Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Е никой не е казал, че е гнусно, всеки изрази някакви лични наблюдения, опит и мнение на зададен въпрос. Ако не беше питано, нямаше да се захване темата.

# 196
Деца, на които им е студено, си се обличат сами. Същото е и с яденето.
Постоянното дуднене "облечи се", "загащи се", "изяж си закуската"...водо до неистово желание да се опълчиш , да направиш обратното, ама нарочно точно обратното, не защото точно него искаш, а напук.
В тийн-годините най-важното е да си добре облечен по критериите на приятелите си, а най-малко важното е да си добре облечен по критериите на майка си.

# 197
  • София
Вярно е. Синковеца вчера се прибра премръзнал и каза, че за тази година спира с висенето навън след училище, защото е умрял от студ. Влезе в банята, напари се на топлата вода и ме помоли да му направя чай. А миналата година съм му виждала снимки по тениска на снега. Уж било само за снимките, но като си го познавам.....

# 198
  • Пловдив
Хубу, ама ако ме дудна постоянно и толкоз няма да е свършил...омръзна ми да повтарям...кога ще се научи? Кога?
Ей днес, тръгнал за фитнеса без резервни чорапи 🥴 да не продължавам, нали че ...
Измий зъбите, изкъпи се и намажи лицето са основните ми "команди". Смешно ми е вече и на мен 🤪

# 199
  • София
О и аз дудна постоянно - от както стана, докато си легна. От няколко месеца забелязвам, че за все по-малко неща се налага да повтарям, защото явно все пак нещо е останало в главата във времето.

# 200
  • Пловдив
Аз още го чакам тоз момент...😏

# 201
Е, вие дуднете на децата, а аз не спирам до там Animal Speak No Evil
Вчера се прибираме с един колега и започва да вали. Ей така както си вървим, без дори да се обръщам го изкомандвах: Вдигни си качулката!
Е няма да ви казвам как ме изгледа и след това избухна в смях (но си беше вдигнал качулката) Joy
Иначе с потник ходи целогодишно:
Скрит текст:

Снимката ми е от миналата година, но не дава да го снимам вече

# 202
Аз тръгвам за работа преди синът ми да тръгне за училище и само се моля да мръдне някоя сива клетка в таз ветровита кратунка и да облече якето...

# 203
На хубаво тяло потникът е екстра!😅
Моят излиза вечер на двора в дъжда, само по екип, за да тренира(футбол), става вир-вода и му е екстра.
Но е факт,че на момчетата/мъжете не им е толкова студено както на женското съсловие.

# 204
  • Пловдив
И твоя е от яките, Беки Simple Smile .. моя чупи стойки кат си мисли, че никой не го вижда  Wink

Аз си мисля, че сме я задънена улица с пъпките 😔  тия по гърба сега ги мажа рядко, че е хладно. Ту са малко, ту пак има...по лице то също. Снощи бяхме на процедура, втора, при дерматолог...лазер и хидрафейшъл. Не очаквам чудо, ама ще изчакам и ще го  мисля.

# 205
  • София
Взе ли му нещо за детокс? Алое Вера пие ли?

В последно време, най-много дудна за къпането. Направо ме побърква с това къпане по 30 минути - 300 л бойлер заминава само за него, ако не тропам по вратата да подсещам да излиза. При тази цена на пелетите, златен ми излиза.

# 206
  • Пловдив
Алое, не...пие бирена мая, вит.В2, Ентеросан Т.

# 207
За пъпките сигурно съм писала, но пак ще напиша - най-добри резултати се постигат с диета. Проблемът е, че тийновете не искат и да чуят за нея… кой ще предпочита да яде магданоз вместо шоколад Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
И дребусът се къпе по 3!!! пъти дневно и източва целия бойлер.Дуднем аз, баща му и брат му.Няма оправия.А преди време не се къпеше с дни-пак дуднене…И си прави каквото иска накрая.

# 209
  • Пловдив
За пъпките сигурно съм писала, но пак ще напиша - най-добри резултати се постигат с диета. Проблемът е, че тийновете не искат и да чуят за нея… кой ще предпочита да яде магданоз вместо шоколад Stuck Out Tongue Winking Eye
именно, ама не...той тренирал, не ставало. Нямало да му мине и т'ва е 🧐 не разбира от дума, а му беше предписано само ограничаване.
Еми...

Общи условия

Активация на акаунт