Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, как стои въпросът с болничен след пункция и болничен след трансфер в клиника Афродита?

Клиника Афродита не издава болничен нито за трансфер,нито за пункцията.Можете да си вземете от личен лекар болничен.

# 436
  • Бургас
Момичета, как стои въпросът с болничен след пункция и болничен след трансфер в клиника Афродита?

Клиника Афродита не издава болничен нито за трансфер,нито за пункцията.Можете да си вземете от личен лекар болничен.
Личният лекар 2 болнични ли може да издаде един след друг без прекъсване ако се прави свеж трансфер и за по колко дни може да са тези болнични, имате ли представа?

# 437
Личния лекар може да издаде два болнични с прекъсване от 3 дни между тях.А за тези три дни може да пуснете отпуска платена.

# 438
Момичета пускали ли сте уринарен тест на 5 дневен на 9 ден? И какво мислите?

# 439
Не пускайте уринарен тест,често излизат фалшиви.Пуснете директно кръвен тест,както ви е казал доктора.

# 440
Аз бях с положителен уринарен на 9 ден, на следващия ден кръвният потвърди.

# 441
При мен уринарните дадоха отрицателен резултат,а кръвния даде положителен

# 442
При мен уринарните дадоха отрицателен резултат,а кръвния даде положителен
На кой ден направихте уринарния?

# 443
Момичета как се броят дните от трансфер  до тест? Трансфера 0 ден или 1 ден се води?

# 444
На някоя от вас слагали ли са PMBC заради повишени НК клетки?Кога се слага,преди или след овулация? Имахте ли подобрение? След като се сложи PMBC ,кога се прави контролна биопсия?

# 445
  • На изток от Ада
Пожтказахте ме от Станулов... Ще мисля .

# 446
nasito, кое те отказва?

# 447
  • На изток от Ада
Ние ходим в Надежда ама .. не става да 1 ден.  Аз имам мн проблеми както коза някой

# 448
  • София
Аз не целях да те разубеждавам, само исках да ти обясня как стоят нещата с Афродита и че ще трябва да си отделяш време като идваш до София, защото не предлагат всичко. Според мен второ мнение е полезно, пък и твоята лекарка в Надежда май си мени мнението, така че може Станулов да успее да диагностицира по-добре проблемът. Той обръща внимание, което е много важно, особено ако му кажеш, че не си от София и че не можеш да ходиш много често.

# 449
  • На изток от Ада
Аз не целях да те разубеждавам, само исках да ти обясня как стоят нещата с Афродита и че ще трябва да си отделяш време като идваш до София, защото не предлагат всичко. Според мен второ мнение е полезно, пък и твоята лекарка в Надежда май си мени мнението, така че може Станулов да успее да диагностицира по-добре проблемът. Той обръща внимание, което е много важно, особено ако му кажеш, че не си от София и че не можеш да ходиш много често.
Няма нищо . Сдухах се покрай Надежда.  За 1 ден няма да стане при Станулов и в Надежда. Аз не се замислих че то трябва да има часове .

Общи условия

Активация на акаунт