Термин март 2023 ❤️💙 тема номер 5

• 41 621
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Ev,Ами аз само лежа , нищо не мога да правя,в нас е тотална кочина,мъжът ми е сам с двете деца и работи,тоест не е по силите му да се справи. Взех едно семпло турско комплектче,с одеало,вълна и акрил,синьо е ,но на снимките изгледжа сиво. Под комплекта боди ще има,ако е огромен студ ще сложа и пелена под одеалото,и едни вълнени терлички в синьо и млечно бяло,отиват си с комплекта. А бебето по цял ден рита буквално. Единствено,когато имах упоийка от зъба беше по-кротко. Гледам да не го мисля,аз по цял ден лежа,а те спят като сме в движение. Надявам се поне да спи,докато аз спя. Макар че аз не спя непробудно,ставам за тоалетна и то веднага е на линия.  

Просто не умея да си отвличам мислите и все мисля за проблем,то като само лошо все има, прочетох една книга,но не ми спори някак. В смисъл чета, но притеснението си е на лице....

Чорапките, дрънкалката и пелената не са включени.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:55 от Irnata_87

# 496
Аз снощи се събудих в 1и30 ,защото ми беше много горещо и отидох до тоалетна. И от тогава до около 5ч. Едно странно уж спя ама не спя , не можах да разбера какво се случва. Едно въртене ту на едната страта ту на другата.

# 497
Здравейте, момичета! Не съм писала скоро, защото и ние бяхме болни и си бяхме вкъщи и нямах много време. Още ме мъчи запушен нос, но съм на работа, при мен минават бавно тези неща, особено като не пия нищо. Моя преглед мина на 01.12, вместо на 02.12, защото доктора ми звънна да го преместим и с бебето всичко е наред, 950гр. беше, аз бях в 26+1г.с. но въпреки добрите ми изследвания за гестационен диабет и липсата на други инфекции, околоплодните ми води още са се увеличили. Уж няма проблем, пък се увеличават. Не знам защо така. Естествено ми забраниха всякакви въглехидрати, въпреки, че нямам диабет и аз ще си го спазвам, но все пак се притеснявам. Знам, че не е хубаво да са повече водите. Следващия ми преглед е на 05.01.2023г., надявам се диетата да даде резултат.

# 498
Даниела, стискам палци да няма проблем с водите. Страхотно е,че нямаш гестационен диабет. Всеки е с някакви притеснения,уви,но трябва да издържим! Моят момък е малко по-малък,в 26+1 904,ще го видим накрая. 😀

# 499
Ev,Ами аз само лежа , нищо не мога да правя,в нас е тотална кочина,мъжът ми е сам с двете деца и работи,тоест не е по силите му да се справи. Взех едно семпло турско комплектче,с одеало,вълна и акрил,синьо е ,но на снимките изгледжа сиво. Под комплекта боди ще има,ако е огромен студ ще сложа и пелена под одеалото,и едни вълнени терлички в синьо и млечно бяло,отиват си с комплекта. А бебето по цял ден рита буквално. Единствено,когато имах упоийка от зъба беше по-кротко. Гледам да не го мисля,аз по цял ден лежа,а те спят като сме в движение. Надявам се поне да спи,докато аз спя. Макар че аз не спя непробудно,ставам за тоалетна и то веднага е на линия.  

Просто не умея да си отвличам мислите и все мисля за проблем,то като само лошо все има, прочетох една книга,но не ми спори някак. В смисъл чета, но притеснението си е на лице....

Чорапките, дрънкалката и пелената не са включени.
Надявам се всички да сме живи и здрави и ние, и бебетата .! Искам да ви помоля ,въпреки всички несгоди да бъдете по-спокойни и знайте ,че всичко ще бъде наред . Не искам да се притеснявате за каквото и да е било всичко е временно. Опитайте се да бъдете по-спокойни и по -позитивни , за да може и бебетата да бъдат . Мисля ,че те долавят нашите настроения . И колкото и несгоди да има по време на бременността, всичко си заслужава . Хубав и спокоен ден на всички маммии! ❤️❤️❤️😍😍 П.с. аз в понеделник на 12.12 съм на преглед предпразнично,и нямам търпение да се видим пак с моя малък човек хихи 😍

# 500
Даниела, стискам палци да няма проблем с водите. Страхотно е,че нямаш гестационен диабет. Всеки е с някакви притеснения,уви,но трябва да издържим! Моят момък е малко по-малък,в 26+1 904,ще го видим накрая. 😀

Ами на мен на прегледа ми се чу, че каза 915гр, но в Амб.лист пише 950гр. Може и сестрата да е сбъркала, но и вие сте си съвсем в норми. Дано всички си изкараме до 9 месец, всичко да е наред и да оставим болежките и притесненията по бременността зад гърба си. Не, че след това не идват други притеснения де, но все пак ..

# 501
Дано всичко е наред при всички!

Аз съм доволна,за сега не е изостанал,но малкият почна в седми месец и очаквам и сега. Дано не е така.😚 Това ритане ме притеснява, но наистина с тези стягания не искам да ходя на допълнителен преглед,по-скоро бих изместила,и аз не знам. Четох,че и при други мами ритат по цял ден и всичко е наред.

# 502

Аз съм доволна,за сега не е изостанал,но малкият почна в седми месец и очаквам и сега. Дано не е така.😚 Това ритане ме притеснява, но наистина с тези стягания не искам да ходя на допълнителен преглед,по-скоро бих изместила,и аз не знам. Четох,че и при други мами ритат по цял ден и всичко е наред.
Не се притеснявай, когато рита съм спокойна , знам че е добре хехехе . И милото винаги ми повтаря недей да четеш излишно при всяка болежка и прочие,че ще изперкаш 😄😄 и аз така правя -не се филмирам излишно ,за спокен живот 🥰🥰

# 503

Не се притеснявай, когато рита съм спокойна , знам че е добре хехехе . И милото винаги ми повтаря недей да четеш излишно при всяка болежка и прочие,че ще изперкаш 😄😄 и аз така правя -не се филмирам излишно ,за спокен живот 🥰🥰

И на мен ми се иска,но уви, не ми се получава. А и съм в ужасна ситуация,лежа ,децата хвърлят, цапат, мъжът ми трябва да работи и в нас вече буквално е свинарник, малкият на 2.5 цапа, чупи ... Абсолютно невъзможно е да съм спокойна, но все пак се мъча да се абстрахирам,но..

# 504
Момичета, благодаря за подкрепата и се извинявам ако съм напрегнала някого 🙏

# 505
Изместих си прегледа за вторник 13-ти сутринта. Бебето дано се укроти, но не вярвам. 😀 Ще трябва да издържа,скоро е.

# 506

И на мен ми се иска,но уви, не ми се получава. А и съм в ужасна ситуация,лежа ,децата хвърлят, цапат, мъжът ми трябва да работи и в нас вече буквално е свинарник, малкият на 2.5 цапа, чупи ... Абсолютно невъзможно е да съм спокойна, но все пак се мъча да се абстрахирам,но..
Не е лесно,наистина то не можеш и да се отпуснеш да изпразниш мислите . Ще се справиш с всичко 🥰 И междудругото аз сега на 12 съм н преглед . С теб почти винаги сме на еднакви дати в последно време 😄😄

# 507

Не е лесно,наистина то не можеш и да се отпуснеш да изпразниш мислите . Ще се справиш с всичко 🥰 И междудругото аз сега на 12 съм н преглед . С теб почти винаги сме на еднакви дати в последно време 😄😄
И аз на 12.12. съм на преглед. 😀

# 508

И аз на 12.12. съм на преглед. 😀
Аз като ви казвам,че си вървим заедно хехехехехе 🥰🥰

# 509
Момичета вие пиете ли прясно мляко? Аз още не съм опитвала от както съм бременна и се чудя дали въобще да пия. Има ли някакви противопоказания за него? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт