На пазар във Варна - тема 71

• 37 116
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Патешката мас и за готвене е много добра и не мирише  тежко. Можеш да пробваш. Тук е по евтина.
https://bulmag.org/bg/product/detail/pacha_mas_0_5l-8732-147.html
Да попитам откъде да намеря тетрадки на добри цени, но ми трябват с повече листи 200 примерно.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 15:43 от Nell999

# 301
Имам тетрадка от книжарница АБВ, голям формат с твърди корици около 13 лв беше, с меки са по-евтини.

# 302
Здравейте, моля да споделите мнение от къде може да се вземе хубава питка. Благодаря предварително☺

# 303
В пекарна "Стефани" питките са разкошни, особено тази с масло.

# 304
  • Варна
Взимала съм разкошна питка от Лагард, но само с поръчка.

# 305
  • Варна
Здравейте. Търся майстор за ремонт на бойлер. Не искам да ползвам някой непроверен, че последния път точно ВИК търсих по обява и взе да ме сваля.

# 306
Здравейте, моля да споделите мнение от къде може да се вземе хубава питка. Благодаря предварително☺
От "Дивото брашно" на пазар Чаталджа съм поръчвала, беше разкошна

# 307
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте, понеже питате за питка,да питам и аз за пекарна,кулинарен магазин, ресторант където предлагат готово меню за Бъдни вечер ?

# 308
Здравейте. Търся майстор за ремонт на бойлер. Не искам да ползвам някой непроверен, че последния път точно ВИК търсих по обява и взе да ме сваля.
От тук имам контактите на този майстор, Михаил Петров - https://varna-service.business.site/#details
Ремонтирал ни е пералня, не пише нищо за бойлери, но може да попитате дали се занимава и с тях.

# 309
  • Варна
Препоръчайте автомивка, където евентуално мога да отида утре (днес) към 4 и нещо без запазен час. Ще е добре, ако се намира някъде между Център и Бриз.

# 310
Виждали ли сте някъде от ратановите кошници, които се пълнят с почерпки? Малко по- голяма ми е необходима, около 25-30см и нагоре.

# 311
Кристалин, в магазин Родопа Милк. Ръчно правени са, български, 15 лв

# 312
Благодаря, Бобче Hug

# 313
В рекламна агенция ли  могат да ми направят ваучер за подарък или във фото студио да отивам?

# 314
  • Варна
Препоръчайте автомивка, където евентуално мога да отида утре (днес) към 4 и нещо без запазен час. Ще е добре, ако се намира някъде между Център и Бриз.
Срещу Кауфланд Бриз по пътя за Виница има автомивка. Автоматична за външно миене и после чистят и вътре.

Общи условия

Активация на акаунт