Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 998
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Niya мерси много, ще звънна до регистратурата да питам.

Доабавка - Звъннах да питам, да от техния сайт е вирусологията и не, не могат да ми ги издиктуват по телефона, само на място. Да знаете като сте там да си искате, защото ако не поискате изрично  потребителско име и парола не дават такива.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 14:08 от joisi.stan

# 616
Този би ли свършил работа :
https://www.genica.bg/test/vrodeni-trombofilii-osnoven-panel
vladokis , да изрично иска изследване за тромбофилии ако нямаш направено, те праща да си го правиш.

Niya, а за това с профила на Афродита, пак ли от регистратурата потребителско име и парола?

# 617

Доабавка - Звъннах да питам, да от техния сайт е вирусологията и не, не могат да ми ги издиктуват по телефона, само на място. Да знаете като сте там да си искате, защото ако не поискате изрично  потребителско име и парола не дават такива.

Много странно, на мен са ми го диктували.

# 618
  • София
Геника са най-добрите за това изследване. Ето и кои гени препоръчва Станулов да се изследват и са основните. Копирам текста буквално от неговия документ:

Препоръчително е месец ,преди да започнете, да изследвате :
⌂1.Генетично изследване за вродени тромбофилии (FV R506Q, FII G/A 20210, PAI 4G/5G, MTHFR C677T)
(A1298C само при хетерозиготен MTHFR C677T и Val 34 LEU XIII + ACE I/ D само при хетерозиготен PAI 4G/5G)

Аз си взех комбиниран пакет от Геника.

# 619

Аз имам чувството, че на регистратурата два пъти едни и същи хора не съм виждала, така че може да зависи кой в какъв амин го сварваш.

# 620

Аз имам чувството, че на регистратурата два пъти едни и същи хора не съм виждала, така че може да зависи кой в какъв амин го сварваш.
Изрично ги питах на живо в поликлиниката, казаха, че по телефона ще ми дадат. Ще видим като звънна.

# 621

Изрично ги питах на живо в поликлиниката, казаха, че по телефона ще ми дадат. Ще видим като звънна.
О, моля Ви се, дръжте ме в течение, защото ако стане по телефон, просто ще им звънна пак и ще настоявам Simple Smile

# 622
  • Пазарджик
Преди седмица звъннах по телефона  и ми дадоха потр.име и парола , и се проверих резултататите от изследванията.

# 623
Преди седмица звъннах по телефона  и ми дадоха потр.име и парола , и се проверих резултататите от изследванията.
Звъня отново и ако пак не ми ги дадат, ще помоля някое от момичета, дето са имали успех да се обади от мое име, честно.

Значи, всичко изясних, всичко се качва на сайта на Бодимед, а с техния сайт да не се закачам, да не го гледам и дори да не мисля за него Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 16:25 от joisi.stan

# 624
  • Бургас
И на мен по телефона са ми ги давали.

# 625
Момичета имам нужда от съвет.Не знам как е най-добре да направя.Извън Бг съм.Със сегашния ми репродуктивен се разбрах от 2ри ден на цикъла да почна с Естрофем и на 12-ти ден от Естрофема да отида на преглед.Ще слага PBMC  заради лоша биопсия.Иска ми се да чуя и второ мнение и съм се спряла на Станулов.Не знам кога да запиша час за него.Дали мога да му обясня моя случай по вайбър или е неуместно да му пиша,ако не съм му пациент?Посъветвайте ме какво да правя моля ви.

# 626
Момичета имам нужда от съвет.Не знам как е най-добре да направя.Извън Бг съм.Със сегашния ми репродуктивен се разбрах от 2ри ден на цикъла да почна с Естрофем и на 12-ти ден от Естрофема да отида на преглед.Ще слага PBMC  заради лоша биопсия.Иска ми се да чуя и второ мнение и съм се спряла на Станулов.Не знам кога да запиша час за него.Дали мога да му обясня моя случай по вайбър или е неуместно да му пиша,ако не съм му пациент?Посъветвайте ме какво да правя моля ви.
не по вайбър е изключително несериозно . На мен лично ми е казвал че получава такива ‘“романи” и даже се ядосваше . Само на място .

# 627
  • На изток от Ада
Е , тук там ,дано успееш . Аз също исках 2ро мнение, но съм далеч от София и за сега няма да ходя в Афродита

# 628
Е , тук там ,дано успееш . Аз също исках 2ро мнение, но съм далеч от София и за сега няма да ходя в Афродита
И аз все отлагах ама съм се решила да птида.Само се чудя кога да се запиша.

# 629
  • На изток от Ада
Ами в най -скоро време. Но дали ще можеш преди да трябва да идеш за РВМС .

Общи условия

Активация на акаунт