На пазар във Варна - тема 71

• 35 899
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Ситилаб, мисля че беше.

# 676
Коя е тази шивачка... Търсих този пост, но не го намирам.
Младост, на пазарчето на Гюрлата

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 09:34 от _re_ge

# 677

2. Търся да ми препоръчате шивачка за смяна на цип на яке, искам да стане като хората. Както и каква е приблизителната ценаза смяна ( ако ми иска 50 лева по-добре д акупя ново яке)  и носи ли си човек сам ципа или тя предлага цип с опредлеена дължина и вид( двойнооткопчаващ ми трябва се оказа. Синковецът прецака ципа на якето защото се откопчаа само от долу а якето не е до кръста на дължина)

Благодаря!

Пазарчето на бившата Гюрла. Входа на 114 пломбата. Илонка се казва шивачката.
От както я открих, спрях да обикалям и само там нося за ремонт. Работи съвестно, бързо и не е скъпарка. Мога да ти дам номера й.  Ципове не носиш. Освен това ти е близо Wink

А може ли да ми кажете къде е това пазар че на Гюрла? Оказа се, че на едно хубаво яке на сина ми ципът е развален и той си мълчи

# 678
Лаборекспрес работят, но не има работи микробиологията. Ситилаб си работят нормално. Последният път исках да пускам стерилна урина в неделя в Лаборекспрес специално и не можах съответно.

# 679

От къде купувате прясно мляко - искам да започна да си квася

След Аксаково има една мандра, май се казва "Автентика". След завоя някъде вдясно по един получерен път -  малко ми е трудно да го обясня, защото 1-2 пъти само съм ходила. Иначе мъжа ми като има път нататък минава да вземе по нещо. Продават кисело мляко, прясно мляко, краве, овче, биволско и смес сирене. Добри са им нещата. Доволна съм. Ама ми е доста далече.

Знаеш ли какви са актуалните цени? Интересувам се за овче продуктите.
Много ми е трудно да намирам вкусни и добри продукти от овче мляко.

А до тази мандра винетка трябва да имаш, нали? А с какво работно време са? Събота/ неделя рдали работят.

Някой беше питал за пушена сол, дали намери? Ако може да сподели откъде.
Следя една инстаграмка и тя много готвия с нея, та сега ще диря и аз такава.
Също и заатар и малдонска сол ?! Grinning .

# 680
От тази мандра може ли да купиш и да си доставиш с Еконт, или трябва лично ходене ?

# 681
  • Под Слънцето
За продукти от  овче  мляко - сряда паркинга на Бриколаж от караваната.
На ре-ге благодаря за споделеният отзив за шивачката. Наистина си върши съвестно работата жената.

Пазар Гюрлата се води пазарчето срещу парк Вл. Варненчик над изчислителният център, където се плащат данъците. Нищо, че самата Гюрла я преместиха срещу поликниниката на Марешки. Май Младост се казва тя вече..

# 682
Топси, това от продавачи от групите във фб ли е?
Много са ми съмнителни, повечето снимки изглеждат в много мизерни условия и никога не съм поръчвала.

Ако има конкретен продавач с наистина хубави продукти, бих поръчала.

# 683
  • В центъра на моретата
В мандрата много отдавна не сме ходили  (май последно края на лятото). Миналато лято ми направи впечатление, че цените са вдигнати, но не помня какви бяха. Нямам и телефон, за да се пита.

# 684
  • Под Слънцето
Фермата е Аваси, с. Белоградец. Всяка сряда от години докарват стоката с каравана и паркират пред Бриколажа. Има огромни опашки от желаещи да си купят. Понякога и над час се чака. Има разнообразие. Фермерите спечелиха  приз за най-добро овче сирене на фестивала миналото лято. Не мисля, че фермата е мизерна. Който се интересува, може да потърси инфо в нета.

# 685
Благодаря, Аваси продават и в Кауфланд. Хубави продукти са наистина.

Просто в една група за кооператив участват какви ли не производители (уж домашни), но снимките им бяха доста недобре изглеждащи.

Ще потърся информация колко често са пред Бриколажа и дали нямат други сбирки, защото хич не ми е удобно тази част на града  и изобщо не пътувам натам.

# 686
  • In transit

Някой беше питал за пушена сол, дали намери? Ако може да сподели откъде.
Следя една инстаграмка и тя много готвия с нея, та сега ще диря и аз такава.
Също и заатар и малдонска сол ?! Grinning .

Малко по-нагоре писах за пушената сол. В същия магазин имат и нормална малдонска сол. Магазинът е Via Uno, в Левски, к-с Вива.

Заатар може да си направиш много лесно. Мога да ти напиша рецептата, ако искаш.

# 687
  • Под Слънцето
А сега кажете кви са тия специални солища, дето ги ползвате? Rolling Eyes

# 688
  • In transit
Топси, модерни и скъпи, нищо кой знае какво не са. Пушената е удобна за някои ястия, придава пушен аромат. Както е с пушения червен пипер. Другата си е просто морска сол на едри кристали.

# 689

2. Търся да ми препоръчате шивачка за смяна на цип на яке, искам да стане като хората. Както и каква е приблизителната ценаза смяна ( ако ми иска 50 лева по-добре д акупя ново яке)  и носи ли си човек сам ципа или тя предлага цип с опредлеена дължина и вид( двойнооткопчаващ ми трябва се оказа. Синковецът прецака ципа на якето защото се откопчаа само от долу а якето не е до кръста на дължина)

Благодаря!

Пазарчето на бившата Гюрла. Входа на 114 пломбата. Илонка се казва шивачката.
От както я открих, спрях да обикалям и само там нося за ремонт. Работи съвестно, бързо и не е скъпарка. Мога да ти дам номера й.  Ципове не носиш. Освен това ти е близо Wink

А може ли да ми кажете къде е това пазар че на Гюрла? Оказа се, че на едно хубаво яке на сина ми ципът е развален и той си мълчи

Заповядай
Лилавата точка , на ъгъла, гледа към улицата нагоре. Даде ми телефон : 0887 62 11 02 Илона
Цип 75 санта - 14 лв смяна.

Общи условия

Активация на акаунт