Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 476
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Има ли някой зяпащ или вече изгледал Династия?

# 211
Аз Grinning не съм гледала последния сезон само

# 212

Още не са го давали по Фокс лайф, нали?

# 213
  • Варна
По Фокс лайф ще дават Един от нас лъже. Аз съм чела книгата и ми е интересно как са се справили със сериала.

# 214
  • Вестерос
НОВИ
Recruit
1923
Monarch
The Santa Clauses
Willow
A spy among friends
So help me Todd

СПРЕНИ
Shantaram
 Warrior Nun
Sanditon  приключва с трети сезон
The Nevers , няма да има продължение на първи сезон
Love Life
Minx
Monarch
Moonhaven няма да има втори сезон в крайна сметка
 The Midnight Club

ПОДНОВЕНИ
Yellowjackets за 3-ти сезон, 2-ри излиза март
The Santa Clauses
The Sex Lives of College Girls
Quantum Leap
Tulsa King
Miss Scarlet & The Duke  за 4-ти сезон
The Devil's Hour  за 2 и 3 сезон
The White Lotus

# 215

Още не са го давали по Фокс лайф, нали?

Не знам честно казано. Аз по Нетфликс гледам.

# 216
Емили в Париж с кеф си гледам. Вече не правят такива сериали - просто за разтоварване. Все трябва да са сериозни със скрит смисъл. Действието да тече бавно...

Династия гледах до втори сезон и после спрях, защото стана толкова абсурден, че премина прага ми на търпимост.

# 217
Е, аз затова гледах Кръв и съкровище - неангажиращ, ненатоварващ и интересен за мен.
Покрай тая Емили се сетих за мисис Харис - дали да не си я пусна пак тези дни... Общото, освен Париж, е един от актьорите (обаче му забравих името).
А иначе сега доглеждам Винченцо, мислех тези дни да изгледам и 1899, но бях заета, а в момента май пак се разболявам Sad

# 218
  • Пловдив
Гледам по Фокс аз, 4ти е сега, ама ми се губят някои неща от първите, та исках да питам Simple Smile

# 219
Магьосниците е изчезнал отвсякъде
Моля ви, помогнете ни да го намеря Sob

# 220
Някой гледа ли новият сезон на Emily in Paris? Grinning Супер кринджи е. Стилът на Емили е все така wtf. Минди е супер trashy както обикновено.
Скрит текст:
А и защо се опитват да направят Камил бисексуална?! Confounded
Не мога да кажа, че съм разочарована, защото не съм имала големи очаквания, но все пак се надявах, че малко ще вдигнат нивото.

С 300 зора го изгледах. Пародия тотална. Дори са успели и образа на Силви да направят комичен, а тя е единственият персонаж, който държи сериала.

# 221
Не знам как може Darren Star да измисли такова нещо. В сравнение със Sex and City (оригиналът), този е толкова скучен и клиширан. Иначе историята според мен има потенциал, а гледките от Париж много ми допадат. Наистина няма някакъв сериал, разтоварващ и жизнерадостен, който да си гледам по време на коледната ваканция. От Династия чупят тъпомера последните сезони, Firefly Lane е прекалено сладникав за мен, Elit е тотално развален,  загледах един, който ми напомняше на Emily, From Scratch, но го спрях на 10-тата минута, и той ми се стори голяма боза. Мисля да изгледам най-накрая Normal people, че още не съм, може би и Conversations with friends.

# 222
moonriver,
Препоръчвам ти този (два сезона са, изгледах го миналата Коледа):
https://m.imdb.com/title/tt10069398/?ref_=nv_sr_srsg_0
Забавен е и точно разтоварващ!

# 223
Едно време гледах Younger. Не знам защо го спрях. Точно като Емили или Грозната Бети беше. Може пак да си го пусна.

Изгледах The Handmaid's tale. Хареса ми. Определено беше добре, че изчаках да излязат повече сезони.

# 224
За пореден път призовавам - пишете им имената на филмите, не на всеки му е ОК да цъка по линкове.

Общи условия

Активация на акаунт