Магазини Pepco 11

• 68 939
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
И аз бях в неделя в Скай Сити. Освен Пепкото са направили огромен магазин на Синсей, нямах време да го разглеждам подробно. Сигурно 30-те процента са отговор на Пепко.

# 691
  • София
Ами влязох на бързо и там, доста неща имаше, но след 30% в Пепко и 25% в Комсед -не можах да се изкуша. 🤣

# 692
  • Ст Загора
Много сладки чашки има за Великден!  Зайчета с капак с уши. И една с билки /храсти

# 693
Само в определени филиали ли е отстъпката, че не разбрах?

# 694
Намери ли се коша с помпоните? При нас имаше един днес

# 695
Намери ли се коша с помпоните? При нас имаше един днес
Не съм, teta, пък при тях не може май да се поръча да го донесат от друг магазин или бъркам?

# 696
Не знам. Аз не съм в София...утре ако слизам в центъра, мога да купя и пратя по спиди офис-офис или др.куриер.

# 697
Зареждат летни неща вече
Взех на детето едни чепици за 10 лв

При нас няма 30% намаление

# 698
При великденските кухненски джаджи има нещо, на български е преведено като някакъв помощник, на английски май беше нещо свързано с тесто- представлява зелена дръжка, от нея излизат метални пръчки и напречно отдолу през около пръст за тях са закрепени още 4-5 метални части (те са с извита форма като дъга). Сега...това нещо за размесване на тесто ли е, за рязане на някакви формички или...?!🤔🤔 Не мога да разгадая как се използва и за какво служи...Някой знае ли?😃
Може да е артикул, останал от миналата година, че има до него още няколко неща, които са в същия цвят и са по малко бройки.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:49 от dolce miele

# 699
Да не би да е за дупчене на тестото, за да не бухва много при печене?

# 700
Аз също го загледах. Служителка в магазина се спре до мен и тя да мъдри за какво е. И после двете го оставихме без да го разгадаем Wink обаче , сега се сещам , че трябваше да го потърся с google images

# 701
Хм, да не е за резки по хляб примерно (вместо да се правят прорези с нож)?😅
Пийкок, много ми хареса на външен вид джаджата иначе...🤣

# 702
  • София
О, и аз я загледах тази джаджа и не можах да измисля за какво е Simple Smile
Нямах време да зяпам много-много. Влязох за пласмасови щипки за пликове и то за моя изненада имаше.
Не се удържах само с щипките обаче. Взех лепило сухо, дето са по 3 (бързо изсъхва, ама за училище стават), мъжки чорапи, мъжки портфейл, боксерки и блуза за третокласника. Сметка - 50 лв.

# 703
Не съм го виждала, но звучи, като уред за приготвяне на маслено тесто.

# 704
Нещо подобно ли е обсъжданата джаджа
Долче, миналата седмица във вашия магазин резецът за кръгове беше намален на 2 лв.Сигурно няма вече бързах и не купих.
Има ли перманентни маркери в Пепко?

Общи условия

Активация на акаунт