Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 504
  • 727
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте,
Ако някой е изгледал The Resident, може ли да ми каже как доктор Бел стана пак добър хирург?
Гледах първи и началото на втори сезон като излязоха, после минах на други сериали. Напоследък се присетих за него и почнах от средата на втори сезон, да не повтарям вече гледаното.
В първи сезон доктор Бел имаше заболяване от което му трепереха ръцете и пациентите му умираха като мухи поради неговите грешки.
И изведнъж в трети сезон той пак е блестящ хирург и му се доверяват за трудните случаи. Как стана това? Излекува ли се някак си или сценаристите забравиха какво са писали преди два сезона? Thinking
Иначе ми харесва, че от лош герой стана положителен, обаче липсата на логика ме дразни.
Мерси предварително, ако някой се сеща какво е станало и ми помогне с чуденката! Hug

# 226
Изгледах първите 5 еп на Slow horses втори сезон-уникален Гари,но тази история с руснаците ми дойде в повече,иначе брутално хумористичен и симпатични английски герои.
Сега гълтам “Домът на дракона”-великолепен!
И мисля,че “1923” ще е следващото ми попадение.

# 227
И аз тъкмо вчера изгледах House of the Dragon, бях много скептична, с нулеви очаквания, но съм много приятно изненадана, че беше на нивото на Game of Thrones.
Преди това изгледах Wednesday покрай гости тийнейджърки, много бяха зарибени, за мен по-скоро беше боза. Не съм фенка нито на семейство Адамс, нито на жанра, но все пак го завърших.
Междувременно гледам The Americans, много приятно съм изненадана, че интересно са направили такава тегава за мен тематика, вече съм на 3ти сезон.

# 228
Пуснах си новия сезон на Джак Райън. Да видим дали ще успея да го изгледам. Определено първият сезон беше интересен, но втория го влачих няколко седмици.

# 229
Гледам безразборно по Епик един сезон на Мис Скарлет и Херцогът, мисля, че е втори (първи съм го гледала изцяло, трябва да е втори или трети). Не мога да разбера, защо всички серии, на които попаднах до тук, са за потиснати жени - това е темата на сезона ли?...

# 230
  • София
Препоръчвам ви горещо фентъзи сериала на HBO Max, ''His Dark Materials'' --> https://www.imdb.com/title/tt5607976/
Има си и тема тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1271574

Приключи целия сериал. 3 сезона с общо 23 епизода средно по около 50 мин.
Шедьовър. Особено третия сезон е уникум, а последните 2 епизода ме размазаха.
Сигурен съм, че ценителите на качественото фентъзи тук ще го оценят подобаващо.
Започва като детски сериал (като с първия Хари Потър), но много бързо ще осъзнаете че е всичко друго, но не и такъв... Краят на сезон 1 е брутално шокиращ.
Абе HBO, какво да ви кажа... Който си го може си го може! Жалко, че Колелото на времето, Властелинът на пръстените и Вещерът се поеха от Амазон и Нетфликс. Резултатът за съжаление е плачевен...

# 231
  • Somewhere far away
Аз го започвах, но така и не го продължих. Ще поправя тази грешка.

# 232
  • Berlin
3то сезон ни чака. Не знам как е в книгите, но аз съм тотално втрещена от майката и бащата на Лайра, в смисъл лишени от родителски чувства. Това са впечатления от 1ви и 2ри сезон и мина време от тогава, но да, това много ме впечатли, когато го гледах.

# 233
  • Пловдив
Дали излезе епизода от посл.сезон на Йелоустоун?

# 234
  • Бургас
Гледам безразборно по Епик един сезон на Мис Скарлет и Херцогът, мисля, че е втори (първи съм го гледала изцяло, трябва да е втори или трети). Не мога да разбера, защо всички серии, на които попаднах до тук, са за потиснати жени - това е темата на сезона ли?...

Втори сезон е. Да, като цяло това е главната идея на сериала, не само на сезона - да подчертае в онези години колко са били подтиснати жените и колко е било трудно да са независими. Самата главна героиня упражнява мъжка професия, от което произтичат и някои комични ситуации.

# 235
В първи сезон имаше по-разнообразни случаи, не бяха само с женско участие.
При това положение не мисля да го гледам повече, не ми е интересно.

# 236
  • София
Минавам с две бързи предложения на текущи сериали, които гледам с голям кеф

Tulsa King
https://www.imdb.com/title/tt16358384/
продукция на Paramount+

със Силвестър Сталоун
Този сериал ако си изиграят правилно картите има шанса да се превърне в следващия супер хит или социален феномен дори. Огромна изненада и ТОП отвсякъде.

Alaska Daily
https://www.imdb.com/title/tt15421858/
продукция на ABC

с Хилари Суонк
По принцип си бях забранил да гледам сериали на мейнстрийм компаниите, защото съм отвратен от тях през последните години, но този е приятно изключение. Е, не са спестили някои гадости за винаги лошите бели хора на 40 г. НО е с някаква мярка (мисля) и добре направено. А и акцента е коренното население на Аляска, а не бившите роби...
Това което ми харесва е че се гледа много леко и бързо и някак си усещаш героите и ги следиш с интерес.
Добър сценарий и много добри, бързи, остри диалози.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 12:57 от Diavolo

# 237
  • София
Минавам с две бързи предложения на текущи сериали, които гледам с голям кеф

Tulsa King
https://www.imdb.com/title/tt16358384/
продукция на Paramount+

със Силвестър Сталоун
Този сериал ако си изиграят правилно картите има шанса да се превърне в следващия супер хит или социален феномен дори. Огромна изненада и ТОП отвсякъде.

Явно, като те нарита жена ти, подобряваш качеството на игра. Simple Smile

# 238
  • Berlin
E, то беше за много малко, колкото да се разпише по вестниците.

# 239
Alаska daily и аз бях изгледала две серии,ще го продължа👍

Общи условия

Активация на акаунт