Магазини Pepco 11

• 70 094
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Дифузерите могат да се ползват като овлажнители , но капацитета им е доста малък.

# 151
  • Plovdiv, Bulgaria
Сравнявайки с овлажнителя ни за въздух - това поне за мен не става с тая цел. Много е малко. Но зависи и от целите на овлажняване..

# 152
Момичета, минавам да ви кажа само да си гледате касовите бележки от Пепко, дали няма разминаване между етикета и касовата бележка, защото на мен ми се случи разлика от два лева, по-висока в касовата бележка .
Писах на Пепко на мейла, защото не намери бг телефон, 5 дни нямаше отговор.Писах на страницата им, чаках чаках и нищо. Отговор няма и до днес нито на мейла , нито във фейсбук .

Не съм за два лева, но нещата са принципни, не ми допадна и това че ме неглижираха, съответно пуснах сигнал в КЗП. Всичко се реши много бързо след тяхната намеса, а можеха да минат само с едно извинявай.

# 153
Как реагират КЗП в такъв случай?
Случвало ми се е и на мен но в хранителни магазини..

# 154
Как го доказваш, ако продуктът не е от брошурата. Много пъти ми се е случвало в хранителните магазини. Нямам магазин близо до нас и купувам по много неща наведнъж, когато отида в голям магазин. Не мога да помня всички цени, а и така са сложени, че често заблуждават.

# 155
Е тя е писала, че има разлика между цената на етикета и тази на касовия бон - какво има да доказва? Прави снимка на едното и на другото и си подава жалбата. Повечето магазини решават проблема на място, защото не искат неприятности.

# 156
  • Пловдив
Момичета, минавам да ви кажа само да си гледате касовите бележки от Пепко, дали няма разминаване между етикета и касовата бележка, защото на мен ми се случи разлика от два лева, по-висока в касовата бележка .
Писах на Пепко на мейла, защото не намери бг телефон, 5 дни нямаше отговор.Писах на страницата им, чаках чаках и нищо. Отговор няма и до днес нито на мейла , нито във фейсбук .
 Не съм за два лева, но нещата са принципни, не ми допадна и това че ме неглижираха, съответно пуснах сигнал в КЗП. Всичко се реши много бързо след тяхната намеса, а можеха да минат само с едно извинявай.
Като си констатирала разликата, защо не си реагирала още в магазина?

# 157
  • На изток от Ада
Случва се.  Особено когато едното е преоценено, с червен етикет.  Още на касата си поисках парите...

# 158
Затова се гледа веднага касовия бон. Стават грешки.

# 159
Здравейте търся тази пижама в София М-рр някъде виждали ли сте?

# 160
Ако не намериш, мисля, че подобни пижами има в ХМ.

# 161
Момичета, моля ви за помощ!
Дъщеричката ми иска Дядо Коледа да и донесе Бъгс Бъни и Туити, но ги няма в нито един от магазините в гр. Варна. Днес намерихме само Таз.
Може ли да помоля, ако някой случайно ги е видял в друг град, да ги купи и да ми ги изпрати?

# 162
  • 1st floor
Моля някоя люлинчанка, ако има път към някой Пепко в Люлин, да погледне дали ги има тези кутии:
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/plastmasza-skhranen/kutiya-z … -kapak-prozrachna
Вчера взех последните от тези до Т-маркет във втори, но две от тях нямаха капаци и ми трябват още 2-3 броя или колкото има. Правим ремонт  у нас и нямам никакво време след работа, та ще съм благодарна, ако ми кажете в останалите два магазина дали ги има, за да не се разкарвам излишно.

# 163
Продават ли котешки драскалки?

# 164
Момичета, бихте ли ми споделили мнението си,
това чудо за директно ползване ли е /правиш си пържолите върху тиганчето/
и го сервираш върху дъската?
Или е само за сервиране- готвил, където готвил, сервираш с тази съдинка.
https://pepco.bg/produkti/%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%b7% … p-japandi-332972/

Общи условия

Активация на акаунт