Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 378
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Аз не го гледам този, принципно за всички от последните години важи....

# 631
За комедия препоръчвам сериала "Младият Шелдън".

# 632
Оф, много се ядосвам на всички сериали - наблъскали гей двойки и отношения. Абе, нямам нищо против, който го усеща за нормално, ама някак не ми се гледа във всеки сериал/филм.

Това го правят умишлено, за да започнем да ги приемаме такива, каквито са. Да, понякога и на мен ми е досадно, но от друга гледна точка ги разбирам напълно. Имам приятел, който е гей и много трудно си намери работа, само защото е с различна сексуална ориентация. Иначе е изключително свестен човек, помагал ми е не веднъж, какво като е гей?

# 633
Е той какво, Добър ден, аз съм гей, ли? В смисъл как му пречи?

# 634
Точно това и аз щях да питам. Как му пречи?

И не, така няма да почнем да ги приемаме за нещо нормално. За някой хетеросексуален гей отношенията  не са нормални. На мен лично не ми пречат, когато не ми биват налагани да бъдат приети.

# 635
Да не би да ходи на интервю за работа, облечен в цветовете на дъгата?
4-ти епизод на 23-ти сезон на Убийства в Мидсамър беше центриран около гей тематиката. Даже на няколко пъти се майтапеха с местоименията. Един от персонажите каза, че нападателят му бил джендър-флуид, защото не можал да види дали е мъж или жена.

Между другото, тъпи бяха и двата случая, не мисля да тегля повече. Беше много лесно да се отгатне кой е извършителят още преди средата на епизодите.

# 636
  • Down south
Скрит текст:
Цитат
Името на сериала е "Шахмаран". Мистерия, фантастика, драма!
Shahmaran тъкмо днес ми излезе в топ 10 за деня на Netflix.
Загледах го, но след първите 10 минути се отказах.
Заслужава ли си?
На мен поне много ми харесва, според мен си заслужава, дай му шанс.
Ето повече информация за Шахмаран. Може да ползвате google translate
https://www.imdb.com/title/tt16913068/
ето и за Ruxx
https://www.imdb.com/title/tt16087866/?ref_=fn_al_tt_1
Благодаря!
Ще опитам още веднъж.
Дублажа  на английски е добър.

ПП Когато гледам нещо, което не е дъблирано на английски или испански, се напрягам твърде много Sad

# 637
  • Бургас
Аз гледам Духове по FOX, но след втория епизод рязко ми затъпя, типично по американски. Английската версия е по-добра като че ли.

# 638
  • UK
Ние открихме английския сериал по време на локдауна, цялото семейство го гледаме. Скоро приключихме последния сезон и пуснахме американския- не би хареса, гледахме серия и половина и до там.

# 639
  • Вестерос
НОВИ
Wolf packсъс Сара Мишел Гелър
Shrinkingс Харисън Форд
Lockwood & Co
La chica de nieve

За списъците

Imma Tataranni sostituto procuratore
Le indagini di Lolita Lobosco
Léo Mattéï, Brigade des Mineurs

ПОДНОВЕНИ
The Last of Us
Bob Hearts Abishola
The Neighborhood

СПРЕНИ
 Doom Patrol

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 16:07 от Tiffany А

# 640
  • София
Аз днес изгледах първите два епизода на Shrinking на АпълТВ+
с Харисна Форд е. Но главната роля е за Джейсън Сийгъл.
Лека комедия. Става. 30 минутни епизоди.

# 641
Изгледах първите 4 епизода на From. Обсебващо добър е. Хорър, но с достатъчно реализъм, че да продължаваш да мислиш за него дълго след като е свършил епизодът. Добър каст и перфектна, не по-малко психо, музикална тема на Pixies.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 22:56 от Lúthien

# 642
  • Somewhere far away
Изгледах Vikings Valhalla - доста зарибяващ сериал, въпреки че на моменти нищо не се случва и действието е някак бавно. Дразни ме само актьорът на Харалд, прекалено модернистичен и далечен от образа си. Съжалявам, ноо по онова време не е имало фитнеси, хиляди добавkи и протеини, следователно не е имало такива изваяни мускули, а те се скъсаха да му показват мускулите и това дразни.

# 643
Ние у дома подкарахме едни риалити-та по SkyShowtime - Below Deck Mediterranean и Below Deck Sailing Yacht. Американските версии са много сезони, у нас съответно са 3 и 1 - явно пускат само тези, развиващи се в средиземноморието. Действията се развиват на яхта, наемана от богаташи за по 2-3 дни, като всеки чартър се проследява в около 2 серии. Показват хем различни типове богаташи, отношението им към живота, към персонала, както и обратното - как екипажът се справя с прищевките им и едновременно показва и взаимоотношенията между екипажа.

# 644
Four weddings and a funeral- Много приятно мини сериалче. Не съм гледала филмът и не зная доколко има разлики с него, но предполагам, че има много, заради времето в което живеем. Гледа се на един дъх и не е много ангажиращо.

Friends- Странното е че никога не бях гледала този сериал. Тоест, хващала съм два-три епизода по телевизията, но винаги ми е изглеждал скучен. Е, сега докато върлуват гриповете, това бе идеалното време да го захвана и да ме крепи докато бях болна и не можех дори да стана от леглото. Много добре ми въздейства. И е от тези сериали, които след като изгледаш си казваш "Как съм могла да живея без него!?". Любимци ми станаха Чандлър и Фийби. И много се радвам, че понякога давам по три, четири шанса на един сериал. Защото наистина понякога си заслужава, както в този случай. Реално сериалът не е някакво съвършенство или пък някакъв шедьовър, но за времето в което е излизал, може би се е доближавал до нещо уникално и нещо ново в телевизията. Като след като го приключих разбира се, изгледах и епизодът Friends Reunion и някак си ми дойде като шок. Как от много млади, ги видях толкова остарели. Въпреки, че знаех, че са. Нормално! И се зачудих наистина дали би било добре да направят някакво продължение на сериала след толкова много години, но наистина май си е по-добре да бъде оставен намира. Или ако правят някакво продължение, то да е с чисто нови герои или пък наследниците на оригиналните. Няма и да се учудя, ако направят нещо подобно, с цел допълнително печалба, при положение че сериала има толкова много фенове, че със сигурност ще дадат шанс.

Общи условия

Активация на акаунт