Магазини Pepco 11

• 70 100
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Не следя темята, но преди някой търсеше сякаш черни прибори за хранене. Намери ли, че аз намерих днес Grinning

# 556
  • София
От стъклените шишета с дозатор днес имаше в магазина в Мега Мола 8 броя.

# 557
Teta, май бяха златни лъжички или вилички Rolling Eyes . Може да бъркам де.

# 558
А, може, може....да, не помня хич добре.
Златни нямаше обаче....

# 559
Златни бяха и само вилички, аз ги търсих при нас, но нямаше.

# 560
  • София
В Мега Мола днес и в Люлин 6 днес видях тези прибори. Имаше златни.

# 561
  • Сливен
Чаршафите като тези на Синсей ли са като плътност?

# 562
Някъде в София останаха ли от комплектите с ароматни масла?
Не мислех, че представляват такъв интерес и чак вчера вечерта минах, но нямаше.

А всъщност така и не разбрах, те етерични масла ли са или са просто ароматизирани с изкуствени есенции?

# 563
Здравейте, в Пепко има ли шишета за вода с поставка за подове вътре? Подобно на шишетата и чашите с поставка за чай, само че за плодове.

# 564
Не са хубави маслата - не съжалявай;). Много слабичък аромат и трябва да се слага по 3 пъти повече ,за да замирише в стаята ( на тези свещници с водичка отгоре,която се изпарява от чаена свещичка).
Като цяло и там тенденцията е смъкваме качеството , но за сметка на цените - ей сега едно панталонче ( анцуг) се накъса плата по шева ( на малки дупчици като от износено - а не е като да се е скъсала малката да го носи ...тя има много дрехи и постоянно ги въртим.)

# 565
Последните дрешки, които купих от Пепко за детето не бяха сполучливи. Но пък пантофи взех едни розови с коте на лепката по 10 лв два чифта, едни за яслата и едни за у дядо й, много са добре. Но долниците избеляха на второто пране и то много. Едно шише за вода й взех с Ана ли Елза ли, не ги разпознавам, любимо й е и е много хубаво. Има и заключващ механизъм, което е удобно за носене в чанта.

# 566
  • София
Бебешките дрешки са им толкова сладки и хубави, но тези са пораснали момчета са ужасно грозни. Едни цветове, да се чудиш откъде са ги измислили.

# 567
Момичета, в Пепко дали има от балоните цифри, че току що ми поръчаха да купя за един рожден ден.

# 568
Има. Провери дали цифрата е вътре, че бях купила пликче и пръчка един път.

# 569
Купувала съм, но не всички цифри бяха налични тогава.
Дано при вас е добре зареден магазина с всичките.

Общи условия

Активация на акаунт