🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 127
  • 983
  •   1
Отговори
# 675
То това не е от миналата година. Ваня спечели, защото другите бяха по-противни в сезон 6. Иначе ролята на жертвата не е приключила. Ако гасът зад кадър реши да формира мнение за Ваня Илиева като жертва, то тя ще бъде такава. Миналата година Ваня Павлова игра по тоя параграф и продукцията подкрепяше. Скриха и 'сичката тъпотия, дадоха само тази на Кирил Михов и онзи другия. После през социалните мрежи ни заля с истинската Ваня Павлова.

# 676
Замислих се над решението на фермерите да подкрепят Ваня. Да живеят още с нея... От разстояние е лесно човек да избере, но като се сетя какво кречетало и мрънкало е хепито и хоп на човек му казват може да се отървеш от нея и тези хора въпреки това решиха да я запазят. Признавам, че ако трябва да живея с Ванчето решението ми става много по-трудно и въпреки това Камелия няма да ми е избор.

# 677
  • София
Искам Ванчето да победи, но надали.

# 678
  • София
Пуснах новата анкета!

Хареса ми епизода. 😊

За миг изтръпнах какво решение ще вземе Радо. Май и от продукцията са видели, че е лабилен психически и искаха да го пробват. И аха да поддаде, ама мне, Браво! Имаше съспенс в този момент, евала.

Ужас, Аксито в този кокоши костюм в тези жеги през лятото ще заври буквално, пфф.

Хареса ми този път Кръгът на истината. Имаше повече позитивизъм, а и много добре говореха всички.
Акси бе искрена според мен с думите си към Лили. Особено добро впечатление ми направи Калин и то за пореден път. Калин много правилно си подрежда мислите в главата и казва така нещата, че те да звучат убедително. По-добър от него в това отношение е само Чавдар. Ама при Калин някак си се усеща, че е напълно искрен.

Трогна ме жеста на Валерия с гривничките и намека за баба и дядо и по-често да ги чуваме и питаме как са, добре ли са, имат ли нужда от нещо. 🙂

Опитвам се да я разбера и Камелия. Харесва ми, че е искрена и директна, но се оставя твърде много да я влече спортната злоба. Не може да държиш сметка на останалите, кой къде да сяда и кого да подкрепя. Това си е лично право на всеки един. Защо не си отговори на въпроса, как така от бившия и отбор, 'Нови надежди' само Иван я подкрепи? Това е огромен шамар за нея и социалната и игра. Тя да не си мисли, че и старите много я харесват, по-скоро някои от тях не могат да простят 'предателството' на Хепито и ги разбирам за което.

На дуела съм си за Хепито и стискам палци да успее, но не мисля, че ще го направи и сега за 5-ти път. И не хора, не е спойлер. Вече когато правя прогноза винаги ще го пиша и се радвам, че и не познавам и то не рядко, да не ме заподозре някой в двойна игра, хаха. 😀😉 Никакъв шанс за което!
И дано не позная отново. Макар че общо взето ми е все тая. Искам хубав и оспорван дуел. Ваня не я виждам в добра форма и кондиция, а и доста е разклатена чисто емоционално, така че не съм оптимист, но снощи и Ками се пропука психологически, като видя, че агитките ще са поравно, така че пък да видим, дано стане якия дуел. 🙂

# 679
И Ваня като игра така, както казваш, да не би да спечели? На мен специално никога не ми е била фаворитка, а на Кирил да не би да му слагаха думите в устата, че хората не го харесваха. Не мисля, че всички зад екрана толкова лесно могат да бъдат манимулирани, както от самата продукция, така от участника. Даже напротив,  много хора в стремежа си да не бъдат измамени влизат в страхотни конспирации. Особено тук коментиращите имат критично мислене.

# 680
Опитвам се да я разбера и Камелия. Харесва ми, че е искрена и директна, но се оставя твърде много да я влече спортната злоба. Не може да държиш сметка на останалите, кой къде да сяда и кого да подкрепя. Това си е лично право на всеки един. Защо не си отговори на въпроса, как така от бившия и отбор, 'Нови надежди' само Иван я подкрепи? Това е огромен шамар за нея и социалната и игра. Тя да не си мисли, че и старите много я харесват, по-скоро някои от тях не могат да простят 'предателството' на Хепито и ги разбирам за което.
Според мен и двете агитки довечера са съставени на принципа "против", а не "за" или "подкрепям".
Агитката на Ваня е от хората, които са срещу Камелия, а не за Ваня.
Агитката на Камелия е от хората, които са срещу Ваня, а не за Камелия.

Ако бяха реални агитки току-виж на арената да бяха останали само Иван, Андрей, Ваня и Камелия.

# 681
Вчерашният епизод срина Камелия в очите ми. Досега ми беше... безразлична. Но с тези претенции за вярност, с тази нескрита злоба към Ваня. Аууу, страшен змей. 😕 На база какво си мисли, че всички фермери я харесват?!? То бива самочувствие, бива, ама тук е в повече.

# 682
Камелия изкопа дъното снощи и то толкова дълбоко, че няма шанс някога да излезе на повърхността. Тази жена продължава да показва толкова злоба, че дори Надя ( от преди 2 сезона) изглежда като мило котенце сравнена с Камелия.
Изцяло съм за Ванчето на дуела,колкото и да ми е нетърпима и досадна, другата е токсична дори през екрана

# 683
Мнението ми съвпада с това на Bengun . Не мисля, че Ваня има какво още да покаже, а Камелия е образ, който предизвиква реакции. Учудващо за мен, клоня повече към втората. Все пак, доста ми хареса как Ваня я затапи на кръга с въпроса дали приятелството им с Иван е истинско, щом истинските отношения не се афишират. Много добре й се получи на Ваня. Joy
Повярвах на Лили, като каза, че не е влязла за парите. Стори ми се, че се е надявала на една по-приятелска атмосфера, по-сплотена общност. На Аксения пък изобщо не й повярвах. Сълзите й ми дойдоха прекалени.

# 684
Този епизод много ми хареса. Като им е свободен ден е най-интересно.
Брех Камелия с добър избор - не я харесва Ваня, хем е силен противник, но я подцени публично, оставяйки си трите момичета за "финал" и се постара да я смачка тотално емоционално.
Калин му се наложи да се отбранява, защо не я подкрепя, как може те от ден едно са заедно! Пък и той е виновник да им се разбие отбора с неизпращането на Ваня като първи дуелист.
Но кога Камелия и с какво омая Яни? Имаше кадри като си говорят, но неговите думи "Аз сядам зад Ками на 100%" ме подсетиха, че скоро се смяхме на нейния отговор колко харесвала мъже като Яни.
Кръга на истината - не я разбирам Лили. Ок, нараниха я думите на Аксения, че плана до голяма степен се е спазвал и с цел тя да бъде пазена. Но сега пак повтаря, че е тук да пее, не за парите и си изиграла играта. Добре тогава, останалите момичета като каква да я броят? Опонент, глас, играч или просто певица. Да не смеят да я изберат за дуелист, нито да я закачат допитвайки се до нея за гласуване... Лили иначе като Нина беше мераклийка за отборни битки, после две седмици рани по ръцете...една с имунитет от продукцията, втора от съфермерките, щото са човечни. Ми малко неудобно се получава останалите играчи да се съобразяват с нейните тегоби и желания и да не могат да си подреждат играта. Да ѝ бяха дали истински ВИП статут и да си пее момичето.

Страхотно се получи с "оркестър Генчу". Да е жив и здрав Иван, другото е монтаж! Smile На хорото се израдвах какви са пъстри - черни къси панталонки, носия, ратайска роба, цветни дрехи и Кокошка. Иии-хууу! Smiley

Като не може да седне човек в средата на Арената, леко към пейката на Ваня ще придърпам стола, че този сезон съвсем не е нейния, дано не влези трети път. Smiley

# 685
То хубаво с Камелия ще ви е по-интересно. Но не трябва ли да е и приятно? За мен Камелия не е вариант за приятно, получавам киселини като я видя и чуя.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 16:52 от cardhu

# 686
Камелия здраво не я слуша главата. Тя не иска просто да победи, тя иска да унижи и смачка съперника. Никой да не сяда зад Ваня, да вземе тотална победа и после да се разправя с тези които не са я подкрепили. Не мога да повярвам, че жена, майка, да няма никаква ласкавост, искреност и доброта в нея.

# 687
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
То хубаво с Камелия ще ви е по-интересно. Но не трябва ли да е и приятно? За мен Камелия не е вариант за приятно, получавам киселини като е видя и чуя.

С какво присъствието на Ваня прави предаването по-приятно?
Аз я виждам като една лабилна женичка,която не иска да работи,която все за нещо реве и все нещо не й е наред. Скучна е,изчерпана е.И другите усещам,че не я харесват особено.

Камелия,злобна и такава,онакава,но е интересен персонаж.Жалко,че продукцията така набляга на негативните й страни,а тя самата да беше се контролирала повече.
Напротив,доста е искрена,казва си това,което мисли. Виж,ако беше като Яни да си трайка за всичко и го играе работлив и неконфликтен участник за публиката,положението щеше да е различно.Или като Финци и Чавдар с театро и нагласени речи с патоси до побъркване..

# 688
Камелия и Аксения са нарцисите на фермата, но при Камелия състоянието й достига до зоната на личностно разстройство, според мен. Да не можеш да приемеш и да преглътнеш, че съперника ти също има право и нужда от подкрепа, при положение, че си и спортист ! Да се опитваш да упражняваш пълен контрол над личните решения на други зрели хора - не е нормално това.
Лили я разбирам до известна степен. Цял живот съм била в музикантска среда и това са наистина специални хора, малко по - различни, особено родените таланти като Лили. Техните амбиции са свързани изцяло с музиката, затова й вярвам, че не очаква да спечели играта. Повечето хора като Лили не умеят абсолютно нищо друго, освен да пеят/свирят. В това отношение, за мен тя се показа в добра светлина, защото умее да върши пипкави женски дейности. Не беше редно Аксения да я напада, както и другите, че те едва ли не са я пазили, защото това не е вярно. Пазенето на Лили беше последица от други основни решения на групата, а именно да изпращат силните жени на дуели, за да спечелят 5 победи като отбор. Така че, Аксения като ще преиначава истината, трябваше да каже, че през цялото време пазиха и Нина, а не само Лили. Затова разбирам яда на Лили от тези обвинения. На мен също ми е досадна и кахърна, както я определихте, но не е чак толкова черна, колкото излиза. Влязла е да си направи реклама като певица, да си прекара интересно, да си изживее силни емоции, но тя е наясно, че няма качества за победител. Абсолютно всеки участник иска да остане възможно най - дълго. Защо Лили да няма същото право и тя да иска са остане повече време ?  Изобщо за мен случаят "Лили" е много излишно преувеличен в негативен смисъл.

# 689
Не съм съвсем съгласна...имаше момент, в който Аксения беше фермер и от нейното решение зависеше дали Лили ще е в опасност или не. Тогава Лили каза, не мога повярвам, че ще ме жертвате мен...нещо такова. Това, което Аксения каза, си е точно така, просто понякога има истини, които може и да не се казват и може би прозвуча грубо. Но си е факт и самата истина. Лили хем тогава беше много притеснена да не излезе на дуел...хем сега пък влязла само да пее, да я оставят всички с интриги и тн. И съм съгласна с мнението по-горе. Другите като към каква точно да се отнасят с нея. Малко е объркващо искането на Лили.

Общи условия

Активация на акаунт