ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 505
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

Kati,
Нямам идея дали вършат работа, честно...
Но като прочетох характеристиките, мисля, че са си точно за тях. Все са им студени краката, заради проблеми с кръвообращението.
Така че ще се обзаведат с по едни-за всеки. Офертата е от четвъртък в Лидъл.

# 241
  • София
Здравейте,

Погледнах не съм писала от началото на септември.
Вчера бях на родителска среща, много приятни преподаватели и много младите, и тези които са в предпенсионна възраст. Единствено на класна не случиха.
Жената е ултра ентусиаст и се сърди, като не винаги могат да участват в мероприятията, които организира.

Новото - със съученици ходят на фитнес в свободно от училище и други анганжименти време.
Почна да изучава и немски в школа. Не съм сигурна, че направихме добър избор, но все някак ще се нагласят нещата. А в училище започнаха руски и като сложиш и новите програмистки езици, стана доста заплетено.

Подаръците са купени. Е, поне основните са купени. Има да се вземат някои дреболии още.
Къщата е общо взето почистена и съвсем украсена, та вече сме само за хубаво настроение.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 13:31 от mmm_

# 242
  • София
Момичета, нахлувам отново с молба- ако някоя от вас има познати в медиите и може да ми съдейства  - ще съм много благодарна. Става въпрос за моите "малки" и училище.
Хубав снежен ден от мен Kissing Heart

# 243
  • София
Писах ти на ЛС, Бебчо.

# 244
  • София
Бебчо, аз не мога да помогна, но силно гуш и кураж от мен. Какво се случва с нашето училище?

# 245
  • България, София
Бебчо, съжалявам, че ти се налага да предприемеш такива крайни мерки.
Явно положението наистина е нетърпимо.
И от мен гуш и успех!

# 246
Една страхотна новина: учебниците стават безплатни до 12клас! https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13313996

# 247
  • София
Една страхотна новина: учебниците стават безплатни до 12клас! https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13313996
Дано нашите деца имат възможността да хванат безплатните учебници, защото четейки статията не съм голям оптимист, че  ще влезе в сила от новата учебна година. Дано да греша.
Бебчо, каквото и да се случва при вас стискам палци да се намери най-добрия изход от положението.

# 248
  • София
Бебчо, и от мен успех в борбата! Не помня подробности, но помня, че проблемите бяха от преди 2-3 години поне. Това е пълно безобразие, тези деца пораснаха тормозени! Бори се!

# 249
Тъжно ми е когато децата/учениците са жертви на много грешки на възрастните.
Това по повод и на бебчо. Моля те, сподели, дали е имало резултат!

# 250
Стискам палци да се наредят нещата с децата, Бебчо.
При нас днес има втора за годината родителска среща, да видим какво ще кажат.

# 251
Това с тормоза в училище ми е фиксация още от моите ученически години!И полудявам като чуя за тормозено дете/деца, и то особено от страна на учители!
Бебчо, стискам палци всичко да тръгне в положителна посока!Моля те пиши резултат, когато всичко приключи!

# 252
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета, имам нужда да знам, че сте с мен Kissing Heart
Тази година драмите с малкия започнаха отново, но този път наистина прекалиха. Взеха на прицел и дъщеря ми, която е много чувствителна.
Борбата ще продължи дълго, но няма да се откажа. Всички, с които разговарях в институциите, ми казаха, че съм права, но в нашата държава било така - нямало да накажат виновните. Отказвам да го приема и ще се боря докрай!
Прегръщам ви силно!
Специални благодарности на...тя знае коя е Kissing Heart

# 253
  • София

Kati,
Нямам идея дали вършат работа, честно...
Но като прочетох характеристиките, мисля, че са си точно за тях. Все са им студени краката, заради проблеми с кръвообращението.
Така че ще се обзаведат с по едни-за всеки. Офертата е от четвъртък в Лидъл.

Много ти благодаря!
Цената изглежда много атрактивна...
Бебчо, нямам такива познати, уви, само виртуални прегръдки мога да пратя...

ПП
(евентуално) идея: пробвай да видиш кои са най-големите "инфлуенсъри", публикуващи на български език - е, да речем на някакви що-годе сериозни теми все пак, не за мода или татуси - и да им напишеш, "истинските" медии понякога захапват за теми, които са получили сериозен отзвук в социалните мрежи... като за у нас вероятно инстаграм (тик-ток не се възприема като особено сериозно или потенциално опасно, ФБ и туитър нямат съществено влияние). Също може да си избереш някой политик (няма особено значение от коя точно партия, в момента правителството е служебно и, съответно, всички ще искат да захапят), избран от твоя район, но не точно от първите 1-2 избрани места, и да му пишеш - за отговор на въпрос, зададен към образователен министър, ще се принудят да направят проверка (по документи, но предполагам, че си входирала някакви жалби я в инспектората, я другаде - не съм наясно с подробности) - едва ли ще мине с "ми то в нашата държава е така". Също може да помислиш за някоя държавна агенция, в чийто прерогатив може (по каквито и да било, дори и формални или измислени причини) да попада случая, или пък за някое подходящо НПО - те все си търсят какво да раздухат, че да демонстрират дейност.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 02:45 от katiABV

# 254
  • Варна
Beb4o, как се развива сагата при вас? Почват ли да се успокояват нещата? Надявам се след празниците всички да сте по-спокойни и развитието да е положително за децата.

Много тихо е станало в темата напоследък. Готвите ли са за Коледа? Как минаха родителските срещи? Похвалете децата, нали за това сме се събрали Simple Smile Все надзъртам да видя някой да сподели хубави новини, че край нас няма нищо особено. Добрата новина е липсата на лоши, де, но все пак бих се радвала да прочета за коледно настроение, успехи и грандиозни планове за новата година Simple Smile Моят план е да доживея следващата Joy че всяка година ги мисля едни, а стават други, затова тази година по-скромно!

Общи условия

Активация на акаунт