Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 569
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Яко! Ако някой регистрира акаунт в UK дали после няма да може да гледаш после от BG?

Предполагам, че не, защото като влезеш от BG виждаш един гол сайт, на който пише, че не поддържа посетители от този регион и точка. Не можеш да се логнеш.

# 346
Много благодаря за споделянето на сайта www.skyshowtime.com.
И аз се абонирах, доживот е на половин цена, засега е символичен
абоманента, но дори и да стане двоен ако качват читави сериали/филми
си струва. Сайта е много приятен и лесен за работа и има голяма филмотека, има си търсачка,
раздели, даже може да си сложиш филми и предавания в собствен раздел Моите неща.
Дразни ме само това, че субтитрите излизат в горната част на екрана, а не в долната
и си е кофти, ама това да е кусура.

В долния край са субтитрите, прехвърлих 2-3 неща набързо. Вижте дали няма някъде настройки.

# 347
Това за английската платформа е странно. Аз гледам от Германия през акаунта на брат ми в българското ХБО.
Сигурно имат някакви вътрешни настройки.

# 348
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хммм, при мен излизат отгоре.
Ще видя значи може и в долния да бъдат, мерси Grinning

# 349
За Squid game и евентуален втори сезон няма ли информация?

Май се чу нещо, но...Alice in borderland гледала ли си? Два сезона са.
О, японско, страхотно! Мерси, ще го видя докато си чакам Фауда Laughing Kissing Face

# 350
Да бе, то така излиза, че дори да си си от UK, ако пътуваш някъде няма да можеш да си гледаш... Което е супер тъпо.

# 351
Като стана въпрос за платформи, аз много бих се радвала ако пуснат BritBox тук, дори и да няма превод. За съжаление от България не мога да се абонирам в техния сайт, явно като видят, че е чуждо IP и си аут. Иначе в тази платформа е качено всичко заснето за BBC и iTV през годините.

Jess, при мен субтитрите си излизат нормално, долу на екрана. Виж дали няма някакви настройки.
Леле,от дълго време търся начин да гледам британските продукции,тази платформа звучи чудесно,но щом няма опция от бг....
Хора,много силен 3 еп. на 1883,не мислех,че ще го изгледам...музиката ме довърши.

# 352
  • София
Трябва ви VPN, настройвате го на UK и гледате през приложението 🙂

# 353
  • Пловдив
Пуснах аз 1883 и другия по 1 серия...ами мнооого бавно и мудно ми вървят.

# 354
И на мен от седмици постоянно ми излизат реклами за това Showtime, тук намерих каталог https://www.justwatch.com/bg/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B … D0%BA/skyshowtime
Филмите определено доста се повтарят с Нетфликс и HBO, за момента май само FBI сериалът ми грабна окото, но за 2 евро си заслужава наистина.

# 355
  • София
Diavolo, на теб направо трябва да ти връчат почетен безплатен абонамент доживот!И на мен постоянно ми излизаха реклами в instagram и много се чудех и когато тук дадохте хубави отзиви, а се предадох пред теглене на толкова серии от торентите (спестих и  сигурен тендовагенит от цъкане😄) и веднага се абонирах.

Благодаря и за препоръките на всички за Yellowstone, 1883 и 1932...дойде и техният час, както ти, Diavolo, каза отзад напред...жалко само, че към момента 1932 го няма в showtime, но ще го очакваме. Рев, рев, голям рев падна накрая, но нищо няма да казвам, докато не го изгледате. Замислям се дали да не си спретнем една отделна темичка....но все пак да се разберем, да не се юрнем 5 човека да правим😄

След Белият лотос 2 при мен имаше осезаема сериална дупка....не исках просто да гледам и запълвам време с нещо произволно. Ей сега историята на клана Дътъм ме очаква за доста дълго време, въпреки че 1883 го изгълтах буквално наведнъж.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 14:43 от Velina25

# 356
  • Бургас
Това за английската платформа е странно. Аз гледам от Германия през акаунта на брат ми в българското ХБО.
Сигурно имат някакви вътрешни настройки.

Не, просто HBO нямат такива ограничения на база на IP-то.

Даже сега чета в един чужд форум за този проблем с BritBox и много хора се опитват да го заобиколят, защото много англичани живеят по чужди страни. От 25 изпробвани VPN-а само 3 са сработили.

Ето тук има списък с част от съдържанието.
https://www.justwatch.com/us/provider/britbox

Сега видях в хелпа, че може само от
The United Kingdom*
Australia
Canada
South Africa
United States
Sweden
Finland
Denmark
Norway

Жалко!

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 13:20 от Irene Adler

# 357
  • UK
В Европа нямат ограничение, аз в ЮК не мога да гледам ХБО ГО, даже с ВПН.

Редактирам се в Европейския Съюз, няма ограничения

# 358
  • Berlin
Мисля, че видях Yellowstone в Амазон или Appletv. За Appletv не е гаранция, че го има, защото понякога ако кликна на някое заглавие там, те ми предлагат да го отворя с Амазон (например или пък Дисни+), защото те го нямат… ми защо ми го показват в каталога изобщо в такъв случай?!
Амазон са пуснали новия сезон на Criminal Minds обаче, не е само по Парамаунт.

# 359
  • UK
В Амазон го няма Yellowstone, платформата предлага абонамент за Парамаунт, където може да го гледаш.

Ние изгледахме 4 ти сезон на Ghosts,сериала на ББС, препоръчвам с две ръце, забавление за цялото семейство. Почнахме Джак Райън, 3 ти сезон, обаче няма май да го довърша.
 Изгледахме и Three Pines, нямам търпение за следващия сезон. Много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт