Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 36

• 47 572
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Вестерос
Обаче това Скай не мога да го намеря на телевизора Sad

# 376
  • The point of no return
Пуснах аз 1883 и другия по 1 серия...ами мнооого бавно и мудно ми вървят.

И ние пробвахме 1883 днес, освен че е муден, ни беше адски депресиращ. Не ми се гледа точно сега нещо такова.

Някой да е гледал Уилоу? Първа серия не беше много зле, но се чудя как е по-нататък.

# 377
Аз се отказах да гледам Уилоу, заради лошите отзиви и ревюта - прочетох и изгледах няколко и реших, че не си струва да си губя времето.

# 378
  • addicted
Някой попита в каква поредност да изгледа сериалите - препоръчвам 1883 и след това Йелоустоун. Не толкова заради хронологичността, но в 4 сезон на Йелоустоун има два или три флашбека с героите от 1883 и ще ги разберете по-добре.

От всичко изгледано досега, темата за индианците е застъпена най-много в Йелоустоун и това което ме радва, е че Шеридън не се съсредоточава само върху съперничеството между ранчото и резервата за земята, а показва с много разбиране проблемите на тази общност. В 1923 отсега личи, че също ще присъства и аз лично нямам търпение да се развие, в трейлъра се виждаше едно любимо лице от FTWD вселената Blush

Харесвам много това, което прави Шеридън в тази вселена в момента (другите му проекти като Mayor of Kingstown и King of Tulsa не ме спечелиха особено). Личи си, че има сантимент към този начин на живот, самият той е доста добър ездач и има съответната епизодична роля в Йелоустоун. Насред интригите и бруталните случки има един вид  тихи сцени, които са истинска поезия. Просто парченца от един начин на живот, който пленява и имам чувството, че той много иска да разкаже за него и да го запечата в кадри преди да е изчезнал.
Всичко това на фона на разкошната музика на Браян Тайлър наистина, много се радвам, че си го оценил, Дяволо.
За мен той е откритие от времето на Децата на Дюн - саундтрака е едно истинско бижу, магия.

# 379

Не всички марки телевизори предлагат стрийминг услугата Скайшоутайм.
Например при Самсунг липсва.

# 380
  • Вестерос

Не всички марки телевизори предлагат стрийминг услугата Скайшоутайм.
Например при Самсунг липсва.
Ужас, моят е такъв 😁

# 381
  • София
Calabria,
Deadwood ми е любим сериал също. Истинска класика! Препоръчвам и филма! Simple Smile
Не бих ги сравнявал, има много прилики, но и разлики. При Шеридън има повече романтизъм и приключения/екшън.

Тиф,
Аз на моя телевизор ги имам приложенията, ама аз освен това си имам и HDMI кабел и съм свързал огромната 4К плазма с компа и директно си гледам на него, въпреки че и монитора ми е FullHD и голям. Купи си такъв кабел и си свържи компа/лаптопа към ТВ-то. Simple Smile

# 382
Изгледах 1883-думите за финала са излишни!
Diavolo,мерси ще гледам и филма Deadwoow👍

# 383
Мнения за Travelers?

# 384
Дяволо толкова впечатляващо описа и трите сериала, че съм на косъм да се абонирам и аз за SkyShowtime 😃 и да ги изгледам. Единственото, което ме възпира обаче е, че аз пък от дете не харесвам (меко казано) филми, тип уестърн, с индианци, прерии и подобни истории и мисля, че няма да ми допаднат сериалите, ако това е същността, около която се въртят.

# 385
  • Germany
Ако повече хора са се абонирали за SkyShowtime може да гледате там и George & Tammy. Биографичен филм за най-известната двойка на кънтри музиката Тами Уайнет и Джордж Джонс. Шест серии по 50 минути, идеален мини сериал за уикенда. Страхотен каст и музика! Джесика Частейн е невероятна! Толкова е красива и добра в ролята! Най-хубавото е това, че заради ролите и тя, и Майкъл Шанън изпълняват сами песните, а това е било най-голямото предизвикателство за тях. Мисля, че са им са се получили много добре нещата, невероятна химия усещам от екрана. Не съм почитател на кънтри музиката, но филмът е толкова добре и приятно направен, музиката и артистите са страхотни, че е истинско удоволствие за сетивата.

# 386
Нов български късометражен филм по БНТ днес от 13:30 Връзка https://bnt.bg/news/vrazka-305575news.html

# 387
мъчих го, интересна идея, но не ме грабна

# 388
Друг подобен филм, тип семейна сага е The son, с Пиърс Броснан.Действието се развива през 1915 в Тексас.
Има и индианци, то половината филм е за тях
Не е от класата на 1883, но си има достойнства, два сезона, завършени

# 389
Ами пробвах да се абонирам за Sky Showtime , взе ми пари от картата, а на самият сайт изписа грешка и сега ми дава да се абонирам за 3,99 евро. Два пъти пробвах, два пъти ми взе пари, но даде , че нещо се е объркало и няма абонамент. Не са много парите, ама се ядосах. Къде може да съм сбъркала, на друг да се е случило така? Не ми се рискува да правя нова регистрация и да пробвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт