Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 491
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
За Тъмните Му Материи и липсата на загриженост и любов към дъщеря им, ами това не е нещо непознато и в нашият свят. Едно дете заченато при изневяра, когато биологичният баща Азраил убива съпругът на майката Мариса.
И двамата родители са обсебени от своите интереси - Азраил да промени света а Мариса да се наложи в свят доминиран от аналог на църквата, доминирано общество изцяло от мъже. Те за Лайра нямат време, от раждането и е дадена за отглеждане в университета.  В края на 1-ви сезон Азраил до такава степен беше обезумял от амбиция, че беше готов да жертва Лайра за да постигне целите си!

За другите сериали:
Тулса Кинг е добър, леко наивност има в него, но добре върви за сега.
Аляска Дейли също много ми допадна.
Токио Вайс също е много добър.
Куците коне със втория сезон съща са супер, добър каст и там.

Но черешката на тортата е A Spy Among Friends , базиран на истинска история. Но там трябва много да се внимава при гледането, всяка реплика има значение към развитието на историята.

# 241
  • Пловдив
Дяволо, а къде ги гледаш?

# 242
  • София
Свалям ги от торентите.

# 243
Аз изгледах 2 сезон на Alice in borderland, не е лош, завършен е

# 244
1923 започнах. Много приятен.

# 245
Започнах и детективския The.Calling, интересни са ми не толкова криминалните случаи, а това че разследващият е религиозен евреин Open Mouth

Весело посрещане на Новата година Beers Christmas Tree Gift Champagne

# 246
Това ми напомни да препоръчам Evil. За мен лично - много интересен сериал.

Весело посрещане на новата година и от мен!🍾🥂🎉

# 247
  • София
Започнах и детективския The.Calling, интересни са ми не толкова криминалните случаи, а това че разследващият е религиозен евреин Open Mouth

Къде го гледаш, Перегрин?

# 248
Изтеглих целия сезон оттук

Букви

ПП ЧНГ
 Cocktail Wine Glass Tada

# 249
За много години! Приятна зрителска година на всички Simple Smile

Някой, който е изгледал втория сезон на Белия Лотус може ли да сподели какво мисли по въпроса с

Скрит текст:
изневерите. Мисля, че Харпър не изневери в крайна сметка, докато мъжа й май да Thinking Имаше ли някакъв намек какво се е случило всъщност и да съм го пропуснала? Като че ли не?

# 250
Остана недоизказано, не се знае дали тя е изневерила. Но има отделна тема за този сериал, там има доста коментари.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1505342

# 251
  • Вестерос
Това ми напомни да препоръчам Evil. За мен лично - много интересен сериал.

Весело посрещане на новата година и от мен!🍾🥂🎉
Аз го препоръчвам от две години, радвам се,че има друг да го гледа 😁😁

ЧНГ 🎉

# 252
  • София

Докато търсех сериала на Перегрин, намерих филм със същото име, който препоръчвам. Не е сериал обаче.

https://www.imdb.com/title/tt1666335/?ref_=nv_sr_srsg_3

# 253
Прочетох по-назад, че The Outsider e по Стивън Кинг. По коя книга е направен? Чудя му се дали да го подхващам....

Мистерия тип Стивън Кинг е From. Засега само 1 сезон, но се очаква втори...

Попаднах на Angela Black. Хареса ми.

Lupin - френски, също много ми хареса, добра игра, добър кастинг.
Mare of Easttown - с Кейт Уинслет, също ми хареса, криминален.

Единственото на новите сериали и филми е, че във всички се залага и/или споменава за гей връзки, двойки и отношения. Малко ми идва в повече.....

# 254
  • Berlin
Тъкмо приключихме The Servant /Бавачката снощи и сега чакаме новия 4ти сезон на 12.01. Имаше тема за него, ама не я намирам, не знам колко е активна. Та 3ти сезон една така интересно се завъртя около Лиан.😈

The Outsider е по The Outsider, на бг е Другият.

Общи условия

Активация на акаунт