🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 182
  • 983
  •   1
Отговори
# 660
За Камелия съм на дуела. Че е злобна и дръпната - така е, ама айде аман от жертви вече. Права е за едно - Ваня не иска ратай, не иска на дуел, иска само залези и да се социализира. Ми хайде чао. Една ревла по-малко.

Калин си има мнение и си го отстоява, браво за което. А хората застанаха зад Кукуто не от съжаление, просто не харесват Камелия.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 07:47 от Iseis

# 661
Много ми хареса как изпяха " Happy Birthday " в най-българското предаване , някои от присъстващите бяха дори с носии.
Българщина е това, за пример .
Че се е случило на терен , случило,ама трябваше ли за го излъчвате🙂

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 00:37 от dany_nik

# 662
Не харесвам Камелия, но предпочитам тя да победи в дуела. Това Ванче не го понасям, нищо Хепи няма в него.
Интересува ми е как сядат зад Ваня, защото нямало кой да я подкрепи, а при Моркова не им пречеше.

# 663
  • Асеновград
Иван голям рев за Гената, то приятелство хубаво, ама това си беше любов , че и повече.
Не разбрах само ,Радо като си отказа наградата , защо толкова го поздравяваха. Всички до момента приемаха своите награди , никой не се отказа , видиш ли, да е солидарен с групата.
Не мога да повярвам какво ще напиша ,аз искам Камелия злобната да победи .
Ваня ми е много неприятна , само реве , говори а нищо не върши. Вечната жертва. Спомням си , като се изнесе до отбор Нови надежди , как започна да коментира старите си съотборници.
Спокойна съм , защото Камелия и да стигне до финал , там ще е нейният шамар , като види процента от зрителският вот.

# 664
  • Вестерос
БТВ пак намазаха ските на Фермата.
Докато гледах епизода преди около половин час пуснаха промото за епизода в понеделник. JoyJoyJoy
И какво показаха?
Победителя в дуела и почти сигурно един от ратаите. (според мен)
Аз победителят го знам, но не и ратая, ще ми пуснеш ли ЛС Grinning

# 665
  • Другата България
И двамата ратаи показаха, и победителя показаха. Аман от аматьори, тъкмо идвах нощес да се изкажа по въпроса за магданоСа, и бам - промо за понеделник! Та, няма да се изказвам за кого съм, всъщност, защо не - усетих се, че не съм за нито едната от двете, ако може и двете наведнъж да отпаднат, ще е най-добре.
Снощи пуснах сълза заради драмите Ваньови, този със сигурност е влюбен в Генчо така, както КамитУ в АкситУ. Странни прояви на мъжка и женска любов наблюдаваме, да се взимат и да ни освобождават от присъствие най-сетне.

# 666
"Болярката, с американски паспорт, и руска жилка" 😭💀
и змийска природа.

Язък че гласът зад кадър редовно ни набива в главите, че видиш ли тази била "болярка". А тя, нищо общо няма нужда Търново, камо ли със славните ни съграждани! Ни по корени, ни по държание, ни по съдържание.

# 667
  • Вестерос
Да, сега ги видях от другата тема ратаите Grinning

Аз съм за Ваня, Камелия не я понасям органически. Отвратителен човек е!

Калин наистина и на мен ми харесва последните седмици, като изключим това, което си беше наумил за Радо и Яни.

# 668
На мен Камелия не ми е черна,дори й симпатизирам в повечето случаи.Голяма част от коментарите й са на място.
Вярно е,че има злобен характер,но и Аксения е не по-малко заядлива,озлобена и изтъкваща се.И докато за Камелия има по 10 обиди на страница,то Аксения минава между капките,а пък те двете са кажи речи един дол дренки.В живота навън биха били бестис.

По късно ще изгледам епизода.
И да,също съм на мнение,че монтирането е целенасочено да се черни даден човек,други да се пазят,трети да само за пълнеж.
И моля ви,хайде не влизайте в тази тема,за да плюете Игрите и кое,как било там. Хубаво,лошо,гледаме го вече 4 сезона.А нагласеност има навсякъде из предаванията.

Като изключим, че и двете имат тунинг и приликите им свършват до тук.

Камелия се показа многократно като злобна и отмъстителна женица (върхът беше как тичкаше да скрие одеялото на Аксения с "бестито" си Иван - човекът без приятели навън в живота, защото и той редовно се дави от злоба и има нула качества за работа в екип). Освен това е и нагаждачка и само като усети на къде духа вятъра и отива да се мазни, я на потенциалния фермер, я на потенциалния гласуваш срещу нея. Типично американска черта, на най-ниските социални класи там (върнете си лентата няколко такива поХамериканчени българи е имало в сезоните, всичките уж много успешни зад океана, ама все към България гледат, нямат идея каква е страната от 20г, ама винаги дават акъл и нравоучения).
И последно - тя никога за нищо не е виновна (а Аксения може да прави грешки, но си ги признава)! Още по-типично американски манталитет, такива колежки имах няколко в Щатите. Щеше да отрови кравата с мухъл - Влад бил виновен, тя е ратай и всичко е в боклуци - предишните ратай били виновни.
Толкова за това недоразумение Камелия.

# 669
Камелия ме накара да замръзна от тона, който държа на Калин. Леле какви претенции и изисквания. Ами и в къщи е била тоз чалъм американския и съпруг/вече бивш/направо е хвърлил ярема от себе си.

# 670
Ваня наистина е крайно непоносима този сезон и въпреки това не бих била никога за Камелия. Ваня може да е всякаква, но не би взела одеалото на някой. В пълната противоположност на Калин, Камелия винаги мачка слабите. За мен няма по-неприятен и подмолен човек във фермата. Ако от другата страна не беше Ваня, може би само Иван щеше да седне зад Камелия и още един от съжаление. Не мисля, че фермерите я харесват. Много я заболя от разпределението на гласовете, сигурно защото по презумпция е ясно, че Ваня е аутсайдер и малко хора я понасят.

# 671
Здравейте в събота обяд. Благодаря за д.линк и току що го изгледах,но късно снощи ви изчетох всичко и с много не съм съгласна.... Камелия от ден първи ми е фейк и никога добра дума не ми е в....да напиша за нея.Все ми е тая от двете ,коя ще победи важното е да не са победители на за Весито и Яни съм -Валерия трета.

# 672
Колкото повече финалисти, толкова по-лесно може да се купи зритеския вот. 50000 СМС-са дали ще са достатъчни?

Принципно с тоя ход намалят тежестта на зритеския вот, ако има равностойни участници. В случая един Яни може да събере 40 % засега. Ако има няколко участници с висок рейтинг разликите ще са малки и игрите ще имат по-голяма тежест, отколкотоса имали предни години. Миналата година дали Мартина Чнева и Кирил Михов са купували или просто са сбирали приятели и познати. Ако е второто, то значи, че гласовете едва ли са толкова много  били. 10 процента за двамата са твърде много с оглед с какви образи излезнаха от играта !

Камелия си показа, че е доволно злобничка. Именно това отказа фермерите от нея при заемането на страна. Ако се не беше правила на интересна - Ваня щеше да има по-малко хора зад себе си . Аз бих седнал зад Ваня, защото не чувствам злоба в нея, докато Камелия прелива дори.

# 673
И двете са ми далеч от любимки. Ама много далеч.
Но докато Камелия може да направи играта по-интересна за нас като зрители, то Ваня ни показа целия си репертоар вече. Все ми е едно коя ще остане, но една идея по-интересно за гледане в бъдеще ще ми е с Камелия.

# 674
Тази мантра за вечният победител-жертва взе да се изтърква вече. Според мен искат да се оправдаят защо не са спечелили симпатиите на хората. Ама те хората не са глупави дори и малко да се дава от предаването това все пак са три месеца. Отделни случки може и да не ги преценяме правилно, но общата картинка рано или късно става ясна. Освен това има и едно друго явление, което се случи миналата година отчасти с Живка ( поне според мен)- не че харесваш въпросния участник много, но другите са ти толкова противни, че избираш по-малкото зло.
Така че, да. Жертви ли са другите, не са ли, не знам, обаче Камелия и Иван са си злобни.

Общи условия

Активация на акаунт