Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 435
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Почитателите на "Белият лотос" изгледахте ли днешния епизод?
Скрит текст:
Ще излязат верни предположенията за интереса на гейовете към Таня,
по-точно към парите й. Задачата на "племенника" беше да държи Порша настрани
от партито, за да могат да дрогират Таня. Според мен Таня разпозна съпруга си на
снимката, този който беше вдясно. Не е чак толкова глупава, но е много самотна и
жадна за внимание. Усеща, че нещата в тази компания не са наред, но някак не й
стигнаха сили да се отдръпне. Поддаде се и на младия наркопласьор. На Порша
също почнаха да й се изясняват нещата, но тя наистина прилича в това отношение
на Таня - иска внимание, иска емоции, иска нещо разтърсващо. Реши, че Алби е
прекалено скучен и се натресе на "племенника", който си показа рогцата.

Мислите ли, че Харпър преспа с Камерън? Тя беше откровена с Итън и много точно
му каза, че не иска да живее такъв живот. На въпроса й дали го привлича, той беше
уклончив и отговори с "Обичам те", седейки на метри от нея, без да показва никакво
желание поне за прегръдка. Същевременно, малко на принципа "може да не го искам,
но моето си мое", започна да ревнува от Камерън, но пак не направи нищо, освен бясно
да плува, за да изразходва гнева си. Дали единият труп няма да е някой от тях?

# 136
Не още, много сте бързи Grinning сега го пускам...

# 137
  • Вестерос
Подновен за втори сезон

# 138
Почитателите на "Белият лотос" изгледахте ли днешния епизод?
Скрит текст:
Ще излязат верни предположенията за интереса на гейовете към Таня,
по-точно към парите й. Задачата на "племенника" беше да държи Порша настрани
от партито, за да могат да дрогират Таня. Според мен Таня разпозна съпруга си на
снимката, този който беше вдясно. Не е чак толкова глупава, но е много самотна и
жадна за внимание. Усеща, че нещата в тази компания не са наред, но някак не й
стигнаха сили да се отдръпне. Поддаде се и на младия наркопласьор. На Порша
също почнаха да й се изясняват нещата, но тя наистина прилича в това отношение
на Таня - иска внимание, иска емоции, иска нещо разтърсващо. Реши, че Алби е
прекалено скучен и се натресе на "племенника", който си показа рогцата.

Мислите ли, че Харпър преспа с Камерън? Тя беше откровена с Итън и много точно
му каза, че не иска да живее такъв живот. На въпроса й дали го привлича, той беше
уклончив и отговори с "Обичам те", седейки на метри от нея, без да показва никакво
желание поне за прегръдка. Същевременно, малко на принципа "може да не го искам,
но моето си мое", започна да ревнува от Камерън, но пак не направи нищо, освен бясно
да плува, за да изразходва гнева си. Дали единият труп няма да е някой от тях?

Според мен
Скрит текст:
Камерън е убитият, виждаше се и в трейлъра. Иначе не мисля, че е спал с Харпър или поне не както си го представяше мъжът й.

# 139
  • Вестерос

# 140
Скрит текст:
Аз мисля, че и двамата мъже умират. Или пък Кам и Харпър. Иначе Таня със сигурност разпозна каубоя на снимката. Чудя се защо Порша я обличат толкова смахнато Grinning

# 141
  • София
Понеже явно имаме нужда да си обсъдим втория сезон на Белият лотос без да спамим темичката тук, заповядайте: https://m.bg-mamma.com/?topic=1505342 🤗

# 142
  • Бургас
С такова нетърпение очаквах сериала Уилоу. Гледах трите излязли за сега епизоди и не съм никак очудена от ниския му рейтинг (5,3 към момента). Сценария е отчайващо слаб. Има някакви ялови напъни за остроумие. На моменти имам чувството, че гледам някое от едновремешните чехословашки филмчета-приказки, само че не толкова интересно и с британски акцент. А някои "бойни сцени" сякаш са снимани от студенти.
А, да, и една абсолютно безмислена и ненужна лесбо-целувка в първи епизод сякаш да се регистрират сред политкоректните.
А, да, и един кавър на Металика. Сякаш като стана в един сериал, ще стане и при друг.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 23:48 от Irene Adler

# 143
Аз сега започнах Периферни тела, 1899 и Винченцо (корейски), имам в чакащи още два корейски, които изглеждат обещаващо, както и част от сезона на Уокър:Индипендънс и може и изобщо да не стигна до Уилоу. Особено след тези лоши отзиви.

# 144
  • Карнобат
Включвам се тук,защото темата е страхотна Simple Smile В момента гледам The Peripheral,до толкова се зарибих по него,че и книгата си купих.На последни епизоди съм и определено си заслужава гледането.Фен съм на сериали с подобна тематика.Преди него изгледах 1899 Simple Smile и мисля да започна Black Mirror Simple Smile

# 145
  • Пловдив
Аз съм на 1-ви сезон на Фортитюд.

# 146
Джей Джей Фийлд, който е със значима роля в Периферни тела, участва и в Смърт край Нил от Случаите на Поаро, който върви ежедневно по Бтв Синема - интересна възможност да се види как изглежда и играе, с 20 години разлика.
Не знам какъв беше смисълът от тангото в 4-ти епизод, но харесвам много тази песен - добър избор:
Скрит текст:

Харесвам много сериалът, но на моменти става досаден. Мисля си, че епизодите можеше да са по-кратки.

# 147
В момента следя Белият Лотос и нямам търпение за последният епизод. Супер зарибена съм! Отделно изгледах последният сезон на Елит и хич не съм впечатлена. Става все по-зле, когато махат оригиналните герои. Дано следващият сезон да е последен и да се приключва. Чакам си и новите епизоди на Младият Шелдън. Показах сериала "Велика" на ММ. Първоначално смяташе, че хич няма да му хареса и че ще е много тъп. Разбира се, до няколко минути започна да се смее и го изгледа на един дъх. Сериала не е нещо особено, но пък наистина е забавен и е като глътка свеж въздух.

# 148
  • Berlin
His Dark Materials 3 е започнал, има излезли 2 серии вече.

# 149
  • Карнобат
Джей Джей Фийлд, който е със значима роля в Периферни тела, участва и в Смърт край Нил от Случаите на Поаро, който върви ежедневно по Бтв Синема - интересна възможност да се види как изглежда и играе, с 20 години разлика.
Не знам какъв беше смисълът от тангото в 4-ти епизод, но харесвам много тази песен - добър избор:
Скрит текст:

Харесвам много сериалът, но на моменти става досаден. Мисля си, че епизодите можеше да са по-кратки.

Да на моменти малко досаден става сериала, и можеше да ни се спести но като цяло ми хареса доста самата актьорска игра, уникален.

Общи условия

Активация на акаунт