На пазар във Варна - тема 71

• 35 941
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • In transit
За млекомата на Чаталджа знам, че го разреждаха млякото. Иначе млекомат има и в едно магазинче за млечни продукти, срещу Мръвката, над ул.Железкова.

# 661
  • ВАРНА
Аз си квася с мляко от млекомата в пилешкият магазин на Дрин до Колхозният.2,20 лева за литър.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 17:36 от иланг-иланг

# 662
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Млекомат има и в пилешкия магазин на Колхозния пазар. На Дрин е магазина.

# 663
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте.
Как се казваше заведението в Младост,в парка под детската градина,срещу бл.115,

# 664
  • Варна
Маестро?

# 665
На Чаталджа млекомата е с много кофти качество от преди КОВИД, спях да взимам от там. Ще пробвам този на Железкова

# 666
От къде мога да купя лепило б 7000?

# 667
  • Варна
Млекомат има и в пилешкия магазин на Колхозния пазар. На Дрин е магазина.
Взех веднъж, за да подквася мляко за бебето. Човека, който обслужваше млекомата щеше да се счупи от любезност, усетих аз, че нещо не е наред, но вече бях платила. Като се прибрах млякото се пресече. Не повторих.

# 668
  • Под Слънцето
Малко инфо за масажите :  Безплатно е докато получаваш масаж с уред, който трябва да те затопли. Получаваш гривна, че си бил пациент.Зарибявката е да заведеш друг, за който също ще получиш гривна. По време на масажа  ще те баламосват да закупиш уреда, който струва 2,200 лв. Днес са си получили от Патентно ведомство патента. Шефката им е леко надменна, но и това ще мине. Лиценз не видях да виси някъде. Отива на онези ДиШел ли бяха?
Зарибяват бабки, че и манифестация отпред на стълбите да влязат от сутринта.
Направих снимки.

# 669
  • ВАРНА
Къде в града има пушена сол?В обичайното ми местообитания Колхозен пазар ме гледат съжалително щом попитам и чукат на дърво зад гърба ми:blush:В дрогерии Дрога няма,здравословни и подобни магазинчета също.

# 670
Къде в града има пушена сол?В обичайното ми местообитания Колхозен пазар ме гледат съжалително щом попитам и чукат на дърво зад гърба ми:blush:В дрогерии Дрога няма,здравословни и подобни магазинчета също.
Стана ми интересно за тази сол и проверих в гугъл. Излезе, че има на сайта на Балев био. Най-добре им се обадете първо да ги питате дали в магазина им във Варна я има, че да не се разходите до там напразно.

# 671
  • In transit
На Малдон пушена сол онзи ден видях в италианския магазин ВиаУно в Левски. Намира се в к-с Вива, срещу Билата и фитнес Жълто.

# 672

Мерси огромно за Илона и ципа за смяна. Шивачката е супер!

# 673
Коя е тази шивачка, че и аз търся за смяна на цип на яке? Търсих този пост, но не го намирам.

# 674
Има ли лаборатория ( изследване на кръв и урина), която работи в неделя?

Общи условия

Активация на акаунт