ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 10

• 135 006
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
В реалния живот се срещаме и разделяме с различни хора, по различни начини. Понякога отнема време, понякога става мигновено. Може да узнаем причината, а може и да не. Нищо липсващо не виждам в раздялата с Фарук и Дуйгу. Азизе реши да остане с Девран и Фарук нямаше повече какво да прави. Можеха да изберат бизнес войната да е с него вместо да вкарват тайния брат, но дали това е било избор на сценария, неразбирателство между актьорите, здравословното състояние на Хасан, аз поне никъде не срещнах причина. При положение, че пишат на крак, епизод за епизод предпочитам чашата да ми е наполовина пълна. С Дуйгу даже още по-добре им се получи задържането ѝ в сюжета. Успя да внесе напрежението сред всички, историята ѝ бе използвана за катализатор на някой взаимоотношения, направи Джемо мъж и си тръгна, защото нямаше какво повече да прави в живота на Азизе. Сираците са шест и всеки има своя история. Ако останалите герои не са свързани с тях по някакъв начин, историята им остава без значение за основната сюжетна линия.

Мерси, за снимките и озета - чакам утре с нетърпение

# 691
ExKely,интересни разсъждения.
   Може би истината е между различните мнения.Не се получи с Фарук,защото не
   знаеше причината за брака на Азизе.Мислеше ,че е заради Девран и действаше
   срещу него,сам и чрез Вера.Влюби се в Азизе,но реши да я опознае и може би,
   това изчакване е причината тя да го счита за приятел.
   В 1-вия фраг Явуз коментира с майка си безплодието в брака.?! За новия епизод
   има снимка на Хамийет със старите Алазови.Интересно какво я е довело при тях?

Преди 11 дни отпразнувахме годишнината на Хазал (30 години), а днес още една
   годишнина: Огузхан навърши 40 години! ЧЕСТИТ ДА Е !

Колажи от групата на Бурак

# 692
*📌Първи фрагмент от епизод 24 със субтитри

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_181307

Лека нощ ! 

# 693
Вера, благодаря! Flowers Hibiscus

Тази Мерием е внучка на някаква леля на Первин. Девран избяга от Мардин, но Мардин дойде в Истанбул. Явуз няма нищо против дъщеря му да живее в многоженство, само да не е Мерием, защото се оказа, че Фърат изглежда я харесва. Като видях Азизе и Фърат в последната сцена на фрагмана, се сетих за Вера и Фарук Grin Дали Девран разбра, че му е брат.

Гледах клипчета, не разбрах какво искаше Фърат от Юсуф и Джемо. След като много "сполучливо" омъжиха Мелис, сега Хашметови ще женят и Юсуф.

ExKely, всяко различно от моето мнение ми е интересно - виждам нещата през друг поглед.
Сценариите на всички сериали се пишат така - седмица за седмица, рядко имат по един-два епизода резерва. За мен е важно, когато измислят героите, да са изградили в себе си представа какви ще са те от начало докрай. И да не оставят въпросителни в зрителите. Не зная дали си гледала "Присъда" - там Сема Ергенекон беше работила две-три години върху сценария. Беше създала историята в себе си. После, когато образите са готови в съзнанието ѝ, характерите им са оформени, писането на диалозите върви леко и логично, не се налага да запълва пет минути с рев... В едно интервю разказа, че знае за главните - каква храна обичат, как се обличат, какви думи ползват - всичко подробно... Иска ми се всички сценаристи да са като нея Smile

Честит да е Оузхан! Flowers Four Leaf Clover

От стори на Хазал

В галерията, която публикува по повод рождения ден, има и клипчета.

https://www.instagram.com/p/DJmHuW7NMsX/?img_index=20

От Каан

Еркан е започнал снимките на мини сериала

https://www.instagram.com/adini_omerzehra_koy1/reel/DJo8S05Mix2/

Партньорка му е Рюя Джорич. Участвала е в над 15 филма, епизодично в сериали.

От Яамур - "Всичко ни е общо 🐶👀"

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 10:39 от LU4IQ

# 694
Епизодът ми хареса, въпреки спада в рейтинга. Почти всичко, което очаквах се случи, но начина по който ни разказват историята винаги успява да ме държи в напрежение. А за мен това е най - важно, да усещам вълнение, докато гледам и да съприживявам историите на героите. Всеки от тях има собствена истина и собствена гледна точка как да мине през живота и много трудно до степен на невъзможност ще бъде те съвпаднат някога. Девран за сега не успява да разбие монопола на шестимата, за това се поддава и на натиска на родителите си. Юсуф върви по неговия път. Ще се повторя, но мисля че сезонът ще свърши как всички са разделени, няма да се изненадам, ако се и върнат в гората.

LU4IQ, Фърат разбра че им трябват пари и на принципа разделяй и владей изигра ролята на добрия самарянин. Даде им парите и уж ще ги удържа от заплатите, но предполагам че ще играе мръсно. Девран разбра и тъкмо щеше да се разправя дойде Азизе за последната сцена.

# 695
**
     Лучия,Девран не знае за Фърат,според класиката в жанра,
     ще научи истината вместо първи--последен.
     ExKely,харесвам и споделям мнението за епизода.
     Някои сцени ме подразниха,но ще споделя само края:Азизе,отговори на Девран,какво чувства.
     Логично би следвала пълна отдаденост на двамата един към друг, да не усетят,че някой влиза.
     За моя изненада,се върна погледа на Девран от Мардин: безнадеждност,празнота,безразличие,
     тогава не го разбирах.Недоумявам ,че за греховете на мъжете,плащат жените и децата им.
     Два пъти Девран води красивата си съпруга на вечетя,и на тях се говореше за дете.Жал ми я за нея.
     Азизе още от насилственото си зачеване,продължава да плаща безкрайните грехове на Явуз,
     да е изкупителна жертва,без никой да се съобразява с нейното здраве и възможности....
     Жестока и безмилостна борба за власт и надмощие между клановете,ожесточението на жените
     лишени от любов, насилствените бракове,ненавист,отмъщение, омраза и завист,не им омръзна
     да снимат,показват и гледат тези клишета ?!Ако не е Хазал,не бих си го причинила...

Приятни почивни дни.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 23:41 от 12345ds

# 696
ExKely, Вера, благодаря ви! Flowers Bouquet
Да, Вера, няма протести от възмутени зрители срещу многоженството, които да напомнят на RTÜK какви са законите. Може би целта на сценаристите е да покажат неодобрението си към този "обичай":. Не е ясно дали все пак успяха да ги оженят или появата на Азизе и Фърат провали плана на Первин.

Много късно се появи превода на еп. 23, остана ми за днес.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/05/23-neron-angelov-nov.html

Фрагман 2 за еп. 24, рус. суб.

"Направи крачка към мен и ще повярвам, че всичко може да бъде наред. ❤️‍🔥"

https://vk.com/yabani_ateskuslari?w=wall-150580284_37434

"Ще чакам до Деня на страшния съд, за да видя тази гледка, Азизе."

https://www.instagram.com/startv/reel/DJtWqmbNvzJ/

Зад кадър

14 май - "Днес е рожденият ден на двама от нашите ценни актьори от семейството на "Бездомните“!⁠ Бихме искали да благодарим на Доа Байрам и Саджиде Ташанер, че ни придружиха в нашата история; Пожелаваме ви година, изпълнена със здраве, щастие и успех в новата ви епоха.⁠ Честит рожден ден! 🎬✨"

Еркан на сета на GAYRİRESMİ

https://www.instagram.com/p/DJr3BMwtwhQ/

https://www.instagram.com/p/DJsFnXPt3re/

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 12:26 от LU4IQ

# 697
Ще ни показват четириъгълник при Азизе и Девран. А ако добавим и двамата доктори, геометрията става по-сложна. И триъгълник при Зелиха, Юсуф и Букет.
Не вярвам все пак Девран да приеме религиозния втори брак, особено в присъствието на Азизе. Но беше много отчаян и като че ли примирен. Може пък Фърат да се противопостави, нека в омразата си и нещо добро направи.

Даже вече не ми се говори за възмущението ми от показването на вторите бракове. Хич не исках този сериал да се плъзне по такова клише. Може пък да го отиграят интересно и да няма всъщност втори брак. Мерием ще остане и ще има разни случки. Накрая все пак Азизе ще си е с Девран, а Мерием с Фърат. Но дотогава ще ни пилят нервите.

Да, всички ще са разделени в края на сезона. Идеята за връщане в гората изглежда съвсем възможна.

# 698
Те вече са разделени и гората ги зове - там им е мястото. Джемо има ли представа колко му е заплатата и дали до пенсия ще успее да върне милиона на Фърат. След отвличането обещаха на Азизе, че няма да правят нищо без нейно знание. Очаквам полиция да потърси Фидан - няма да ѝ се размине без драми. И кой пак ще я спасява.
От една страна - няма как да се съглася с втория брак на Девран, нито Азизе да ражда по поръчка. От друга - тя по каква причина е с Девран? Щом не живеят като съпрузи, той какъв се явява. Обгрижва ги от първия ден. Благодарение на него и на Джевдет не са на улицата, не гладуват. Въпреки че Азизе не работи, Зелиха ходи на работа, когато е в настроение, Девран търпи като вол всичко, което му стовариха.

И когато уж събираха всяка стотинка за операцията, забелязахте ли каква отрупана маса показаха вечерта.
Наистина искам да ги видя в гората, сами, без ничия помощ, с майка Азизе, с аптал Джемо, кокошките, пчелите, банята на двора, газените лампи и печката с дърва.
Когато тръгнаха към Мардин да омъжват Азизе, писах, че никак не ми допада идеята. Сега освен всичко друго, тази Мерием е внучка на някаква леля на Первин, имат роднинска връзка, Девран и Мерием би трябвало да са братовчеди. Не го казват в прав текст, но за зрителите е ясно. А с Фърат не са роднини.

Oт Х - Пънар Дениз е Азизе, другата е Мерием Joy

https://video.twimg.com/amplify_video/1712120606185914369/vid/av … t05YaN.mp4?tag=14

# 699
Беззащитен

Озет и кадри от епизод 24:

💥Первин, който иска да продължи рода Алаз и да следва традициите на клана, засилва натиска върху Девран, настоявайки той да роди дете възможно най-скоро. Азизе, напротив, настоява да вземе това решение по собствена свободна воля, когато му дойде времето.

💥Когато Фират разбира, че семейство Первин се интересуват от Мерием заради Девран, той много се ядосва. Връзката между Юсуф и Зелиха постепенно се влошава и в крайна сметка води до неизбежна раздяла. Тази ситуация прави Хасмет и Ремзия особено щастливи.

💥Притиснат от семейния натиск, Девран не може да се контролира и предприема стъпка, която допълнително ще засили напрежението между него и Азизе. От друга страна, докато Девран стъпка по стъпка се движи към нежелан брак с Мерием, Азизе прави последен опит да предотврати осъществяването на този брак.

# 700
Имам аз едно притеснение след втория фраг и сега след озета още повече се засили. Кога и къде Девран изпуска контрола? Подозирам, че Азизе е поискала да спре, но той е продължил и за това тя плаче на стълбите. Но всички тези реплики
„Заради вас нараних Азизе” - Девран
„Ако беше изпълнила задълженията си това нямаше да е необходимо” - Первин
„ Дойдох да търся прошка” - Девран
само засилват опасенията ми.
Дано да греша.

# 701
Вера, Flowers Hibiscus

"Специално за вас от младите актьори на "Бездомните“: Честит 19 май – Ден на Ататюрк, на младежта и спорта!"

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DJ1DRIXs9ea/

Oт стори на Хазал и на Еркан

ExKely, няма кой друг освен Азизе. Едва ли пак ще ползват телефонно позвъняване.

https://video.twimg.com/amplify_video/1923465592650047488/vid/av … w_FOEZ.mp4?tag=21

Tи този кадър ли имаш предвид?

Защото това са стълбите на Хашметови.

От сета

https://www.instagram.com/p/DJv0pYLsk_6/

От Хазал

От мини сериала с Еркан

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 01:25 от LU4IQ

# 702
...Благодаря ви за всичко споделено!

Тотално ни объркаха с подсказките си.Рускините коментират,че и в
  турските групи,мненията са различни....За мен Девран изпусна своя
  контрол.Какво искаше да доказва и на кого?Предразсъдаците ли ще
  бъдат за него водещи,нали дойде  в Истанбул да живее без тях?...
  Забавих се с озета,защото в двете групи на Хазал,имаше различие ,
  но после станаха еднакви.Днес видях различието в групата,която
  озвучава сериалите,"Алиса Дирилис".

Цитат
Азизе в последней попытке срывает свадьбу.
 Никой ли не забеляза променената Фидан?
  Оставям коментарите си след епизода утре.Не знам дали ще има
  озвучка,линка където гледах вече не работи.

# 703
Аз озет на турски не срещнах на обичайните места, но може и да съм пропуснала. Все от някъде са дошли преводите на руски и английски, които видях.
Моите притеснения са: Девран да не изпусне контрола в спалнята и да използва сила и това да е причина за сълзите на Азизе и неговото търсене на прошка. От многото негодование из соц. мрежите може да дадат по-дълъг епизод, който да не свърши с появата на Азизе и Фърат на сватбата, а да видим и последиците.

Фидан, противно на всички мнения аз я харесвам. Все пак е тийн и всичко в поведението ѝ крещи „В пубертета съм - мразя всичко и всички”. Може да наранява близките си, но когато друг им причинява болка винаги ги защитава. След като прие връзките на сестрите си и се срещна с Керем почна и повече да осъзнава различните нюанси в света около нея. Доколко ще има проблеми в бъдеще предстои да разберем.

И още една подсказка от интервюто на Хазал и Бурак за Onedio

# 704
Преди серията пуснаха снимки зад кадър, ето някои.

Общи условия

Активация на акаунт