На пазар във Варна - тема 71

• 35 939
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте! Препоръчайте ми месарница от която да купя телешко месо за готвене. Но да е от по младо животно, а не от старо говедо. Smiley

# 481
  • Под Слънцето
На Добротица телешкото е свежо.  Заради хемоглобина се тъпках известно време само с телешко по препоръка на хемотоложката.   Много удобен ми беше този магазин на Ботевата градинка, от градска се качвах нагоре ..
Предполагам, че този на Нептун също е добре зареден. Виждала съм и другаде.

# 482
  • In transit
Подкрепям за телешкото на Добротица. Скоро взех телешки джолан и беше много добро месото. Не е млечно теле, но не е и говеждо.

# 483
Мезето на Нептун- всичко им е хубаво

# 484
  • In transit

Тази дама ли е д-р Красимира Желязкова, която се споменава тук?
Да, тази е. И наистина е отличен диагностик и лекар. В последно време е претрупана от работа, но никога няма да върне човек и винаги ще му обърне внимание. Да знаете, че много се чака, но си струва чакането!

Аз влязох да питам, дали някой е срещал сладко от бергамот по турските магазини в града, но се отплеснах да чета назад.

# 485
TopsyG, предполагам, че питането Ви е свързано с кандидатстването за саниране на жилищни сгради. Можете да търсите/питате фирма, която се занимава с проектиране. Енергийната ефективност е част от инвестиционния проект и фирмите си имат проектанти с така правоспособност.

# 486
Препоръчайте ми пекарна в града. Искам да поръчам питка за Йордановден и хубави соленки или сладки за почерпка.

# 487
Препоръчайте ми фирма за извозване на отпадъци - стари мебели, техника и дограми. Мебелите са разбити на плоскости.

# 488
  • Под Слънцето
TopsyG, предполагам, че питането Ви е свързано с кандидатстването за саниране на жилищни сгради. Можете да търсите/питате фирма, която се занимава с проектиране. Енергийната ефективност е част от инвестиционния проект и фирмите си имат проектанти с така правоспособност.

Благодаря!  Горе долу е така.. Но 1. енергийно обследване, после 2. техн. паспорт. И според изискването на тази нова програма, фирмата трябва да отговаря на  някои специфики, които не всяка фирма е покрила  в момента , а списък на оторизираните няма публикуван / все още/.

edit: Всъщност точният ми въпрос е коя е правилната фирма Wink

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 08:01 от TopsyG

# 489
Препоръчайте ми пекарна в града. Искам да поръчам питка за Йордановден и хубави соленки или сладки за почерпка.
Пекарна Стефани ✌️

да питам попадали ли сте на магазин за дамски чанти от естествена кожа. Търся от онези "бабешките", с няколко прегради с цип отгоре, а не един общ джоб.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 10:15 от Kristaline

# 490
Къде ходите за почистване на лице? Някъде около Тракия, Колхозен пазар би ми било най-удобно. Искам да работи внимателно козметичката и лицето да се успокоява бързо. И да не се чака много за час. Имате ли препоръки?

И още: имам направление за ехография на млечни жлези, къде да отида?

# 491
Къде ходите за почистване на лице? Някъде около Тракия, Колхозен пазар би ми било най-удобно. Искам да работи внимателно козметичката и лицето да се успокоява бързо. И да не се чака много за час. Имате ли препоръки?

За ехография с направление- д-р Йорданова в Сити Клиник

# 492
Извинявам се, че не е по темата, но знаете ли групи във фб, където да се разпродават декорации и  джунджурии от вкъщи, които стоят непотребни?
В една от групите : домовете на ” , не ме допускат, защото смятат че съм търговец.
Е, какво да направя като купувам всякакви глупости и после се чудя какво да ги правя.

# 493
Аз ходя при д-р Стоева в МЦ "Русев" Намира се в двора на МБАЛ "Св. Анна".

Масово ходят при д-р Янчева в Майчин дом.

# 494
Ellness Hair & Beauty на "Поп Харитон".

За питка, соленки и сладки, ползваме пекарна "Софи" на катедралата.

Общи условия

Активация на акаунт