Пубертетът при момчетата - тема 12

• 41 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Не, отговарят, когато могат(междучасие).Или не са на училище.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 22:23 от ДХ3

# 436
  • В полите на Пирин планина
Ние си разменяме по пет думи, ако са на училище.

# 437
Whatsapp ползваме за комуникация,  имаме си семейна група,  лични чатове също. Докато са на училище не си ползват телефоните, забранено е. Само при проблем, но с разрешение от учител - може.  Но когато са извън училище си комуникираме активно, в движение сме всички и с различен график, така че е удобно.

# 438
  • София
Здравейте, синът ми е на почти 12г, от и аз не знам колко време вече разбира се не съм го виждала гол, той и го гащи се крие, един път случайно мернах,че е окосмен вече долу не знам колко и тн, днес мернах,че....му е значително пораснало за секунда го видях по гащи...та питането ми е...момчетата бръснат ли се долу, какво правят или нищо и трябва ли да се опитам да говоря нещо с него...хич ве съм на ясно.

# 439
Ами… по тяхно желание го правят, не е задължително.И моят е така малкият, засега не е поискал да ги маха.Големият не помня кога започна с машинка.Купих му негова да има.Предполагам, че като имат взимане-даване с момичета ще се сетят.
Малкият се срамува от момичетата много, брат му на неговата възраст вече
беше сменил няколко платонически гаджета 😂.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 12:57 от ДХ3

# 440
Здравейте, синът ми е на почти 12г, от и аз не знам колко време вече разбира се не съм го виждала гол, той и го гащи се крие, един път случайно мернах,че е окосмен вече долу не знам колко и тн, днес мернах,че....му е значително пораснало за секунда го видях по гащи...та питането ми е...момчетата бръснат ли се долу, какво правят или нищо и трябва ли да се опитам да говоря нещо с него...хич ве съм на ясно.

Ами предложи му да ги мине с тример, обясни му как се случва и ако той сам пожелае просто му купи негов.
Моя също има на почти 13, не са много щото той се размята гол до банята и обратно. Казах му че е по-добият вараинт да се махат...не е проявил желание Simple Smile

# 441
Мъжките косми са си мъжка работа. Набавили сме им персонални тримери и пособия за бръснене. Баща им им е показал кое как работи. Толкоз.

# 442
Аз пък говоря за моите момчета за всичко, даже май аз съм им купувала самобръсначки.Не деля отношенията и темите на мъжки и женски.Скоро говорих с малкият за появата на сперматозоидите, сутрешната ерекция и полюция.Нямаме теми табу.Според мен мъжът ми има някакво притеснение да говори с тях.Аз не.

# 443
И моят мъж като твоя, та синът ми все при мен идва да си говорим. Но как се ползва самобръсначка, ще трябва да му покаже баща му, аз брада и мустаци нямам.

# 444
  • В полите на Пирин планина
Хихи, аз бръснех до скоро големия с електрическа самобръсначка по лицето и му показах с тримера как да действа под мишниците. Татко му пасува. Simple Smile
Той няма много косми, та вече се оправя сам. Малкият още не се интересува от такива неща.

# 445
И аз нямам брада и мустаци, ама показвам, какво да правя.Нали крака съм бръснала 😂

# 446
И на краката нямам. Хубавица съм си аз.😉

# 447
  • София
Моят е на 14. Доста е окосмен в интимната област. Преди месец беше казал, че иска да му покажем как да се бръсне.
Ще му купя тример и с баща си да си правят показно Simple Smile
Под мишниците няма.

# 448
  • Русе
И преди съм писала, че моето малко е тъмен балкански субект и бръсне наред. С тример. Беше избръснал и краката, ама нещо не му допадна и ги остави поне тях. Показвала съм и аз, и ММ. Който е най-близо. Ходят голи из нас и никой не се срамува.

# 449
Нашият момък (15) също е от балканските субекти и разполага с тример, за да се справя с това, което реши, че му пречи. Засега това са подмишници и брада; за друго не е питал или споделял да му е в повече, макар че като се разхожда по боксерки е видно, че има какво да се желае. Когато реши, тогава...

Общи условия

Активация на акаунт