ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 10

• 137 120
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Не мисля, че ще ползват намерените пари, надявам се да не бъркам. Но със сигурност има някаква причина Девран да не може да плати, не е заради гордостта на Азизе. Дано добре да са я измислили, че уж голямо богатство, пък няколко по-големи плащания им се опряха. Видях разни спойлери, че Вахап ще умре и ще има запор на имуществото, дано не е така.
Не може да се отрече, че доста го завъртяха и на моменти стана трудно предвидимо.
А къде гледате с озвучка? От както почна Ешреф все него пускат.

# 676
*     .. Благодаря ви за споделеното!.
       На този линк може да се гледа онлайн с онлайн дублаж .  
            https://tureckii.tv/serial-bezzashhitnye#smotret

# 677
Фрагман 1 за еп. 23, рус. суб.

"Това момиче не те обича, Девран."

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_180056

Само клипчета гледах - не са взели парите, Зелиха носи чантата на Девран, но там е и Фърат.

https://www.instagram.com/startv/reel/DJXZq-6i1AG/

Рев във фрагмана и после този вид на Азизе... Wink

От Хазал

Зад кадър от Каан и Джем Карджъ

# 678
Когато мъжът не споделя истинското си финансово състояние с жена си и тя си мисли, че милион и половина ще го съборят, почва да твори глупости, които накрая наистина ще излязат скъпо 🤐🙃 Очаквах повече от сценария в тази насока.
Промото изглежда обещаващо, но аз рядко успявам нещо да позная, което значи че със сигурност ще остана изненадана.
Но като цяло все по-трудно ще удържат интереса, като гледам и как въвеждат нови герои, подготвяйки интригата за втория сезон, дано им се получи. Ето го поредното попълнение

# 679
..  Епизод 22 с бг.субтитри :

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/22-neron-angelov-nov.html

Какво ни очаква в епизод 23?))

Новата актриса е на снимачната  площадка

Приятни почивни дни.

# 680
Беше ясно, че Самет няма да умре, но е хубаво да има снимки за потвърждение 🤗
Обаче втория фраг е напрежение по всички фронтове. Най-мразя момента, в който вместо да разплитат историята я заплитат още повече 🤐

# 681
Благодаря ви за споделеното! Flowers Bouquet

Фрагман 2 за еп. 23, рус. суб.

"Искам само теб, момиче!"

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_180388

Азизе: Не искам да имам деца!

"Девран ще има дете! С теб или без теб".

До последно отлагах преведената серия - не ми се гледат драми, сълзи, болници и отново изнудване, отмъщение, извънбрачни, изскачащи след 30 г.
А сценаристите навързват още - бившата годеница на Юсуф - Букет, Мерием /в ролята - Ярен Япъджъ/, домъкната от Фърат пък ще ражда внук на Алаз.

Неджла ще ражда - няма да ражда, сякаш не е ясно, че накрая ще пробутат пропагандата срещу абортите и ще провъзгласят раждането на извънбрачни деца с бащи, които имат семейства /не са разведени/ като утвърждващ избор в живота на жените.
Май забравиха да разведат Мелис Flushed или историята с Джеват е на изчакване. По идентичен начин си тръгнаха Фарук и Дуйгу - станаха излишни за сценарното въображение, по - лесно е с нови герои.
Побързахме да възложим надежди на Первин, но сгрешихме. Мардинският манталитет е завинаги.
Хареса ми помощта на съкварталците, макар и с идеята за катарзис на Хашмет.

Фенките на Азизе се възмущават, че купуват дрехите ѝ и чантата от битака

https://video.twimg.com/amplify_video/1921107049569521664/vid/av … HCOlAy.mp4?tag=21

От стори на Хазал - вчера от 13 ч. прожекция на филма с Ахсен.

Рекламира новата песен на Оузхан

https://www.youtube.com/watch?v=1XiIlZ74m1A

От Еркан - пожелава щастие на Халит и Емирхан, изглежда днес е сватбата им, а през септември м. г. са сключили само граждански брак.
На втората снимка е сценариий за минисериал в който ще участва - за интернет платформата GreeanArt TV

# 682
Нещо в завоя на сценария и на мен не ми допада. Така беше и с предишния завой.
Дуйгу си отиде като Фарук- набързо, без обяснения. Жалко, имаше възможност за развитие на историята. Не знам казвам, че щеше да остане с Джемо, но идеята а го влюбват пак с Мелис хич не ми харесва.

Зад кадър.

# 683
Благодаря за всичко споделено!!Моето мнение е като вашите.
   Подкрепям решението на Азизе да не иска деца.Вчера Первин плачеше на рамото  и,че са и
   изневерили,днес докарва момиче за Девран,и ако го вкара в леглото му,ще отпиша всички
   Алазови.Хотелът  им се оказа разграден двор,Явуз се разхожда когато и където си иска в него.
         Лучия,радвам се за Еркан,и аз видях новината

Новина и за Хазал:
   😍👍Турските актьори Салих Бадемджи и Хазал Субаши се обединяват за трети път в главните роли, този път в нов детективски минисериал, наречен „Четиринадесетият от месеца“.

Проектът се състои от шест епизода и се създава специално за дигиталната платформа Max.

Зрителите могат да очакват завладяващ криминален трилър, а завръщането на любимия актьорски дует обещава силна химия на екрана.

# 684
На мен като цяло ми харесва, че не се колебаят да се разделят с героите, които са станали излишни за историята, вместо да пишат глупави сцени с тях за запълване на времето. Може не винаги да успяват по най-добрия начин, но за сега успяват да задържат вниманието. Подозирам, че и покрай тази Мерием историята няма да е, както си я мисля, но да видим.
Не ми пречи и Мелис отново да е с Джемо, стига да намерят правилния начин за изправяне на нещата. С Дуйгу хич не виждах как може да се случат нещата с всички замесени около тях.
За сега най ме дразни Букет и това, че Юсуф премълча коя в действителност е тя. Той беше най-праволинейният образ и не му отива това поведение.
Очаквам в края на сезона всички да са разделени и огорчени и да търсят нови начини за справяне с поднесеното им от съдбата - все пак малко или много всички са „Изоставени” от нея.

# 685
Вера, ще се радвам, ако новината за Салих и Хазал е истина, За този сериал Бирсен съобщи на 6 май като за партньорка е избрана Хазал Тюресан. Проверих в ИГ и стори, в Х - на Бирсен, няма нова публикация във връзка със сериала.

https://www.instagram.com/p/DJTfNLCorQf/

Във ВК на хаштаг Салих, Хазал също няма.

ExKely, не съм против станалите излишни герои да си заминат, но да е малко по - достоверно и приемливо за зрителите. Фарук участваше във всяка серия, не беше епизодична роля, показаха родителите му, опита на баща му да го ожени с уговорен брак. Накрая Дуйгу с две думи го отпрати.
Азизе ясно обясни на Джемо, че връзка с Дуйгу няма бъдеще, защото са много различни. И след като той не прие миналото ѝ, изведнъж започна да осъзнава, че я прати отново в калта и започна упорито да звъни. Тя можеше да отговори на него, да му обясни намеренията си, да го успокои, а не да се свързва с Азизе. Това, разбира се, е мой сценарий, който не е задължително да се харесва на когото и да е.
Аз от Мелис съм разочарована - не само заради историята с Джеват, бягството в хотел и пр., а и с отношението към майка ѝ. Неджла ще роди още една Мелис /образно казано/ и дано ако наистина се роди, да има по - добра среда, повече грижи и любов, отколкото Мелис е получила. И при майката, и при Мелис липсват стабилни семейни отношения, но момичето до известно време беше разумно и излъчваше надежда, че е различно от майката. Тя е пред завършване на гимназия, образована е и би трябвало да знае, че само парите не са достатъчни, за да е щастлив човек.

Мерием ще създава напрежение - така я описа Бирсен. Е колко още напрежение - Фърат, Букет, Вахап, Явуз... И без тях отношенията между Азизе и Девран са нестабилни. Той се опитва да стане част от семейството ѝ, тя иска, но ѝ е трудно, защото от постоянните проблеми, които създават, Девран заряза всичко останало. Даже милионите за откупа не си потърси. Тя също не работи от много време. Огромната сума от парите за операцията явно я осигури Джевдет, сега и той ще има проблеми с лихварите. Фидан тръгва с Керем да краде.
И понеже това е малко, Первин пак се сети за внук Rolling Eyes Как ще пробутат тази Мерием, нали първо Девран трябва да се разведе.
В резултат от измислената бременност на Вера Азизе се озова в болница. Первин обаче бързо забрави и пак хвърля съчки в огъня.
Писах толкова дълго, за да кажа, че сценарият се движи по клиширана рецепта - позната от не един и два сериала. Историята е на Гюлсерен Б., но сценаристите /прегледах им проектите/ нямат опит освен романтичната комедия "Ask Yeniden" на двама от тях преди 10 г., през 2015-2016 г.

"Мислите ли, че Азизе е била несправедлива към Дуйгу?"

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DJgqQoNMjoV/

За празника вчера - Денят на майката

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DJgRYfnMtSV/

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 10:48 от LU4IQ

# 686
*Лучия!Благодаря за чудесния анализ!
      Новината,която публикувах е от общата тема: "ХазЕр". Новините за двамата бяха
   една след друга.Навярно са се заблудили,аз им повярвах,явно за пореден път греша
   като се доверявам на рускините в темите за Хазал.
   Азизе сама решава проблемите си,няма с кого да сподели,да поиска помощ,съвет.Дуйгу
   беше единствената и приятелка,винаги е била честна и искрена в отношенията си с нея,
   докато Дуйгу действаше инпулсивно и прибързано.
   Алчността на Первин е в основата на действията и.Не пропусна  да спомене пред Азизе
   за 20-сте милиона,за къщата...Бърза за внук да осигури наследството на Алазови,докато
   Девран още не е разбрал за новия си брат.
   Отношенията на АзДев  са нестабилни,защото Девран още не е скъсал пъпната си връв.
   Негово е предложението за фиктивен брак,отношенията им се промениха и е време той
   да го направи истински,като си изяснят чуствата и желанията двамата и да  решят как ще
   продължат.

От сватбата на Халит

# 687
Вера Heart

Забравих да сложа клипче от сватбата

https://www.instagram.com/adini_omerzehra_koy1/reel/DJfUajsNd_I/

И незнайно защо вместо Илайда в предходен пост съм писала Емирхан - гледах някакви профили свързани със сериала на Еркан и... извинявам се, вече не мога да редактирам.

Тургут Тунчалп е рожденик Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/1birsenaltuntas/p/DJjh7E3IeOD/?img_index=3

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 01:51 от LU4IQ

# 688
Споделям мнението на Лу- нямам против да се извеждат герои, но да е по-логично, да не е набързо и да остават нещата недоизказани.

Снимки към новата серия. Навядам се да ми е по-интересна.

Съжалявам, че вкарват новата актриса в такава роля. Беше чудесен образ в "Безгранична любов", чак ме е яд сега в такъв да я гледам. Дано променят нещата, май новопоявилият се брат има чувства към нея или не съм разбрала правилно.

# 689
Беззащитен

Озет и кадри от епизод 23:

💥Когато нещо се обърка по време на дългоочакваната операция на Самет, неочакваната ситуация хвърля всички в голям страх. Опитвайки се да свърже двата края за операцията, Джевдет намира решение, като взема пари назаем от лихвар. Но този дълг го въвлича в опасен водовъртеж.

💥Фират, който е още по-ядосан на Вахап, искайки да си получи правата, ясно заявява, че е хвърлил око и на фамилното име Алаз. Докато обезпокоителните слухове за Девран, разпространяващи се в клана, гневят Алаз, настояването на Девран да има дете засилва напрежението между него и Азизе.

💥Голямото наследство, оставено от Буке, прави Хасмет щастлив. Хашмет започва да предприема стъпки, за да събере отново Юсуф и Букет.

💥Първин, който вярва, че раждането на детето на Девран е жизненоважен въпрос за продължаването на семейството Алаз, намира решение в това да вземе втора съпруга на Девран. Това решение допълнително изостря конфликта между Девран и Азизе.

Общи условия

Активация на акаунт