На пазар във Варна - тема 71

• 35 931
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Здравейте,
знаете ли нещо за Здравен Център сто плюс медикъл, намира се между МЦ Санита и пазар "Орехчето" - ЖК Младост.
Вчера, минавайки оттам, техен представител ми връчи безплатен билет за процедура с някаква апаратура, неуточни за какви болежки, щели да ми звъннат за час, първо обяснявали за апаратурата, който искал можел да си я закупи, после демонстрирали върху човека. Украинци. Някой има ли представа за какво става дума?
Скрит текст:
Ако има хора от района и знаят нещо за Центъра, моля да пишат, той е видим, никак не е малък като вид, и друг път съм минавала оттам, но не са ме спирали.

Здравейте,
имате ли някаква нова информация за центъра?
Някой с впечатления от първа ръка?

# 646
Ако все пак решиш да поръчаш мога да дам отзив за Modica.
Изпълнението е прекрасно, вкуса-има какво да се желае.
още един глас за Модика.

# 647
Не, нямам информация за Центъра. Не са ме търсили, и аз тях. Не ми се иска да отсъствам от работа за нещо, което не зная какво е - принципно казаха, че до 16.00 часа работели - последния приемен час /или малко преди това/.   8 клиента/пациента/ на ден имали.  Да не би и други да са поканили?

# 648
  • Варна
Да, имам позната, която се двоуми дали да се хваща на хорото с безплатните процедури. Проучвам заради нея, но нищо не откривам.

# 649
Заинтригувахте ме с инфото за   плащане на по-малко данък на основното жилище. Някой, който е минал  по този път, би ли  описал стъпките на процедурата? Отивам в данъчното с нот. акт ли и попълвам някаква декларация/ заявление ? Благодаря предварително!

Аз ще ходя другата седмица, преди сряда ще е и ще споделя.

И да питам откъде в района на Колхозен пазар да купя субстрат за орхидеи?
Ето и обещаното инфо: Отивате в Местни данъци и такси, аз отидох в Информационния център в Общината, ет.1 гише 34. Изтегляте от сайта на Общината и попълвате декларация по чл.27 от ЗМДТ и това е. Може и на място да дават декларации, но не попитах. Дават входящ номер. Става за 2 минути.

# 650
Здравейте. Имам един странен въпрос.. Къде в града мога да се обменят събрани стотинки освен има една машина в каифланд във владиславово.

# 651
  • Deutschland/HE
Може в БНБ, вземат минимална такса, която  е много по-ниска от тази на търговските банки.

# 652
Засега май само там и в Метро,но задължително трябва да напазарувате след това с ваучера, който ще пусне машината, в същия магазин.

# 653
Може в БНБ, вземат минимална такса, която  е много по-ниска от тази на търговските банки.

Благодаря.

# 654
В Метро обменихме ние, броих парите на тийна, а с ваучера си купих един арманяк ..

От къде купувате прясно мляко - искам да започна да си квася

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 21:01 от скаридка

# 655
Засега май само там и в Метро,но задължително трябва да напазарувате след това с ваучера, който ще пусне машината, в същия магазин.
. В метро машината преди седмица не работеше. Два пъти ходя и двата пъти има надпис - машината не работи.

# 656
А аз пак да питам, като сте отворили тема за машини - сложиха ли в някой от магазините машина за рециклиране на кенчета и пластмасови бутилки? От кога ги чакам..

# 657
  • В центъра на моретата

От къде купувате прясно мляко - искам да започна да си квася

След Аксаково има една мандра, май се казва "Автентика". След завоя някъде вдясно по един получерен път -  малко ми е трудно да го обясня, защото 1-2 пъти само съм ходила. Иначе мъжа ми като има път нататък минава да вземе по нещо. Продават кисело мляко, прясно мляко, краве, овче, биволско и смес сирене. Добри са им нещата. Доволна съм. Ама ми е доста далече.

# 658
Zaek, знам я мандрата, добри са им нещата, но наистина ми е далече да ходя всяка седмица до там

# 659
Питай къде из града има млекомати. Ние квасихме доста години но престанахме. Купувахме от млекомат първо в чайка, после на колхоза. млякото беше наистина много добро.

Общи условия

Активация на акаунт