ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 2

• 42 496
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Уикенда отскочихме до Букурещ на Коледен базар. Много е красиво и ми дойде един коледен дух. На набора много му хареса.

# 256
  • на Мелмак
И на нас ни допадна Букурещ, но бяхме лятото.
Наборката си гони стипендия, учи. Доволна съм. Сега са вълнения за коледни подаръци за приятели. За гаджето е тематичен, голям, всъщност от няколко подаръка, опаковани, в кошница. Мани Joy Много харесвам момчето, сега я разбирам майка ми Wink

# 257
Уикенда отскочихме до Букурещ на Коледен базар. Много е красиво и ми дойде един коледен дух. На набора много му хареса.
Извинявам се, че не по темата, но как беше минаването през Дунав мост?

# 258
В петък 18 часа за половин час , на връщане в неделя 14 часа за 10 мин. Един автобус директно го пуснаха даже не го провериха.

# 259
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
миналия месец обикаляхме из Букурещ, не помня дали писах, много, много интересно беше. чак се чудя защо досега никога не сме се интересували от пътуване в съседката. Simple Smile

вие къде ходихте?

# 260
Отидохме в Букурещ за Коледния базар. Обиколихме стария град.
Септември ходихме в солна мина Сланик, Синая, Брашов, Сигишоара, Алба Юлия, Сибиу и Трансфагъраш. Много ни харесва Румъния и ние до тогава само бяхме минавали през нея. Има още какво да се гледа.

# 261
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ние бяхме само в Букурещ 4 дена и не ни стигнаха - триумфалната арка, 4-5 музея,  два-три пазара, паркове... разходки из стария град, центъра...
Simple Smile не съм очаквала да е толкова зелено и хубаво.

# 262
  • В центъра на моретата
За първи път като ходих в Букурещ ми хареса, но след това решихме да тръгнем на обиколка  из Трансилвания… Еми…., Букурещ бледнее. За мен, немската част от Румъния е невероятна - градчета, атмосфера, фестивали, села, солни мини, замъци, хора, манталитет.

# 263
И на нас Трансилвания ни хареса повече. Селцата там са невероятни. Можем само да си мечтаем за такива.

# 264
  • България, София
Да си призная, ей къде е Румъния, така и не сме ходили натам.

Но като ви чета, ще взема се замисля сериозно Simple Smile

На всички пожелавам приятна подготовка за предстоящите празници.
На пътуващите - лек път и безаварийно.

Весели празници на всички! Нека предстоящите дни са изпълнени с приятни емоции, топлина и уют!

# 265
  • Русе
Тук във форума има тема за Румъния. На нас ни беше много полезна за няколкото обиколки, които си направихме.

# 266
Наборчето изкара първите две години от живота си в Букурещ и тогава, макар и с лудото хлапе, успяхме да видим по-интересното. А, оттогава насам не мога да преброя колко пъти вече сме прекосявали Румъния и нашето мнение е, че това, което си заслужава да се види и да се прекара повече време, е именно Трансилвания. Всички останали градове, села и паланки, през които минава пътят ни насам и които са точно по периферията на областта, могат спокойно да бъдат пропуснати.
При нас децата вече запразниха - ваканция до 09.01. Сбъднат блян от 01.09. насам (даже и с рима го докарах Laughing)!

Весели и уютни празници и нека всекиму се сбъдне това, за което мечтае! Бъдете здрави!

# 267
  • на Мелмак
Весели празници, момичета!
Бъдете здрави!

# 268
  • София
Честита Коледа, момичета! Christmas Tree
Да сте здрави, обичани и благословени - вие и вашите семейства!
Скрит текст:

# 269
Светли празници в душите и домовете!

Общи условия

Активация на акаунт