Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 076
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Малко по-нагоре се объждаше същото...

Не, не извършва такива процедури.
За тях, пациентите му биват насочвани към други лекари и болници.
Селекция има, но не правят имси.

# 676
Много се радвам за всички момичета с +-чета, пожелавам им пухкави бебета на финала! Хайде пък да повлекат крак и останалите да видим положителен резултат най-скоро Simple Smile

# 677
Аз нямам Надежда вече днес уринарният тест ми е с още по-бледа почти невидима черта от този вчера.сега пуснах кръвен тест но явно е била биохимична

# 678
galetosweet, много съжалявам! Стискам палци кръвният да те изненада приятно.

# 679
  • Бургас
Аз нямам Надежда вече днес уринарният тест ми е с още по-бледа почти невидима черта от този вчера.сега пуснах кръвен тест но явно е била биохимична
Чакаме резултатите от кръвния

# 680
Моят резултат за жалост е отрицателен😔😔 стойност 9.2 на 11 ден след трансфер...явно е имало имплантация и сега спада.Продължава да ми се гади...
Скапана работа!

# 681
Кръвният ми е 133.10 miuml Ниско ли е за 12 ден след трансфер

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 13:17 от galetosweet

# 682
Резултат над 100 на този етап е супер! Тихичко честито Flowers Four Leaf Clover

# 683
Аз само да намина да споделя...10 извадени яйцеклетки, 9 оплодени, 5 бластоциста. Имало е и 6ти бластоцист, но отпаднал, не дадоха информация какво означава това. Не дадоха и информация кога са спрели развитие останалите, но резултатите са много добри според ембриолога. Ще чакаме замразен трансфер и така. Оптимисти сме и докторите и те. Нали уж 3 бластоциста гарантират 100% успеваемост, предстои да видим Simple Smile
Пожелавам на всички успех.

П.п. за сравнение на първото инвитро в клиника Малинов, имахме много кухи яйцеклетки, няколко дегерадивни, 3 здрави от която една с много лошо качество, само 3 оплодени яйцеклетки и един бластоцист, ама перфектен. Втората яйцеклетка беше спряла на 4ти ден. Лошите резултати бяха в следствие на "коустинг" вече писах по-напред.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 15:55 от Attraversiamo

# 684
  • София/Севлиево
Гале, добре е.Честито!

# 685
  • Бургас
Включвам се и аз с ъпдейт от днешния тест за чхг след трансфер на 4-дневен ембрион.
7-ми ден след трансфер - 17,58 mIU/ml
10-ти ден след трансфер - 165,70 mIU/ml
Много съм доволна как се увеличава. Сега остава и на прегледа всичко да е наред Wink

# 686
  • София/Севлиево
Танче, много се радвам за теб.

# 687
  • Бургас
Танче, много се радвам за теб.
Благодаря ти, и аз не мога да си намеря място от кеф, в промеждутъците между гаденето Wink
Сега четох тъкмо, че бих бавно покачване били момчета, при бързо покачване момичета, та моето май бързо се движи, така че сигурно пак девойка Simple Smile

# 688
Таничка, страхотни новини, прогестерон пусна ли?
Ще пускаш ли отново тест или след 10 дни преглед? Simple Smile

# 689
Таничка и мен много ме радва твоят положителен резултат и ми дава голяма надежда, че скоро и ние ще успеем там. Пожелавам ти всичко да е наред до края и да се радваш на едно здраво бебе. А всъщност д-р Станулов сподели ли с теб къде потенциално е бил проблемът според него, защото по спомен вие сте с неизяснен стерилитет? Говорихте ли с ембриолога след процедурата как са се развили ембриончетата, какво качество са били половите клетки и т.н.? Интересно ми е дали комуникират всякакви техни впечатления с пациентите по време на процедурите, защото си мисля, че това е важно за октриване на проблеми, ако има такива. Ще следя как се развиват нещата при теб и ще се радвам да споделяш и в бъдеще, как процедира след това д-р Станулов, какво следва.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт