Сред сенките на града се крие изоставеният хотел „Поуп“ – мрачен, празен и пред разпад, около него витае истинска мистерия.

Вярваш в нея, нали, Кай Мори? Историята за скрития дванайсети етаж. И неговия обитател, който никога не се е настанявал и никога не е напускал хотела. Вярваш, че аз мога да ти помогна да се добереш до това скривалище и да го хванеш натясно, нали?

Ти и твоите приятели може да се опитате да ме уплашите.😱 Може да се пробвате да ме притиснете. Защото дори да се опитвам да скрия какво чувствам, когато ме погледнеш – така, както ме гледаш, откакто бях дете – все пак знам, че това, което търсиш, е по-близко, отколкото си мислиш.

Никога няма да го предам.

И знай едно.

В Нощта на Дявола плячката ще си ти.🔥🔥

🖤 Кай

Нямаш никаква представа какво търся, малката. Не знаеш в какво трябваше да се превърна, за да оцелея през трите години в затвора. Бях там за престъпление, което с радост бих извършил отново.

Никой не знае в какво съм се превърнал.🎭

Искам този хотел, искам да го открия, искам всичко да свърши.

Искам живота си обратно.

💫 Но колкото повече съм около теб, толкова повече осъзнавам, че нещата са по-сложни.

Не се страхувай, Банкс. Къщата ми е на хълма. Има много начини да влезеш в нея, но не и да излезеш.

Виждал съм твоето скривалище.🕰️ Време е да видиш моето.

# 433
В книжарниците от 14.02.2023г.

Първата ми среща с Мерик Крофърд беше на интервю за работа.
Всъщност, технически, срещнах го  двадесет минути по-рано в една пробна… Аз изкрещях. Той изкрещя. След  кратък спор, докато аз бях по бельо, успях да затръшна вратата в  разкошната му физиономия.
Вероятно можете да предположите, че откачих, когато разбрах, че той е потенциалният ми шеф. А интервюто завърши катастрофално. Така че бях шокирана да получа втора  покана. Голямата изненада дойде щом разбрах причината – Мерик е избрал  мен, защото съм най-малко компетентният кандидат. Явно бордът на  директорите го е принудил да наеме човек на тази ненужна според него  позиция.
Не ми се иска да работя за някого, който  очаква да се проваля. Но ще е много забавно да го опровергая. Това ще е  моят личен проект!
Това, за което наистина не съм подготвена, са желанията, които Мерик Крофърд предизвиква в мен.
Да се забъркаш с шефа си не е  най-умното решение. Но знаете какво казват – по-добре да го направиш и  да съжаляваш, отколкото да съжаляваш, че не си го направил...
Романите на Ви Кийланд са преведени на  27 езика, от тях са продадени милиони копия и достигат челни места в  повече от хиляда класации. Преди да се отдаде на писането, Ви Кийланд е  била адвокат и е специализирала в областта на данъчното право.

# 434
След покварени направо ме е страх да зачета натам и не визирам  дарк историята ...

Общи условия

Активация на акаунт