Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 389
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • В полите на Пирин планина
И моите не носят много отдавна. Само тениска и върху нея обикновено суичър, като е студено.

# 151
Soul free, на колко е твоят? По кое време на годината слага потниците, септември до май горе долу или по-късно до по-рано?

# 152
Носи най - редовно, през повечето време униформите му са били ризи(още от първи клас). Сам си ги взема от чекмеджето с бельо.Естествено, лятото не, само тениска.
Какъв всъщност е проблемът с потниците?

# 153
На 11 и половина е. Преценявам кога да почне с потниците, обикновено от октомври (зависи какво е времето), до към март-април.

# 154
Моите не искат, а униформата на малкия е само за официлани случаи. Тогава слага потник.
Големият слага потник, като по-топло под вратарската блуза, като тренира, но застуди ли се - носи термо фанелки и потникът отпада.

То и аз не нося потници, ако съм с тениска / блузка и жилетка/сако, например. Само зимата под пуловер или зимна рокля.

# 155
  • Русе
Малкото носи много. Дори ги ползва за домашни тениски. Естествено, лятото  не, но вкъщи се мота така. На училище, под бялата риза, слага потник. Няма как да е с нещо друго. Големият от малък не носи.

# 156
И моят не иска да носи от както почна първи клас,

# 157
Носи най - редовно, през повечето време униформите му са били ризи(още от първи клас). Сам си ги взема от чекмеджето с бельо.Естествено, лятото не, само тениска.
Какъв всъщност е проблемът с потниците?

На колко е? Ясно за лятото. Не знам какъв е проблема, и аз това се опитвам да разбера. Моя вика, че било смешно като прозирало. Сигурно някой от съучениците му ги говори тия работи

# 158
Тениска вместо потник и сте решили проблема -  хем мама спокойна, хем тийна спира да се притеснява колко е смешен.

# 159
  • Пловдив
И моят напоследък е с тениска под худито ...

# 160
Тениска вместо потник и сте решили проблема -  хем мама спокойна, хем тийна спира да се притеснява колко е смешен.

То въпросът е под тениската да си сложи потник. Тениска и суичер си слага

# 161
E, потник под тениска вече е покъртително смешно. Извинете директността ми. Личи си, да.

# 162
  • София
А какъв е смисълът на потника под тениската? Защо не облече по-плътен суичър, плътна тениска, ако мислите, че ще му е студено ... Не разбирам, за мен това е излишна дреха, никой от нас няма.

# 163
За мен също е... неприемливо такова напластяване - потник, тениска, суичър...
Тениска, суичър/блуза с дълъг ръкав + яке е напълно достатъчно. Не живеем на Северния Полюс.

# 164
Те и на Север не носят потници. Термо тениски с къс или дълъг ръкав им е бельото от кръста нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт