Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 380
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Изпуснала съм темата, благодаря!

Започнах  Dead to me, много ми е мъчно за К. Апългейт, скоро разбрах, че е болна

Гледаме пак Луцифер и новия сезон на Шелдън.

La mante го гледах преди доста време, найстина е много добър, интересен сюжет.

Чакаме сериала за  Wedneasday Addams да гледаме с дъщеря ми.

# 61
Гледам отново Haven във Филми.суб с бг субтитри. Преди години съм го гледала и го харесвах, но така разкъсано през годините и много неща се забравят. Сега реших да си го гледам накуп. Много ми харесва. Вече съм на трети сезон. Видях, че има и книга, на която макар и бегло е базиран. Мисля да я прочета. Ето, ако на някой му е любопитно:
https://chitanka.info/book/2434-koloradetsa
Гледам по малко и новите сезони на  "Мърдок" и "Манифест, но основно съм се концентрирала над Haven.  Нататък може и да се разводни сериалчето, но не знам въпреки всичко за мен е много по-интересен от мнозина нови измежду, които е The Lord of the Rings: The Rings of Power, на който въпреки разочарованието и последвалото пълно безразличие ще гледам втори сезон от любопитство.

# 62
  • Вестерос
Ех, Haven Simple Smile)) Много го харесвах и аз. Обаче е само взаимствано от Колорадецът

# 63
Оуу, Haven  ми беше един също любим сериал.

# 64
Аз започнах From, който си бях отбелязала след добрите мнения тук. Харесва ми засега, обаче отдавна не се бях плашила толкова на сериал.😂
Отделно е и доволно потискащ и мрачен, ще видя нататък.

# 65
И на мен затова ми хареса.
И аз не се бях плашила толкова досега.
Много добре направен.

# 66
  • Вестерос
Което ме подсети, че беше приятна изненада като видях, че е качен в хбо макс 😁

...

ПОДНОВЕНИ

White Lotus за трети сезон

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 18:13 от Tiffany А

# 67
  • Вестерос

Изгледах Firefly Lane. Не беше лош, малко тъжен на моменти, но ме увлече. Разказва се за две приятелки, които стават неразделни на 14 години и за живота им. Едната има уж хубави семейство, другата живее само с майка си която е наркоманка и алкохоличка. Дават ги през различни времеви линии, като тийнове, в колежа, на първата им работа, вече като зрели жени около и малко над 40-те. Ще има втори последен сезон. По роман е.

Почнах и Wednesday . Два епизода прехвърлих. Очаквах повече. Главната ми харесва. Има някаква мистерия, но ми е по-детски от това, което исках да е. Участва и Кристина Ричи 😁

# 68
И аз си чакам You. Simple Smile

# 69
Здравейте. Идвам да ви споделя, че преоткрих сериала Истинска кръв и толкова много се радвам. Преди много години го бях гледала, още докато излизаше и имах някакви бегли спомени. Много пъти съм пробвала да го започна отначало и да си го довърша, но все не ми се получаваше. Е, вече успях. И много се радвам. Зарибих се и за по-малко от месец го изгледах. Като разбира се, последните сезони започнаха да стават по-блудкави, но все пак много ми хареса. Не съм гледала много сериали за вампири, но вярвам, че този е един от най-добрите. Като най-любим от сериала ми стана Ерик.

# 70
  • Berlin
Wednesday с децата го почнахме вчера. Кристина Ричи не можах да позная! Точно сега видях снимка с нейната героиня, Джена Ортега (супер нисичка!) и Тим Бъртън и разбрах, че е тя, иначе нямаше шанс. Иначе големият син каза, че тя е била по-хубава Wednesday (бяхме пробвали старите филми преди няколко месеца). На средата на 1ви епизод сме все още. 😀

# 71
  • Вестерос
Аз веднага я познах Кристина, тъй като беше с почти същата прическа, но руса и с очила в Yellowjackets.

# 72
  • Бургас
Не знам колко от вас гледат „Белият лотос“, но аз се запознах със сериала, благодарение на коментарите тук и с доста голямо закъснение ( едва преди дни ). И се радвам, че го направих! Не бих казала, че е забавление, а по-скоро съучастие в поставяне на диагноза... но пък е нещо смислено и честно, на фона на всеобщата „боза“. Допада ми , че двата сезона са доста различни ( въпреки очевидните формални сходства ) – сезон 1 е по-категоричен в моралния и социалния си критицизъм; „героите“ му са някак по-последователни, предвидими и ясни от самото начало.   Остават си конформисти докрай, посланията са по тезисни. Втори сезон е по-интимен, обърнат навътре, към съкровените тайни и лични проблеми на персонажите. А самите те са по-неопределими и прикрити, трудни за разгадаване. В този аспект съпругът на Таня прилича повече на героите от сезон 2 – макар да е приземен и сдържан,непрекъснато буди съмнения за двойна подмолна игра ( вече очевидна в продължението); всъщност за него знаем най-малко... Не разбирам, защо почти всички анонси на сезон 2 твърдят, че Таня е единственият завръщащ се от предишните персонажи и пропускат него!?
Единствената роля на Дж. Кулидж, която съм гледала от край до край е на  потиснатата фризьорка Полет, но и тя ми беше достатъчна, за да я харесам. И се радвам, че получи шанса си  в „Белият лотос“. Харесва ми, че героинята ѝ е нюансирана и избягва клишето за кичозната, застаряваща празна богаташка. Да – тя е егоистична, манипулативна, не особено интелигентна и безделна; но е и самотна, объркана, нещастна... Някак всеки път, когато започвам да я съдя строго за отношението към личната й асистентка, си давам сметка че Таня е укорима, но пък  момичето е на тази работа по свой избор. Нейно е решението дали да  понася капризите на Таня или просто да напусне... Дж. К.  майсторски е обгърнала героинята си с тъга и меланхолия, как да не ѝ съчувствам, въпреки всичко...
Мъжката триада – дядо, баща, син са ми особено симпатични. Толкова различни лица и проявления на  мъжкото начало...
Но двете млади семейни двойки са ми пълна  енигма и точно затова, този сезон ми е по-любопитен.

Скрит текст:
На пръв поглед всичко е ясно – скромните, обществено ангажирани, съвестни, средностатистически, „неволни“ забогатели срещу самодоволните, самовлюбени, наслаждаващи се на привилегиите на парите си богаташи, безразлични към проблемите вън от собствения им „идеален консуматорски балон“. Но на втори поглед май не е точно и само това...
Итън и Харпър – би трябвало да им симпатизирам, обаче... С всеки изминал епизод, отношенията им стават все по-странни за мен. И скучни. Дори два андроида биха имали повече химия помежду си, в сравнение с тези млади съпрузи!?  Не виждам и не разбирам какво ги държи заедно. Температурата на взаимоотношенията им стои неотклонно около абсолютната 0.   Харпър подхожда към секса някак прекалено делово и техничарски, а Итън определено предпочита да мастурбира, отколкото да се люби със съпругата си... И лошото е, че това тотално разминаване в еротичното, е придружено и от пълна липса на знаци за емоционална привързаност. Единствената дума, която ми идва на ум е – съжителстват. Мълчанията между тях стават все по-тежки и необясними. Защо са така потиснати тези млади хора!?
Дафне и Камерън  - Те са въплъщението на  усмивката „Американска мечта“. Изглеждат благословени с всичко – красиви, лъчезарни, жизнерадостни, влюбени, имат две деца, загрижени са един за друг, ненаситни са за взаимана близост. Проспериращи и доволни са.  
 Тя е сияйна, лекокрила, обичлива съпруга и майка, изглежда и говори (през повечето време) като жива кукла Барби, но все по-често се прокрадва алюзията за стоманена ръка в кадифена ръкавица. Под прикритието на шеги, няколко пъти завоалирано заплашва Камерън с наказание. Той е арогантен секси мъжкар, самоуверен,пробивен, с вкус към забавленията, стискащ здраво професионалните и семейните узди. Държи на семейството и съпругата си. Да, ама не... още от епизод 1 започват да се прокрадват намеци  за хомосексуални подтици у Камерън. И по-същественото – той изглежда се бои, зависим е от съпругата си.  Когато я няма е обхванат от хлапашки невъздържано желание за купон отвъд всичко... няма проблем да ѝ  изневерява, а изглежда искрен в привързаността си към нея. Тя от своя страна сподели пред Харпър, че бизнес партньорите му му влияят зле... очевидно алфа поведението е повече фасада и по-малко същност. Прикрит гей – избрал да се представя пред обществото за примерен семеен мъж; или просто ненаситен бисексуален хедонист е Камерън?! И с какво го държи съпругата му? Честно, понякога искрено го презирам и изпитвам погнуса от него, а в други моменти виждам в него някаква искрена,скрита печал и ми става жал за него... Дали след време Итън ще се превърне в негово копие, битувайки по-дълго в хищната среда на големите пари. Дали Камерън изначално е бил комплексиран агресор или е прикривал по-специалния си интерес към Итън с подигравки. Или е просто манипулатор и поради тази причина проявява интерес и към  Харпър... В интервю, актьорите обещават известно разкриване на картите в епизод 5. Чакам с нетърпение!

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 13:35 от lady Koup

# 73
  • Бургас
Гледам си аз Станция Темпъл по BTV action и какво да видя в сезон 2, епизод 3 - Юлиян Костов. Ролята му не беше никак малка и си имаше доволно количество реплики. Играеше молдовец, но това няма значение. Добре се справи човека. Дано за в бъдеще да се радваме на повече българско участие по западните сериали.
Което ме подсети да питам нали Бойко Кръстанов участваше в някакъв английски полицейски сериал. Има ли го някъде качен?

# 74
  • Вестерос
Юлиян Костов ще играе и във втори сезон на Shadow and Bone.

Общи условия

Активация на акаунт