Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Никакъв потник не ще да слага - ни като бельо, ни като заместител на тениската лятно време. Грозно било. В момента е на тениска и отгоре (евентуално) худи. Още било топло, ако не знаете. Зимата на тренировки, под тениската слага термобельо
И понеже някой каза, че младежът му бил "спагет", да споделя манекенските мерки на моя - 182см и "цели" 53 кг... а яде кат вълк. Тава мусака с кило и половина кайма, за два дена тъкмо стига, като той яде вкъщи само вечер... а ако знаете как не обичам да готвя...

# 166
Идеята на потника е да се запаше в гащите и да топли кръста. И двете ми деца не носят потници. Аз нося чат-пат през зимата и разликата се усеща.

# 167
  • София
Моите си загащват тениските, ако са с худи или закопчан суичър Wink

Като цяло са много по-студоустойчиви от мен, тийнът още ходи без яке, само вчера взе един тънък шушляк срещу дъжда.

# 168
  • София

На колко е тоя тиквеник, същата работа 😂
Отброява дните до 15 Simple Smile
А аз, подкокоросана от форумни майки, които твърдят (моля, песимистите, които твърдят обратното, да замълчат), че се очовечават около 16, се запасявам за още година с подходящите питиета Simple Smile

# 169
  • София
Моят е 7-клас, и потници спря да носи още в детската градина. Аз все си мисля, че му е студено, щото нали аз нося бодита....ама няма оправия.

# 170
Моят е 7-клас, и потници спря да носи още в детската градина. Аз все си мисля, че му е студено, щото нали аз нося бодита....ама няма оправия.

Мхм. Какво си облича иначе?

# 171
  • София
Тениска и худи...и това е. И така цяла зима. Ако сутрин го хвана на вратата, го карам поне да загащи тениската. И с ниски кецове пак цяла зима...докато няма сняг де.

# 172
Е, поне яке не слага ли отгоре??? Моя поне това не отказва, само потниците... С тениска и худи се ходи на 15 градуса, на минусови да си ходиш така трябва да е тотално луд, не с лошо 😂

# 173
И моя никога не е носил потници. Тениска (при по-студено време блузка с дълъг ръкав) и худи. Те такава си им и униформата де

# 174
  • София
Да, да... и яке естествено.  Иначе сутрин, когато излиза,  в 6,40 в София си е кучи студ.

# 175
  • София
E, потник под тениска вече е покъртително смешно. Извинете директността ми. Личи си, да.

Добре де, не мога да разбера кое му е смешното? Понякога се виждат презрамките, но не виждам нещо смешно в това, че някой е с потник. много на неговата възраст си носят или даже слагат потник, отгоре блуза с дълъг ръкав и отгоре суичер.

А къде е проблемът ако не носи потник?

Моите деца дори тънка блуза с дълъг ръкав не носят - само с къс, защото вътре им става топло и се събличат. А пък да запашат нещо в панталоните - пълен абсурд (+мисия невъзможна)

Децата се движат мн повече от нас и не усещат студ като нас.

# 176
Е, хубаво, де, който иска носи, който не - не. Защо тук се почват едни - Ох и ах, не го разбирам (не)носенето на потник?!?!

Неприемливо било.....!!!! За който е неприемливо, да ходи без.....

# 177
Значи…потник си е смешно, особено и да прозира-ужас.
Тениска, худи и яке.Незагащен!Толкова.Даже и без яке.Маратонки цяла зима, не иска зимни обувки.Не ще шапки, ръкавици.Много устойчив на студ е.За тренировка има термобельо.
Няма лошо, който иска да носи потници, но щом някой не иска, не смятам, че трябва да носи насила.
Мъжът ми носи зимата понякога под блуза с дълъг ръкав или пуловер.Децата не.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 18:00 от ДХ3

# 178
  • София
Няма лошо, разбира се, ама и момчетата имат право да решават как да се облекат Wink

Моят свекър още намила на ММ и брат му, че не носят потници.

# 179
Ами смешни са ми, да.Не знам защо.Нормално ми е и тийнчетата да не ги кефи.Като видя мъж с потник и отгоре прозираща риза…ужас.
Мъжете вкъщи предпочитат тениска, ако няма как мъжът ми само слага потник и то на широки дрехи, за да не се отбелязват презрамките.
Има готини потници, като тениски, но без ръкав.Те по биват.

Общи условия

Активация на акаунт