ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 10

• 137 132
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
    За лечението на Джемо плати Девран,а за Самет решава по своя си начин.
Аз си мисля, дали заради думите на Вахап „В касата пари не останаха - Къща, кола (това май е откупа, който замина)”, да трябва Азизе да намери парите
И Первин е в дома ѝ заедно с Девран, може да са напуснали хотела. Има още интрига накъде да върви, но може Хашметови един по един да почнат да ги изключват 😝

# 661
*  ..    '.'...

# 662

Любов, щастливи дни, здраве и много успехи за Хазал! Gift Heart

Това клипче от "Камък на желанието" ми е любимо. Не само защото я харесвам в образа на Фиген, а и заради Салих Бадемджи, който след този красив финал даде шанс на Хазал за изява в театъра. Hands Clap

https://www.instagram.com/p/C2f0p6Zo2Yr/

Поздрави - от майка ѝ Рукийе,

от приятелки и от Maruderm

Колажът е от Вилма - фенка на Хазал, Халит, Берг.

Благодаря ви за всичко споделено! Flowers Bouquet

Еп. 21, бг суб.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/21-neron-angelov-nov.html

"Азизе раздава справедливост"

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DJHQ7Bgss4z/

Зад кадър

"Тази снимка може да увеличи времето ви пред екрана! 🫠"

Каан Мирач, Хелин Кандемир и Джанан Ергюдер в "Истанбулска енциклопедия".

https://turkrutv.net/stambulskaya-enciklopediya/

За съжаление не мога да го гледам, защото от няколко дни сайтът ми показва това - антивирусната ми е НОД и не съобщава, че влизам в опасен сайт. При вас отваря ли се?

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 17:12 от LU4IQ

# 663
Нека е много щастлива Хазал и да има много успехи- житейски и професионални!🎂🍀🥂

# 664
Ново от Хазалка

# 665
Благодаря ви за всичко споделено !
     Лучия,благодаря за чудесния клип.Спомних си,че още един партньор на Хазал
   в 2 сериала,вчера също имаше рожден ден.
           Да е честит Озан!

Хазал вчера беше в Анкара на представлението на пиесата,в която участва.
           Щастливо съвпадение
   https://vk.com/skeletyvshkafuu?w=wall-186218582_113949

Известни режисьори,с които Хазал е работила:

Наближава краят на сезона  за нашите "Беззащитни".Напрегнати епизоди и
  финал, който ще е неочакван.Разделихме се с обсебената Вера,завърна се от
  чужбина друга от квартала.Чудя се на самочуствието на Керем/за жилището,
 без коментар,немарлив,изпечен крадец, лъжец и ..../ Дано ролята на майка му,
  не е като родителите и годеницата на Фарук.Надявам се за разумен подход при
  решаването исковете на Фърат.Дали е наистина син на Алаз, защо е срещу
  Девран и се появяви едва след смъртта на майка му?Кара хубава кола,от
  Явуз и майка му,се разбира,че досегашното му семейство,не е бедно.....
            Алазови

Очаквам новости за следващия епозод .

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 20:13 от 12345ds

# 666
И аз благодаря! Flowers Bouquet

Честит да е Озан! Flowers Four Leaf Clover "Линията, която ни разделя" е от любимите ми сериали. Пожелавам му хубави роли и партньорства!

А Хазал и на рождения си ден работи, не можем да избягаме от зодията си Joy Обраха аплодисментите и в Анкара.

Поздравиха я колеги и от "Първи и последен", "Камък на желанието", приятели, брат ѝ и снахата, любимият Оузхан

İyi ki doğdun Hazal Subaşı! 🎂

"Честит рожден ден на Хазал Субашъ…
На тази, която разказва истории с очите си, много красиви години! 💫"

От журналистката Ранини: "Сериалът "Sahipsizler" скоро ще срещне публиката си в Русия чрез IVI, най-голямата платформа за цифрово излъчване в страната, под името "Беззащитните."

http://www.ranini.tv/haber/54462/1/sahipsizler-dizisi-yakinda-ru … yiciyle-bulusacak

Скоро няма да се отървем от Хашметови - цъфна бившата годеница на Юсуф, Неджла бременна, образа на Мелис съвсем го орезилиха - "интригантка", както я нарече майка ѝ. Но съм доволна, че Джемо я сложи на място.
Този Фърат, освен извънбрачен син на Вахап, се оказа и братовчед на Бершан - нарече я дъщеря на леля ми /от сакатия превод/.
Отново болница, рев - сякаш не е ясно, че никой няма да умира.
Азизе какво кафене ще открива - с чии пари. Девран и мама Первин увеличиха катуна, скоро и без хотела ще останат, за операцията броят стотинки...
Сцената от клипчето в предходния ми пост - "Азизе раздава справедливост" е много хубава, но потъна в крясъците на Хашметови.

Oт Еркан и от Яамур

Повтарям въпроса си - вие същото ли виждате като отворите https://turkrutv.net/stambulskaya-enciklopediya-8-seriya.html? Питам и за да зная какви линкове да слагам в новата тема.

# 667
Малко снимки зад кадър.

Надявам се от утре да започна да наваксвам са пропуснатите серии. Хубава нова седмица ви желая! Flowers Cherry Blossom

# 668
....

Втори фрагман за 22 еп.със субтитри на руски език:

https://vk.com/skeletyvshkafuu?w=wall-227649531_1553

Лучия, всичко,което публикуваш го гледам,нямам проблем.

# 669
За всичко споделено Flowers Bouquet

Като гледам динамичен обещава да е следващия епизод въпреки очертаващата се драма. Первин може би наистина ще се окаже онази жена с опит, която да бъде подкрепа за Азизе, нищо че сега тя се нуждае от такава. От всички Мардински свекърви, още от началото даваше вид на най-блага. Ще ми се нещо да измислят и за Вахап ага, да не излезе лошия, че и него го харесвам.

# 670
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Вера Heart, за помощта! Сложих линковете от турк.ру. Преводите на сайта на български са в архив по месеци и търсенето отнема време.

Надявам се да ни заблуждават за Самет. Первин ще слезе при простосмъртните, Азизе ще я утешава, само не зная как ще се справи с възпитанието на целия катун. С малките ще е лесно, с Фидан - ужас, а Джемо - освен да го напляска, друг метод няма да проработи Sunglasses

Девран уж ги назначи на работа, но май ще ходят в хотела, когато са в настроение. То и с училището е същото.

От Еркан

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 11:40 от LU4IQ

# 671
... Беззащитен

Озет и кадри от епизод 22:

💥Проблемът, който възниква в сърцето на Самет, дълбоко натъжава брат и сестрите му. За да се възстанови, е необходимо да се подложи на операция възможно най-скоро. Високата цена на операцията обаче принуждава цялото семейство и околните да се мобилизират. Братята Джевдет, Юсуф и жителите на района правят всичко възможно, за да намерят необходимите пари.

💥Азизе решава да продаде гривната, която е наследила от майка си. Фидан, от друга страна, свързва странното пророчество, което е чула от майката на Керем, Гюлиз, с болестта на Самет и изпитва голяма тревога.

💥Междувременно пристигането на Фират и неговите искания допълнително изострят кризата в семейство Алаз. Фират е решен да си върне всичко, което принадлежи на Девран.

💥Докато Самет е в тревожно очакване, той е изпратен за операция, неочаквано негативно събитие разтърсва всички из основи.

# 672
Вера Flowers Bouquet, какво ли ще е това негативно събитие, което ще разтърси всички Flushed

Още снимки от еп. 22

Oт Еркан

и Яамур

# 673
Негативното събитие може би ще е свързано с проблеми при операцията. Нали тичаха , имаше напрежение. пък кой знае, може съвсем друго да ни сервират. Новопоявилият се брат също е способен на всякакви изненади.
Забелязвам, че на снимките Дуйгу я няма. Тя си тръгна миналата серия, но не стана ясно завинаги ли. Може да са решили бързо да приключат с нейния образ.

Да си припомним един друг актьор, когото също лесно похарчиха от продукцията, за някакво списание се е снимал.

Тази снимка не помня имаме ли я, но е много симпатична. С детенцето, което играе малкия Алаз са.

Видях докторката с дъщеричката на вратата на дома им. Само тя оставаше да дойде там.

# 674
... Лучия,според мен,това е кражбата на парите от хотела.
   Толкова явно обсъждаха необходимостта от много пари,и Фърат заложи капан,за да
   обвини Девран в кражба.Според втория фраг,Девран не знае истината за Фърат.
   1 Забраната на баща му да не влиза в никакви разправии с него.
   2 Защо Первин споделя болката си в банята?Само там никой не ги подслушва.
   3 Изненадата от въпроса на Фърат за кой баща говори.
   Мисля,че баща му блокира сметките на Девран,за да го ограничи.Много са
   неговите харчове:болнични плащания:на Вера,Джемо и Азизе;откупа за нея;
   къщата в квартала;нова кола;последната запивка ,бара и др....
   Девран от доброта,загриженост и любов,направи грешка като вземе
   тримата на работа в хотела,особено непредсказуемия Джемо.
   Девран боготвори баща си,за него е опора,подкрепа и стабилност.Ситуацията
   сега,ще го срине,дано със Самет всичко е наред. Азизе ще се грижи за него и
   Девран отново ще е сам.Дано да греша,жал ми е и за двамата,също и за
   влюбената,скитаща се с куфара си Дуйгу.

Предстои ни труден напрегнат и непредсказуем епизод.
   Дано всичко свърши добре,преди последния за сезона епизод
   да имаме малко спокойствие.Ако има озвучка,ще гледам еп.

Общи условия

Активация на акаунт