Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 372
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
Филмът е по-добър от сериала- 4 сватби и едно погребение.
Ех Приятели, скоро не съм ги гледала. Преди вървяха всеки ден в нас и така с години,  може би съм ги гледала около 30 пъти от до Grinning

# 646
  • Бургас
Филмът е по-добър от сериала- 4 сватби и едно погребение.

По скоро двете нямат нищо общо, но филма е по-добър, да.

# 647
Аз гледах Приятели, когато излизаше и тогава, въпреки че бях още дете, не бях много впечатлена. Никога не ми е бил смешен - възприемах го като лека сапунена опера, а не като комедия.
Сещам се за някои дреболии, които ми бяха смешни. Например, когато братът на Фиби каза, че хобито му е да топи неща, всички персонажи (и предполагаемо зрители) си помислиха, че нещо не са разбрали правилно, а той после се опита да разтопи телефона със запалка.

Гледах го по две причини - първо, защото имах приятелки, които го гледаха и второ - защото тогава гледах 90% от сериалите, които се даваха по телевизията.

# 648
Откъслечно следях Приятели като дете, от-до го изгледах преди едва 2-3 години може би. Нито веднъж не ме е разсмивал, да не кажа, че на моменти ми е ставало тъжно колко точно дисфункционално или откровено глупави са персонажите. Най-тъжно от всичко ми беше, че винаги подигравките отнасяше най-умният сред тях - Рос.

# 649
Нито веднъж? Това ми е супер странно. Гледала съм го сигурно 50 пъти, знам репликите наизуст и при всяко гледане се смея, някой път и на глас.

# 650
Максималното е било лека усмивка, но до смях от сърце така и не се стигна.

За да не е спам коментарът, още миналия петък изгледах That 90s Show - за щастие носи духа на първоизточника, което до голяма степен се дължи на присъствието на Кити и Ред Форман (Дебра Джо Ръп и Къртууд Смит). Младите актьори са доста свежи, а гост присъствието на почти всички от останалата част от оригиналния каст беше голям кеф.

# 651
Гледах първа серия на Wolf Pack - типична помия за МТВ , върколак тийн гей...

# 652
Аз си мислих, че Wolf Pack е някакво продължение на сериала Teen Wolf и поради тази причина си правих планове да го гледам. Grinning Така като гледам само продуцентът е един и същ, ще си го спестя определено.

П.П. Сега прочетох, че преди няколко дни е излязъл филм-продължение на Teen Wolf(Teen Wolf: The Movie), но бях разочарована да разбера, че Дилън О'Брайън е отказал участие...
Скрит текст:
В интервю Дилън казва, че няма да участва, защото за него сериалът е завършил добре и не трябва да има продължение, но в същото време щял да гледа филма с интерес и се надявал да има успех. Противоречи си според мен, той си знае дали това е реалната причина да откаже. Всеки случай аз съм пас щом неговият персонаж го няма.

# 653
В момента гледам Sinner - на трети сезон съм, втори много ми хареса.

# 654
  • София
Изгледах на един дъх първи сезон на Alice in Borderland по препоръки от форума. Не знам как съм го пропуснала. За мен е много по-добър от Калмарите.

# 655
Skyshowtime са качили само 2 еп. на 1923?? Или аз не виждам ?

# 656
  • addicted
Вероятно са толкова, със сигурност ще излизат със закъснение, същото беше и с Tulsa King и The Calling.

# 657
Днес са качили 3еп.
Явно ще се чака.

# 658
Alice in Borderland ставаше за гледане 1-ви сезон, 2-ри много го разводниха и не ми беше толкова интересен.

Tha Last of Us - почнаха с пълнежите още на 3-ти епизод, прекалено продължително и подробно дадоха развитието на тази гей двойка.

# 659
Почнах Shrinking . Забавен и... кратичък Grinning

Tha Last of Us - харесва ми, Педро Паскал е страхотен Heart Eyes, Ана Торв ми липства Disappointed Relieved, а Бела Рамзи ми е страшно неприятна и полагам усилия да се абстрахирам. Фиксирам се върху спасението на човечеството и колко ценна е героинята, тъй щото поне малко да и симпатизирам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт