Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • на малък остров в океана
Даже два епизода са качили. 😊

# 121
Здравейте,
Започнах да гледам Тайните на Пам по ФоксКрайм с Рене Зелуегър. Разбрах, че са шест епизода, но не ми е ясно дали в американския оригинал епизодите са по два часа? Защото ако са по два часа, това означава, в бг вариант епизодите, които са по час ще са два пъти повече - 12, не 6 🤔
И още един въпрос - може ли да ми препоръчате друг подобен сериал?

# 122
Сериите на The Thing About Pam оригинално са 6 и мисля, че са по около 40 мин.
Тези мисля се доближават до него в някаква степен:
https://www.imdb.com/title/tt13729648/?ref_=tt_sims_tt_i_1
https://www.imdb.com/title/tt11324406/?ref_=tt_sims_tt_i_3
https://www.imdb.com/title/tt12851512/?ref_=tt_sims_tt_i_2

# 123
Жалко. Значи ми остава още един епизод само... Ще разгледам предложените варианти. Благодаря Марини 🌺

# 124
  • Пловдив
Излезнал е първият епизод от 2-ри сезон на Slow Horses , един много добър шпионски сериал.
в НВО не го намерих...

# 125
  • на малък остров в океана
Излезнал е първият епизод от 2-ри сезон на Slow Horses , един много добър шпионски сериал.
в НВО не го намерих...
В Apple + e. Изгледахме първите две серии. Играта отново е невероятна. Гари Олдман е велик. Но и нашето момче Захари Бахаров доста добре се справя.

# 126
  • Пловдив
Няма го, жалко...

# 127
Гледам пак някои серии на Поаро с Дейвид Суше - най-добрата екранизация, но това се дължи основно на изпълнението на Суше и някои други актьори в главни роли. Иначе в епизодите се усеща почеркът на режисьора (или режисьорите) и не е за добро.
Миналия месец четох Празникът на Вси светии - сравнена с епизода книгата е толкова по-стегната и добре структурирана. Сега чета пак Приключението на коледния пудинг и отново ми прави впечатление колко по-забавен е оригиналът от епизода. Все едно режисьорът не може да се сдържи да не вкара нещо вулгарно или напълно излишно...

# 128
  • Бургас
И аз започнах да гледам Поаро, тъй като до сега бях попадала тук там на някои епизоди. За това като разбрах, че почват да го дават от началото, реших че ще го следя. Вече е на шести сезон. За режисурата не знам, но в някои сезони Антъни Хоровиц е сценарист на някои епизоди и опредерено се различават от останалите.
Аз пък се чудя как са успели да намерят толкова много сгради и интериор, които да отговарят на епохата. Във всеки епизод са различни. Опредерено хората, отговарящи за това са свършили доста работа.

# 129
  • Варна
Аз съм го гледала няколко пъти  Поаро. Много го обичам. Гледала съм и Мис Марпъл, но май не са екранизирали всички книги. Не ми харесва, че сменят главната актриса.

# 130
Аз пък загледах новия сезон на Елит. За момента е ужасно глупав, скучен и клиширан. Продължават да махат персонажи и да вкарват други, които са още по-зле и от предходните.

# 131
  • Варна
Елит го гледах до трети сезон. После разбрах, че сменят разни актьори и реших изобщо да не го гледам.
 Гледах втори сезон на Кръв и съкровища и сега се чудя какво да гледам. Утре ще решавам.

# 132
Първите сезони на Поаро са по-добри. Аз също харесвам сградите, мисля че са в стил Арт деко, включително блокът, в който живее и работи Поаро. Много стилна обстановка.
Обаче днес си пуснах един от последните епизоди, за да си го припомня и се подразних от това колко е мрачен и депресиращ. Имам тази книга (Подвизите на Еркюл), не съм я чела скоро, но доколкото помня, обстановката беше по-скоро приятна, а не като в хорър.

А за коледния пудинг - в разказа изобщо няма безсмислено преследване с коли и мелодраматична любовна история. Има разочаровано момиче, но това нейното едва ли може да се нарече сериозна връзка, а и не е във фокуса на вниманието.
Колкото до Вси светии, не мога да разбера защо персонаж, който е описан като трийсетина годишен и красив като Нарцис, се играе от възрастен господин със зловещо излъчване. В други епизоди участват привлекателни млади актьори, как не са могли да намерят точно за тази роля?

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 22:48 от pppqqq

# 133
  • UK
Семейно изгледахме "Wednesday", на 11 годишната и хареса най - много има мистерия, романтика, чудовища. Нас ни увлече, добре разказана история, добре снимана. Когато започнах да го гледам незнаех, че е на Т.Бъртън.  Хареса ми Кристина Ричи, ако не я бях гледала в Yellowjacket , нямаше да я позная въобще.

Почнах Токио Вайс, най-накрая го пуснаха и при нас.

# 134
Moonhaven, който беше подновен за втори сезон, сега е канселиран Sad
Жалко, допадаше ми, въпреки че не беше нищо особено.
Това сигурно е карма, защото Доминик Монахан подкрепи публично Пръстените на силата.

Общи условия

Активация на акаунт