Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не знам за протеина ... моят пие след фитнес, чиста му е кожата.
Между 14 и 16 беше доста зле, после се оправи. За момента само почистване със салицилов спирт го гледам, че прави, не му се изсушава лицето.

# 241
Няма проблем за растителни протеини със сигурност. Доста добри са конопения и лупината, освен граха.
Според мен проблем са фитнес протеините. Никога не съм им имала доверие на състава и че не слагат хормони, анаболи и тн стимуланти.

# 242
  • София
Да, растителните протеини са ОК. Синковеца пие вече 1 година основно растителни протеини. И са много приятни на вкус - даже и аз си правя от време на време, вместо едно хранене, от един с вкус на шоколад Grinning
Може да се разбива в кокосово мляко, вместо в краве

# 243
# 244
  • Deutschland/HE
Подобен на ето този Протеин на прах от жълт грах

П.С. Това ми излезе първо в Гугъл. Те имат доста видоме:https://shop.zdravnitza.com/bg/131-rastitelni-proteini

# 245
  • Пловдив
Мерси...пуснах тоя сега, белким е доволен Simple Smile че все мрънка, а аз не купувам Wink

# 246
  • София
На синковеца му взимам този с вкус на шоколад. Много е приятен на вкус

# 247
Момичета от вас разбрах, че суичер с качулка, без цип се нарича - худи.
Много полезна информация по моя предстоящ път на бъдеща  тийнейджърска майка. Hug

# 248
  • София
И винаги няколко размера нагоре!

# 249
  • В царството на игрите:)
Моля ви да ми обясните защо момчетата искат да пият протеини /на прах или не/? Каква е целта? И моят ми пуска подобни запитвания, но за сега удържам фронта Simple Smile

# 250
Моля ви да ми обясните защо момчетата искат да пият протеини /на прах или не/? Каква е целта? И моят ми пуска подобни запитвания, но за сега удържам фронта Simple Smile
Е как защо Simple Smile да трупат маса във фитнеса и да правят мускули.

# 251
  • София
И моят иска, ама не ходи  на фитнес.. и аз се чудя защо човек на 13г вместо да се храни правилно иска да пие прахчета....Акъла не ми го побира Frowning1

И да се допълня....а нещо да пие за разсеяност?? Все нещо някъде е забравил.

# 252
  • София
Е, на 13 е рано.

Моят беше футболист до тази пролет, когато навърши 16. Един единствен път се включи в поръчката на протеин в отбора (заедно с по-горните набори) и няколко пъти пи след силова тренировка.
След като приключи с футболната кариера започна да ходи на фитнес, с изготвена програма, и съответно започна и с прием на протеини (пшенични, снощи го питах). Освен това яде доста яйца и месо, уж иска да спре сладкото, не му се получава засега.
Много разшири раменния пояс за половин година, оформи гръдни мускули, преса си имаше и преди това.

# 253
И моят иска, ама не ходи  на фитнес.. и аз се чудя защо човек на 13г вместо да се храни правилно иска да пие прахчета....Акъла не ми го побира Frowning1

И да се допълня....а нещо да пие за разсеяност?? Все нещо някъде е забравил.

E, щото най-вероятно другите го правят.
И моя е на 13 и когато ходи на спортни лагери и ги хранят с много протеини почва да се отвъщава от тях. Та вкъщи е борба после да яде месо.

За разсеяност и аз търся....Simple Smile

# 254
Ако става за майки и аз искам това за разсеяност.
Протеините не им трябват, ако се хранят добре, ако тренират може малко допълнително.Мода е, навсякъде слушат за тях.Моят по едно време ядеше
протеинови барчета.

Общи условия

Активация на акаунт