Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 393
  • 727
  •   2
Отговори
# 75
И в "Хари Потър" играе наше момче... Тези дни ги даваха филмите по НВО...

# 76
И в Berlin Station играе Юлиян, което ме напомня, че така и не го догледах този сериал, а сезон 1 много ме беше запалил.

# 77
  • Вестерос
Според imdb Юлиан Костов не е играл в Хари Потър. Там участваше само един друг българин, изпълняващ ролята на Виктор Крум. Но Костов е играел в A Discovery of witches, пропуснала съм го като го гледах.

# 78
Според imdb Юлиан Костов не е играл в Хари Потър. Там участваше само един друг българин, изпълняващ ролята на Виктор Крум. Но Костов е играел в A Discovery of witches, пропуснала съм го като го гледах.

deaf написа, че играе "наше момче", не че Юлиан Костов е играл.

# 79
  • Вестерос
Както е написано след разговора за Юлиан излиза, че Юлиан играе наше момче Grinning

# 80
  • Бургас
Но Костов е играел в A Discovery of witches, пропуснала съм го като го гледах.

То няма как да го забележи човек. Ролята му е супер нищожна, ако може да се каже, че е някаква роля. Играе статист на заден кадър в два епизода и общтито му екранно време е няколко секунди. Хубаво би било да гледаме нашите актьори в големи роли. Сянка и Кост не съм го гледала.

# 81
Интересно каква роля ще изпълнява в Shadow and bone? 🤔

Четох първите две книги, преди да излезе сериалът. Не бях особено впечатлена, но нали е юношеска литература, нормално. Six of crows май е по-интересна и по-добре написана, но не можа да ме грабне.

Сериалът е основно историята от първата поредица (с леки промени за по-добро според мен) и странична история с героите от Six of crows. Накратко - сериалът ми хареса повече от книгите.

# 82
Той игра вече в първи сезон, няма как да си го пропуснала. Героят му се казва Fedyor. Heartrender и партньор на Иван (Simon Sears).

# 83
  • Вестерос
Фьодор го има повече във втората книга даже.

# 84
Да, тъкмо разглеждах профила му в IMDb. Спомних си го. Simple Smile

Аз си чакам този сериал, но имам усещането, че ще го съсипят.
https://m.imdb.com/title/tt9018736/

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 21:00 от Alucard

# 85
Изкушена от коментарите в темата, Тео Джеймс и снимките с Хавай, започнах “Белият Лотус” и доста ми харесва засега. Благодаря за препоръката Simple Smile
Очаквам и да пуснат по платформите From Scratch, нов сериал, по жанр романтична драма, сниман в Италия, изглежда ми обещаващ на мен. https://www.imdb.com/title/tt11252254/ Гледа ми се нещо романтика, стига с тези кримита и трилъри напоследък, но някои от романтичните сериали са такива бози! Дано този да оправдае очакванията.

# 86
  • на малък остров в океана
Кои платформи имаш предвид?
From scratch е продукция на Нетфликс и го качиха преди около месец. Или поне при нас в Ирландия е от преди месец.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 13:23 от Ujasia

# 87
Наистина, From Scratch е излязъл вече по Нетфликс. Мой пропуск. Супер тогава. Аз не съм много фен на Нетфликс, другите продукции ми допадат повече и все я забравям тази платформа, но и Нетфликс имат добри продукции, спор няма.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 14:38 от Анонимен

# 88
През последната седмица, Ю туб ми изкарва в Препоръчани цели епизоди на оригиналния сериал за Семейство Адамс - пуснах си един-два и ги намирам много приятни (макар и предсказуеми):
Скрит текст:

Едва ли ще реша да изгледам всичко, но може да продължа да си пускам по някой от време на време.

# 89
Здравейте, преди гледах Манифест на HBO , сега видяг, че има 4 сезон, но го няма на тази платформа и в замунда не го намирам новия сезон. Знаете ли къде мога да го гледам?

Общи условия

Активация на акаунт