На пазар във Варна - тема 71

• 36 028
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Извинявам се, този на общината. Ол тайм се казва магазина, имат и в Гранда. И на каталог доста неща имат и ги доставят за ден-два до магазина да видиш на живо.

# 406
  • Варна
Здравейте! Търся (по спешност, не мога да поръчам от интернет) интересни платнени чанти тип "торба" каквито носят тийнейжърките много в последните години. Някой ако се сеща за физически магазин из Варна с налични такива, особено ако има и избор, ще съм много благодарна да подскаже!
И в допълнение да питам - книжарница с руска литература, включително съвременна, има ли?

# 407
Здравейте! Търся (по спешност, не мога да поръчам от интернет) интересни платнени чанти тип "торба" каквито носят тийнейжърките много в последните години. Някой ако се сеща за физически магазин из Варна с налични такива, особено ако има и избор, ще съм много благодарна да подскаже!
И в допълнение да питам - книжарница с руска литература, включително съвременна, има ли?

За мешка ли става въпрос? Ако да в Гранд Мол, където правят щампи би трябвало да има, а и може да си поръчате с каквато щампа искате, мисля че за час ставаха.

# 408
  • Варна
Благодаря Ви! По-скоро нещо подобно търся:
но предполагам, че там, където правят щампите би имало, което е страхотна идея!

# 409
  • Варна
Потърсете в Слънчоглед или някакъв друг арт магазин.

# 410
На пишман коледния базар на Чаталджа видях такива в едната сергия.

# 411
Аз в Пепко съм виждала подобни.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 12:10 от Реа

# 412
  • В центъра на моретата
Dive, руска книжарница има на ул. "Ген. Столипин" 2. Това е на Червения площад, първата пресечка след Subway и Булсатком. Не знам какво продават - скоро са я трансформирали (до преди това беше друга книжарница).

# 413
  • Варна
На пишман коледния базар на Чаталджа видях такива в едната сергия.

# 414
  • Варна
Някой скоро да е ходил в сладкарници Неделя, ориентировъчно какви са цените на парче торта за консумация на място?
В сайта им са дадени цени на цели торти...

# 415

https://www.onewhiteshop.com/category/aksesoari
Магазинчето е на Драган Цанков 7.

# 416
  • Deutschland/HE
Благодаря Ви! По-скоро нещо подобно търся:
но предполагам, че там, където правят щампите би имало, което е страхотна идея!

В м-н Мимоко, до у-ще Кирил и Методий имаше лятото такива чанти, както и в книжарница Сиела в Галерия мол.

П.С.: Дъщеря ми си направи абонамент за 10седмици за новини от The New Yoreker и изпратиха много хубава текстилна чанта, плата е много здрав. Абонаментът беше нещо от сорта на 5-6евро пролетта.

Предложението го има и сега. Само трябва да внимаваш да я откажеш на 10тата седмица, за да не се поднови за цяла година.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 16:22 от colibri

# 417
  • Варна
Някой скоро да е ходил в сладкарници Неделя, ориентировъчно какви са цените на парче торта за консумация на място?
В неделя бях, между 6,50 и 8 лв са.

# 418
Здравейте момичета. От скоро живея във Варна / бургазлийка съм, не ме линчувайте Simple Smile/ и  искам да ми препоръчате магазин /и/ за дамски дрехи подходящи за жена на 49 с младежки дух и младежка визия, но все пак не носеща поли един пръст под дупето,  където мога да си подновя нацяло гардероба. на прилични цени, а не блуза - 100 лв Simple Smile Изключвам моловете - там никога не мога да си харесам нищо прилично, на прилична цена Grinning

# 419
  • Варна
Като тръгнеш от Зимно Тракия надолу ,има доста магазини с различни цени.Аз също не пазаря от молове.

Общи условия

Активация на акаунт