Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 472
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
И аз изгледах Шантарам, започнах го заради Чарли Blue Heart, не съм чела книгите, може би заради това образите на Карла и Кадер ми харесаха. Интересно и предполагам автентичнно е представена Индия през 80-те. Доволна съм, но за съжаление днес прочетох, че Apple го прекратяват.

# 196
  • София
Еее, жалко. Явно рейтинга е бил слаб.
Защото точно сега щеше да стане интересно. Лин е дълго време в затвора и жестоко го мъчат. Кадер и Карла не знаят, че е хванат и пратен в затвора. Разбират много по-късно.
После той започва да работи за Кадер и става голяма клечка в империята му. И много други неща...

# 197
Жалко, сега не знам да го почвам ли Confused

Гледам Аляска дейли с Хилъри Суонк, исках нещо със сняг Joy

Почти съм изгледала първа серия на Three Pines.
Заинтригува ме. Благодарско Flowers Tulip

# 198

Заинтригува ме. Благодарско Flowers Tulip
Приятно гледане! Simple Smile Аз съм на 4-та серия вече. Наистина е хубав сериал, човешки. Липсва му магията на поредицата книги, но пак ми харесва.
Във втора серия звучеше една позната прекрасна песен, тук в френски кавър...

# 199
Гледам "Пам и Томи". Чудесно изиграни роли от Лили Джеймс и Себастиан Стан.

# 200
Хора, буквално онзи ден започнах да гледам Жената на пътешественика във времето. И си пусках с ММ по един епизод преди лягане. Даже на вторият епизод пуснах яко сълзи. И днес се подготвям аз за следващият епизод и хоп, сериалът е безследно изчезнал от HBO. Изтрещях. Не мога да разбера защо се махат оригинални сериали на HBO от платформата им. Та дори сериалът не е толкова стар. И не че няма да го доизгледам, ако не е в HBO, но си е друго удобството, когато вече така или иначе си имаш профил и си плащаш.

# 201
Да препоръчам още едно невероятно превъплащение на Кейт Бланшет
ако не сте го гледали, това е най- добрият сериал за жени.
https://www.imdb.com/title/tt9244556/?fbclid=IwAR1UUVFXOFD5EyM89 … 45IYrJmYgHBRgPXr4

# 202
Аз започнах Мис Скарлет и херцогът
Много свежо сериалче, харесва ми.

# 203
  • Бургас
От 9 януари по FOX ще започват да дават сериала Д-р Смърт
https://www.imdb.com/title/tt9179552/

# 204
Хора, буквално онзи ден започнах да гледам Жената на пътешественика във времето. И си пусках с ММ по един епизод преди лягане. Даже на вторият епизод пуснах яко сълзи. И днес се подготвям аз за следващият епизод и хоп, сериалът е безследно изчезнал от HBO. Изтрещях. Не мога да разбера защо се махат оригинални сериали на HBO от платформата им. Та дори сериалът не е толкова стар. И не че няма да го доизгледам, ако не е в HBO, но си е друго удобството, когато вече така или иначе си имаш профил и си плащаш.

Намаляване на разходите.
Те така махнаха и Westworld - Западен свят.

# 205
  • The point of no return
Аз съм на 1-ви сезон на Фортитюд.

С Денис Куейд ли? Беше ми харесал много в началото, но в един момент го забозиха и го дропнах. Същото стана и със Стоте.

Гледам "Пам и Томи". Чудесно изиграни роли от Лили Джеймс и Себастиан Стан.
Подкрепям, великолепни Лили и Себастиан.

# 206
  • Пловдив
Аз съм на 1-ви сезон на Фортитюд.

С Денис Куейд ли? Беше ми харесал много в началото, но в един момент го забозиха и го дропнах. Същото стана и със Стоте.

амиии...още не се е появил, а привършвам сезона.
Този е...https://filmisub.com/index.php?do=seriali&title=Fortitude

п.п. Май идва във втори.

# 207
  • Бургас
В предните страници стана въпрос за Поаро с Дейвид Суше. Вече съм на 10ти сезон. Епизодите след 2002 са направени като филми по час и половина. Но това, което ми е най-интересно е, че много известни в последствие актьори участват като млади и все още неизвестни 20+ годишни - Емили Блънт, Майкъл Фасбендер, Джесика Частейн и много други. Даже половината каст на Абатството Даунтън е минало от там. Simple Smile

# 208
https://filmisub.com/filmi/drami/57456-the-time-travelers-wife-s … sezon-1-2022.html тук има всички епизоди ако не е догледан навреме

# 209
Някой гледа ли новият сезон на Emily in Paris? Grinning Супер кринджи е. Стилът на Емили е все така wtf. Минди е супер trashy както обикновено.
Скрит текст:
А и защо се опитват да направят Камил бисексуална?! Confounded
Не мога да кажа, че съм разочарована, защото не съм имала големи очаквания, но все пак се надявах, че малко ще вдигнат нивото.

Общи условия

Активация на акаунт